Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Sziasztok!

Kisütött a Nap, hogy felpörögtek a bringások! :)
"Pl:régi vp.-i út,Hárskut,hajag,csehbánya,városlõd" Ez az útvonal nekem nagyon tetszene, lehet Janes is benne lenne. Hajagban pontosan hol tértek rá a Csehbánya felé vezetõ útra? Ennél a keresztezõdésnél találkozhatnánk.
Jó idõt mindneki hozzon magával! :)

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Hello András a holnap még áll?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ok, 16:30 Munkácsy-Juatsi körforgalom. Ott leszek!
Két keréken szép a világ...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
szerintem a Papod felé,de nem tudom pontosan.Sötétedésre biztos visszajövünk,kb 7 órára.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Merre mentek? Kb mennyit, s idõben meddig?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Senki nem tervez ma délutánra egy kis tekerést?

16.30-kor leszek a Mukácsy-Jutasi úti körforgalomnál.Onnan indulunk haverral.Aki akar,csatlakozhat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tegnap mentem, ma pihi, holnap még lötyögök picit, amúgy lelkiekben készülök vasárnapra
egerszeg kupa lesz
http://teamzkse.hu/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Senki nem tervez ma délutánra egy kis tekerést?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

pontosan így!! :)

köszi Ano!:ok:
én eddíg kétszer kerültem meg a Balatont,mindkétszer Aligáról indultunk keleti irányban.Ezek egy napos megmozdulások voltak.Egyik 220 km,másik 240 km volt.Az északi part a nehezebb,ezért ha ez számít,akkor azt célszerûbb elõször leküzdeni.Nemsokára lesz a Tour de Pelso,az egyik kerülésem velük volt.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

tehát így?

pontosan így!! :)
Mert tekerni jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
északi parton indulni, az óramutató járásával megegyezõ irányba!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_emelon_*

vendég_emelon_*
  • vendég
Sziasztok

Felesegemmel szeretnek megkockaztatni egy Balaton-kort valamelyik hetvegen. Foleg bicikliuton, szep romantikazos tempoban.
Ami biztos:
1. nap: Keszthely - Balatonkenese
2. nap: Balatonkenese - Keszthely

Ami kerdeses, hogy melyik nap melyik part?
Vasarnap jo lenne azert idoben visszaerkezni, ugyhogy masnapra hagynam a konnyebben teljesitheto reszet.

Valami javaslat esetleg?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

a lényeg az hogy az idézendõ szöveg elött és után is van "quote" szócska és az ami a szöveg végén van az elött van egy "/" jel és mind2 szögletes "[]" zárójelek között vannak ... nos ezt elvileg automatikusan odarakja a böngészõd, szóval ezeket ne töröld ki és akkor jó lesz az idézet.

tehát így?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szerintem vasárnapra eddig négyen vagyunk, ahogy itt beszélgettünk:
Déenes, Dózer, Emptytrash, Redi

Ha jól sejtem, más még nem jelezte, hogy jönne. Szerintem jó ötlet, ha szólsz másoknak is, én a magam nevében csak annyit kérnék, hogy azért olyanok jöjjenek, akiknek nem gáz a kirándulósabb tempó, mert én idén még ekkora távot nem mentem, sõt egyáltalán alig mentem, úgyhogy nem tudom mikor fogok kipurcanni! Majd viszek vontatókötelet :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

ezzel mindíg kínlódok.Hogy kell csinálni,hogy az idézet keretben legyen?Vagy sikerül vagy nem.Általában nem.:)Hát igen,nem a számítógépen :monitor: nõttem fel.Biciklilevest viszont sokat ettem.:)Bocs az :offtopic:-ért!

a lényeg az hogy az idézendõ szöveg elött és után is van "quote" szócska és az ami a szöveg végén van az elött van egy "/" jel és mind2 szögletes "[]" zárójelek között vannak ... nos ezt elvileg automatikusan odarakja a böngészõd, szóval ezeket ne töröld ki és akkor jó lesz az idézet.
Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
ezzel mindíg kínlódok.Hogy kell csinálni,hogy az idézet keretben legyen?Vagy sikerül vagy nem.Általában nem.:)Hát igen,nem a számítógépen :monitor: nõttem fel.Biciklilevest viszont sokat ettem.:)Bocs az :offtopic:-ért!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Vasárnappal mi a helyzet? Minden változatlan? Leszünk négyen, s 9:00 Jutasi úti Sparkoló, s irány a Dózer féle útiterv? Nekem ok![/quote]

akkor végül is kik jönnének vasárnap?Lehet feldobom a túrát az egyesületi lev.listára is,aztán leszünk még páran.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Aszfalton? Akkor már inkább Tekeres-völgy, meg Csatárhegy felé vedd az irányt, az is belefér idõben ugyanannyiba, s az legalább terep. No meg arra még szerintem én is kapható lennék, hogy meló elõtt tekerjek egy kört veled! Pláne ha megjönnek a nagy melegek, akkor jobb is lesz reggel menni, mint délután!

Akkor , ha velem tartasz simán a terepet választom....

Na de Matti ... azzal nem mászni kell !!! azzal lefelé kell közlekedni :)

ehhh fel is kell ahhoz tekerni, jahh van rajta lockout vagy mi relic super 130.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Na de Matti ... azzal nem mászni kell !!! azzal lefelé kell közlekedni :)

Hurrrrrá!! elkészült a végleges verzió kész a bringám, megkapta a 130-s telót...furcsa még, nem tom, hogy fogok vele hegyre mászni, de majd kiderül :)

Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Aszfalton? Akkor már inkább Tekeres-völgy, meg Csatárhegy felé vedd az irányt, az is belefér idõben ugyanannyiba, s az legalább terep. No meg arra még szerintem én is kapható lennék, hogy meló elõtt tekerjek egy kört veled! Pláne ha megjönnek a nagy melegek, akkor jobb is lesz reggel menni, mint délután!