Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11273 replies to this topic

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Akkor csak hárman megyünk? Déenes, Dózer, Redi
Pinya, Janes: Csatlakoztok? Más valaki?
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

A vasárnap nekem kilõve!:(
Sikerült összeszedni egy vírusos ferõzést és
ami csak volt bennem elõl és hátúl kijött!:(
Erõnlétem nemhogy 0 de még - 0-nak sem felel meg!

Nektek jó tekerést!
Remélem ezentúl ilyen "gigszer" már nem fog összejönni!!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Nyugi Dózer, azért nem volt túl gáz, sõt ha legközelebb mentek, szóljatok légyszi! Kell néha a változatosság. :) Max majd megint tolom a gépet egyszer-kétszer, mert azért összetörni nem akarom magam!
Vasárnap pedig remélem találkozunk!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hello András a holnap még áll?

persze.
reggel megyek hegyre melózni, nemtom mikor végzek, de ráérek végülis.
viszont legkésõbb 16órára mindenképp haza kell érnem.
mikor és hol találkozzunk?

ha már nem olvasod, akkor délelõtt írok egy sms-t.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Sziasztok!

Kisütött a Nap, hogy felpörögtek a bringások! :)
"Pl:régi vp.-i út,Hárskut,hajag,csehbánya,városlõd" Ez az útvonal nekem nagyon tetszene, lehet Janes is benne lenne. Hajagban pontosan hol tértek rá a Csehbánya felé vezetõ útra? Ennél a keresztezõdésnél találkozhatnánk.
Jó idõt mindneki hozzon magával! :)

a Hajagról északi irányban megyünk tovább,a rádió állomás mellett.Majd kb 500 m utá éles kanyar jobbra,és mindjárt le balra.Ez jó kis száguldás lesz a molnártanyai forrásig.Innen tovább Öreghálásig,majd Csehszlovákbánya.

Redi bocs,Bence már csak ilyen,de jól lehet fejlõdni így,már ha túléli az ember.:)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Huh! Túléltem a mai tekerést! Pedig volt idõszak, amikor féltem, hogy nem fogom tovább bírni! Ez a fajta bringázás nem igazán az én stílusom. Indult azzal, hogy nagyon keskeny ösvényen hajtûkanyarokkal tûzdelve egyensúlyoztam. Már amikor nem szálltam le, s toltam inkább át egy-két szûk fordulón. Aztán irány a Papod. Fel. Örültem, felértem, s nem is nagyon maradtam le. Aztán irány le. Ekkor kicsit jobban lemaradtam, de ugye ez idõben jobban korrigálható. Aztán felfelé megint egy másik úton, igaz nem a tetejére most sem, csak úgy a derekáig. Aztán megint le, majd megint fel, s újra le. Hát én nem vagyok ez a szintgyüjtõs útkeresõs fajta, úgyhogy annyira nem jött be. Viszont legalább tekertem ma is, s nem is egyedül. Most már itt a gép elõtt ülve, zuhany után, sörrel a kezemben egész jónak tûnik, de ott akkor nem élveztem annyira, mint a szokványosabb túráinkat. Asszem tehát, hogy maradok inkább a kirándulós-túrázós-fényképezõs-sörözõs bringázásnál.
Remélem vasárnap kegyes lesz hozzánk az idõ, s összejön a megbeszélt túra!
Azért köszönöm a lehetõséget, hogy pl. eljutottam ma olyan helyekre, ahol eddig nem jártam.
Na minden jót, kellemes estét!

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Sziasztok!

Kisütött a Nap, hogy felpörögtek a bringások! :)
"Pl:régi vp.-i út,Hárskut,hajag,csehbánya,városlõd" Ez az útvonal nekem nagyon tetszene, lehet Janes is benne lenne. Hajagban pontosan hol tértek rá a Csehbánya felé vezetõ útra? Ennél a keresztezõdésnél találkozhatnánk.
Jó idõt mindneki hozzon magával! :)

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Hello András a holnap még áll?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ok, 16:30 Munkácsy-Juatsi körforgalom. Ott leszek!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
szerintem a Papod felé,de nem tudom pontosan.Sötétedésre biztos visszajövünk,kb 7 órára.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Merre mentek? Kb mennyit, s idõben meddig?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Senki nem tervez ma délutánra egy kis tekerést?

16.30-kor leszek a Mukácsy-Jutasi úti körforgalomnál.Onnan indulunk haverral.Aki akar,csatlakozhat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tegnap mentem, ma pihi, holnap még lötyögök picit, amúgy lelkiekben készülök vasárnapra
egerszeg kupa lesz
http://teamzkse.hu/

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Senki nem tervez ma délutánra egy kis tekerést?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

pontosan így!! :)

köszi Ano!:ok:
én eddíg kétszer kerültem meg a Balatont,mindkétszer Aligáról indultunk keleti irányban.Ezek egy napos megmozdulások voltak.Egyik 220 km,másik 240 km volt.Az északi part a nehezebb,ezért ha ez számít,akkor azt célszerûbb elõször leküzdeni.Nemsokára lesz a Tour de Pelso,az egyik kerülésem velük volt.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

tehát így?

pontosan így!! :)
Mert tekerni jó!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
északi parton indulni, az óramutató járásával megegyezõ irányba!

vendég_emelon_*

vendég_emelon_*
  • vendég
Sziasztok

Felesegemmel szeretnek megkockaztatni egy Balaton-kort valamelyik hetvegen. Foleg bicikliuton, szep romantikazos tempoban.
Ami biztos:
1. nap: Keszthely - Balatonkenese
2. nap: Balatonkenese - Keszthely

Ami kerdeses, hogy melyik nap melyik part?
Vasarnap jo lenne azert idoben visszaerkezni, ugyhogy masnapra hagynam a konnyebben teljesitheto reszet.

Valami javaslat esetleg?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

a lényeg az hogy az idézendõ szöveg elött és után is van "quote" szócska és az ami a szöveg végén van az elött van egy "/" jel és mind2 szögletes "[]" zárójelek között vannak ... nos ezt elvileg automatikusan odarakja a böngészõd, szóval ezeket ne töröld ki és akkor jó lesz az idézet.

tehát így?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szerintem vasárnapra eddig négyen vagyunk, ahogy itt beszélgettünk:
Déenes, Dózer, Emptytrash, Redi

Ha jól sejtem, más még nem jelezte, hogy jönne. Szerintem jó ötlet, ha szólsz másoknak is, én a magam nevében csak annyit kérnék, hogy azért olyanok jöjjenek, akiknek nem gáz a kirándulósabb tempó, mert én idén még ekkora távot nem mentem, sõt egyáltalán alig mentem, úgyhogy nem tudom mikor fogok kipurcanni! Majd viszek vontatókötelet :)