Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én telóban elsõsorban manitou-t ajánlok ... black, relic, R7 ... skarebet tárcsára 65-70kgnál nehezebb emberkének lehet hogy nem kéne, bár elvileg bírja.

A manitounak nagyon jó az alkatrész ellátottsága, így ha egy régebbit veszel, akkor is nagyvalószínûséggel találsz majd alkatrészt ha cserélni kell benne vmit.

Ezen kívül ami tuti jó az a RS Reba ... pénztárca függõ erõsen!

Nekem speciel egy '03as Manitou Black Elit 80/100-asom van ... 180-as tárcsával használom és nem vagyok pehelysúlyú :D

egy bajom vele az hogy zsíros kenésû, de rendkívül jó és erõs teló ...
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Nem tom az idõpontot mert foglalt vagyok, fénykép még nincs. Azon jár az agyam, hogy reggelente nyomok egy Almádi kört 6h indulással.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Mikor próbáljuk ki? Fénykép nincs?
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hurrrrrá!! elkészült a végleges verzió kész a bringám, megkapta a 130-s telót...furcsa még, nem tom, hogy fogok vele hegyre mászni, de majd kiderül :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Sajna a tegnap délutáni tekerés nem jött össze, helyette viszont ha sikerül, akkor mennék ma. Tervez délutánra valaki bringázást? 5 óra körül mennék, s elsõsorban terepre.
Vasárnappal mi a helyzet? Minden változatlan? Leszünk négyen, s 9:00 Jutasi úti Sparkoló, s irány a Dózer féle útiterv? Nekem ok!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

sziasztok!
lassan érik egy teló cserém tudnátok ajánlani valamit tárcsához emberi áron, most SR xcm van benne de nem szereti a tárcsát(v tüske meg nincs raj).

Nekem RS Duke van, amit 180-as tárcsával használok. Nekem bejön. Az aprón
35 -ért már találsz.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Köszi Dózer 80 kiló vagyok de azt hiszem telóvásárlás elnapolva :( majd jövõ hónapban ezzel nem lenne bajom ha nem akarná szétcsavarni a tárcsa 35-45 körül szánok majd rá ebbõl az árból a lehetõ legjobbat szeretném kihozni az sem lenne rossz ha el tudnám sütni az xcm-et

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

én pedig szuper nagyot tudok üvölteni!

Nem nindig szerencsés; multkor két lány ment elõttem egymás mellett a bringaúton, az egyik majd beleesett ijedtében az árokba. :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Hárskúton és Csehbányán a kocsmaban érdemes lenne frissítésre megállni.Csehbányáról mindenképp aszfalton kell legurulni Városlõdre.Innen viszont választhatunk,aszfaltomn vagy erdõben megyünk e tovább Szenegálra.Ha erdõ,akkor a Csallános-völgyön kéne menni.Én ez utóbbit választanám,de kérdés,nektek mi a véleményetek.

ZAZZI,itt a Bikemagon láttam pár jo telot.Skareb Super,ár nincs megadva,fekete.

Black Super,fekete ,36 ezer,fénykép szerint jól néz ki.

R 7 Super fehér,augusztusi,számlával,garanciával 55 ezer.Ez sajnos csak 80 mm-t mozog,de van akinek ez bõven elég.És az eladó szerint csak aszfalton használták.
Szerintem ez utóbbi elég jó vétel annak,aki ilyen telot keres.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ha marad ilyen idõ, szerintem ma délután is megyek egy kört olyan félöt-öt körüli indulással. Terepen. Valaki?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nekem is van csengõm!:D

én pedig szuper nagyot tudok üvölteni! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

régi vp.-i út, Hárskut,hajag,csehbánya,városlõd,szentgál,tiszafás,séd mellett veszprém.De akár fordított irányban is mehetünk. Honnan lenne az indulás?

Ha Hárskút felé kezdünk, s szerintem erre menjünk, akkor a startpont lehetne a Jutasi úti Spar parkolójában (Sparkoló).

9.00 Sparkoló OK!
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

sziasztok!
lassan érik egy teló cserém tudnátok ajánlani valamit tárcsához emberi áron, most SR xcm van benne de nem szereti a tárcsát(v tüske meg nincs raj).

Háááát asszem az sr után kezdésnek egy Manitout tudnék ajánlani, megbízható, jó a szervíz háttere és olcsó....... kezdésnek egy relic 100 akcióban kb. 50 ezer környékén megkapod, megbízható massive darab
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Jó reggelt!

Arti: Köszi az infót!

Dózer féle útvonalterv nekem tetszik vasárnapra! Ugye 9:00-ra beszéltük a találkát. Ha Hárskút felé kezdünk, s szerintem erre menjünk, akkor a startpont lehetne a Jutasi úti Spar parkolójában (Sparkoló).
Azért ez jól hangzik, hogy többen is tudnánk menni, úgy látszik tényleg csak az idõjárás lesz a kritikus pont!
Tehát eddig akik jönnének: Déenes, Dózer, Empty, Redi
Alakul :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

lassan érik egy teló cserém tudnátok ajánlani valamit tárcsához emberi áron,

kérdés mi az az emberi ár,meg hány kilo vagy.Régebbi skereb,vagy az R7 is jo vétel.Nekem az volt/van.

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

sziasztok!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

[quote name='Déenes']Manitou lesz. Matti levetett holmijáb

az jo telo,nekem is majdnem olyan van.

Ha van jó útvonalötleted, akkor dobjad föl.

útvonaltervem az mindíg akad.Pl:régi vp.-i út,Hárskut,hajag,csehbánya,városlõd,szentgál,tiszafás,séd mellett veszprém.De akár fordított irányban is mehetünk.
Honnan lenne az indulás?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Mi Párommal a 19.-ei balatonkörre készülünk. Egy kellemes aszfaltos seggüléshezszoktatós tekerés lessz. kb 96 km. Inota-Dudar-Réde- Bakonyszombathely-Bakonycsernye-Szápár-Inota.
A "B.kör" után viszont csak terep!!!!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

emptytrash! Köszi a részletes leírást! Legközelebb kipróbálom ezt az útvonalat.

Csopak és Arács között nem valami fullos az útminõség
de még mindig jobb mint a 4sávos!:)
Más alternatíva meg nem nagyon van!:(

Akkor legyen vasárnap a túra napja!
Remélhetõleg nem lesz esõ!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Dénes,akkor ez nem egy kis javitas. FOX telo lesz?

Manitou lesz. Matti levetett holmijából.

Tudom Matti itt a fõ szerelõ,de ha õ nem ér rá,vannak szerszámaim bicajszereléshez,majdnem minden,t.fékhez is,ha esetleg valaki nem akar szervizre várni.

Remélem jó protekcióm van a boltban.:)

Vasárnap én is mennék veletek.

Ha van jó útvonalötleted, akkor dobjad föl.

ha csütörtökig nem készül el akkor én veszem át a melót, ha megjön minden alkatrész

Bízom benned! :)
Tudod, mintha a nõm bíztam volna rád! :D
www.magicteam.hu