Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Ha a rómaifürdöt választjátok akkor én a vasárnapot javaslom.
1. Addig még sokat száradhat az út.
2. Szombaton be szeretném járni, hogy be tudjak számolni róla hogy milyenek a talajviszonyok.
Rajt és cél nálunk.
Jöhettek akár vonattal is, ami 7.52-kor indul veszprémbõl.

Esetleg más ötlet, javaslat?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Akkor mi lesz hétvégén?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

majd ha száraz lesz........olyan még nem volt

ez bíztató. köszi :P
lehet majd végigcsapatok Rátóttól a 82esen... egy életem, egy halálom :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

mintha Laciklon tett volna már fel errõl képeket, hogy a családdal arra kirándult...

Vp-bõl merre érdemes arra kimenni? (minél kevesebb szintet akarok menni az alapozó idõszak miatt, nem akarom összesarazni és elüttetni magam) merre menjek? :)

nézem közben a térképet.
82esen nem túl szerencsés közlekedni emlékeim szerint, viszont ha kerülök Hárskút, Lókút, Akli, Zirc fele, akkor meg sok lesz a km így kora tavasszal...

és a sár!!! :)
szerintem hanyagold ezt a részt, még korai, majd ha száraz lesz........olyan még nem volt
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

András: Római-fürdõ Bakonynána mellett van. A falutól pár km-en keresztül húzódik egy szurdok, szép sziklás patakmeder. Amikor Mattival legutóbb arra jártunk a patak már ki volt száradva.

mintha Laciklon tett volna már fel errõl képeket, hogy a családdal arra kirándult...

Vp-bõl merre érdemes arra kimenni? (minél kevesebb szintet akarok menni az alapozó idõszak miatt, nem akarom összesarazni és elüttetni magam) merre menjek? :)

nézem közben a térképet.
82esen nem túl szerencsés közlekedni emlékeim szerint, viszont ha kerülök Hárskút, Lókút, Akli, Zirc fele, akkor meg sok lesz a km így kora tavasszal...

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Hát sajna nekem is kimarad! Ez most nem lesz bringázós délután, pedig nagyon szép idõ van! Talán majd holnap. :)
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó: Lehet hogy pont a mai délután nem fog összejönni, mert nem biztos, hogy végzek addigra. Ezt majd pontosan olyan 2 óra körül fogom látni.

Sajnos számomra már nincs jelentõsége.:( Mégsem fog beleférni az idõmbe. Neked/nektek azért jó utat és idõt!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
András: Római-fürdõ Bakonynána mellett van. A falutól pár km-en keresztül húzódik egy szurdok, szép sziklás patakmeder. Amikor Mattival legutóbb arra jártunk a patak már ki volt száradva.
Jankó: Lehet hogy pont a mai délután nem fog összejönni, mert nem biztos, hogy végzek addigra. Ezt majd pontosan olyan 2 óra körül fogom látni. Egyébként semmi extrát nem tervezek, bringaúton Almádi oda-vissza. Az másfél órába bõven belefér, s addigra már sötét is van!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Érdekel valakit egy kb. 40 kilcsis aszfalt-erdei dózerút összeállítás ami érinti a római fürdõt?

meg tudnád mutatni - térképen - hogy hol van a római fürdõ?
fogalmam sincs róla... (meg arról se, hogy valójában ez micsoda)
:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Nekem sajna péntektõl minden kilõve:(. Kezdõdik a rendes meló a Paxban, a suliban meg úgy begyújtották a rakétákat, hogy ebbe a félévbe bele fogok rokkanni. De csütörtökön, azaz holnap rektori szünet van, és négy után valamivel talán tudnék menni egy kicsit. Azután már úgysem lesz rá lehetõségem egy darabig. Mit tervezel pontosan Redi?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Hétvégi nyomulás?
Jelen állás szerint derült idõ várható.

Érdekel valakit egy kb. 40 kilcsis aszfalt-erdei dózerút
összeállítás ami érinti a római fürdõt?
Lehet menni csak terepen is, csak nem tudom mennyire sáros az erdõ!

Engem érdekelne! De szombaton Veszprémbõl csak kb. 9.30 körül tudnék
indulni mert be kell ugranom a boltba. Amúgy bármi jöhet csak tudjam,
hogy melyik bringát vigyem!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Érdekel valakit egy kb. 40 kilcsis aszfalt-erdei dózerút összeállítás ami érinti a római fürdõt?
Lehet menni csak terepen is, csak nem tudom mennyire sáros az erdõ!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ja kérem! Neki kell állni legkésõbb 7-kor dolgozni, nem ám 8-kor, aztán akkor néha be lehet fejezni idõben! Persze csak ha erre van lehetõség! :)

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Én elképzelehtõ, hogy mennék egy kört hétvégén, bár ez több mindentõl is függ! Idõjárás, aztán hogy melyik nap, no meg lehet, hogy most kihagynám a terepet. Szombati akció után ugyanis visszatettem az aszfalt gumikat a bringára, mert hétközben így okésabb a dolog néha bringaúton tekerni. Persze ha nagyon szép idõ lesz, s nem túl nagy sár, akkor azért nem olyan nagy probléma egy gumicsere. Mondjuk az az aszfaltos kör is érdekelne, amit Jankó vetett itt fel kb. egy oldallal ezelõtt!
Tényleg hétközi tekerésre meló után olyan 4 óra körüli indulással kapható valaki?
Ja, a váltóm újra teljesen jó, pedig nem csináltam vele semmit! Ez egy kicsit így olyan, mint a Windows, bár ott már megszoktam, hogy megmagyarázhatatlan dolgokat csinál. :)

Hát de jó annak, akinek 4ig tart a meló!
FELAHEGYRE! :scared:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Én elképzelehtõ, hogy mennék egy kört hétvégén, bár ez több mindentõl is függ! Idõjárás, aztán hogy melyik nap, no meg lehet, hogy most kihagynám a terepet. Szombati akció után ugyanis visszatettem az aszfalt gumikat a bringára, mert hétközben így okésabb a dolog néha bringaúton tekerni. Persze ha nagyon szép idõ lesz, s nem túl nagy sár, akkor azért nem olyan nagy probléma egy gumicsere. Mondjuk az az aszfaltos kör is érdekelne, amit Jankó vetett itt fel kb. egy oldallal ezelõtt!
Tényleg hétközi tekerésre meló után olyan 4 óra körüli indulással kapható valaki?
Ja, a váltóm újra teljesen jó, pedig nem csináltam vele semmit! Ez egy kicsit így olyan, mint a Windows, bár ott már megszoktam, hogy megmagyarázhatatlan dolgokat csinál. :)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Hétvégi nyomulás?
Jelen állás szerint derült idõ várható.
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Megkaptam Jankó képeit is a szombati kalandról! Feltettem õket ugyanoda, ahol az enyémek is vannak: http://www.kep.tar.hu/redi79/50554232

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Hú, mennyi hozzászólás! Bocsi, eddig nem néztem a fórumot sem. Ebédelni mentetek, nem is tekerni?! :) Jövõ hétvégén meg diplomaátadó lesz. Mire ráérek talán az idõ is megjavul! :)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szép jó napot Urak!
A szombati képek itt megtekinthetõk: http://www.kep.tar.hu/redi79/50554232

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Szerintem már csak egy 0 fokos
stücni kell és a geo. is tökéletesebb lesz!:)

Ezt elnéztem! De már megvan a megoldás!:)