Matti: Majd szólj, ha lenne kedved reggel tekerni! Szerintem rövidesen lesz olyan idõ már 6 óra körül is, hogy ki lehessen menni egy bõ órás körre!
Rendben uram jelentkezni fogok....
Matti: Majd szólj, ha lenne kedved reggel tekerni! Szerintem rövidesen lesz olyan idõ már 6 óra körül is, hogy ki lehessen menni egy bõ órás körre!
igen,azt láttam hogy nem jó így,amikor már elment a hsz. De láttam más topicokban,hogy raknak be topicba is képet,így közvetlenül.Pl ha meg akarnak mutatni valamit.Erre lettem volna kíváncsi,azt hogy kell.
igen,azt láttam hogy nem jó így,amikor már elment a hsz. De láttam más topicokban,hogy raknak be topicba is képet,így közvetlenül.Pl ha meg akarnak mutatni valamit.Erre lettem volna kíváncsi,azt hogy kell.sajna a link amit megadtál az mindenkinek a saját gépére szól (teját nekem az enyémre a többieknek meg a sajátjukéra) és értelemszerûen azt nem tudjuk megnyitni mert nincs meg a gépünkön
A képeket fel kellene töltened valami képtároló oldalra és akkor ott majd mindenki eléri, vagy Déenesnek küldd/vidd el (email/pendrive/cd stb) és akkor majd õ feltölti, illetve meg is tudja mutatni hogy legközelebb hogyan töltheted fel a túraképeidet a saját képtárolós oldaladra
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xx/Asztal/2008%2004%2006%20bicajoz%C3%A1s/2008%2004%2006%20103%20%28Medium%29.jpgelküldtem mindenkinek a képeket,aki kérte.Ha mégsem ért oda,szóljatok!
Állat volt!
Erõt vettem magamon és a birkaszaros buli után azért lemostam a gépet.
Azok kedvéért akik nem voltak:
ennyi birkaoutputot még életemben nem láttam egy rakáson
friss, gõzölgõ, csúszós, kikerülhetetlen.
Szerintem nem volt a gépnek pontja amire nem ragadt.
És nem volt sárvédõm! Matti!!!!
Képeket Dózer csinált, ha átküldi, felrakom az oldalamra.
Dózer: mail címet privátban küldtem, nyomhatod a képeket.
Most megyek és kidõlök.
Állat volt!Nagyon jó volt! Társaság, idõ, táj, minden stimmelt! Srácok képeket is készítettek, majd közzéteszik!
De jóóóóóóó nektek a túra milyen volt?
OK!
Nekem nincs elmentve a számod, majd dobd át sms-ben!
OK!Déenes a Te telefonszámod megvan. Janes-el igyekszünk fleérni 11-re a bázishoz. Találkozzunk a bázis bejáratánál, ha megfelel!
Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.
Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14
Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.
Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14