Dózer: Nagyon szívesen mennék, élvezem az olyan bringázást, amikor lehet fényképezgetni, megállni, s nem köpöm ki a tüdõmet fél óra után. (Vagy 5 perc után) Csak az a gáz, hogy valamikor jönnek Vp-be szüleim, s valószínû, hogy vasárnap lesz, s gondolom dél körül. Úgyhogy kevés esélyt látok rá, hogy tudjak menni, de ha mégis, feltétlen jelentkezem! Holnap délelõtt nem érsz rá? Mattival mennék egy kört korán, aztán utána mehetnénk még egyet valamerre. Max délig érnék rá, azaz addigra már haza kell érnem mindenképpen!
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. április 11. - 12:15
Dózer: Nagyon szívesen mennék, élvezem az olyan bringázást, amikor lehet fényképezgetni, megállni, s nem köpöm ki a tüdõmet fél óra után. (Vagy 5 perc után) Csak az a gáz, hogy valamikor jönnek Vp-be szüleim, s valószínû, hogy vasárnap lesz, s gondolom dél körül. Úgyhogy kevés esélyt látok rá, hogy tudjak menni, de ha mégis, feltétlen jelentkezem! Holnap délelõtt nem érsz rá? Mattival mennék egy kört korán, aztán utána mehetnénk még egyet valamerre. Max délig érnék rá, azaz addigra már haza kell érnem mindenképpen!
Írta 2008. április 11. - 08:32
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 11. - 08:27
Matti: Csak most ültem vissza gép elé, úgyhogy mai reggel ugrott.
Dózer: Bocsi, de addigra már nem voltam gép elõtt, ráadásul el kellett ugranom melóügyben, úgyhogy ki is maradt a tekerés. Azért köszi, hogy szóltál! A vasárnapi nyílt túra mikor indul, s kb. mikorra várható az érkezés?Holnap hányra mész melózni? Elõtte nem fér bele egy kör? Ha ilyen szép idõ lesz, szívesen mennék!
10 órakor lesz az indulás,visszaérkezés meg passz.Végül is mindenki mehet a saját tempojaban.36 km,én olyan 10km/h átlaggal számolok...
Írta 2008. április 11. - 08:09
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 11. - 07:42
Írta 2008. április 11. - 07:29
Matti: Csak most ültem vissza gép elé, úgyhogy mai reggel ugrott.
Holnap hányra mész melózni? Elõtte nem fér bele egy kör? Ha ilyen szép idõ lesz, szívesen mennék!
Dózer: Bocsi, de addigra már nem voltam gép elõtt, ráadásul el kellett ugranom melóügyben, úgyhogy ki is maradt a tekerés. Azért köszi, hogy szóltál! A vasárnapi nyílt túra mikor indul, s kb. mikorra várható az érkezés?
holnap 9 re megyek.........6-kor nálunk és irány az ismeretlen....
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 11. - 07:18
nem szimpatikus
a sram fanok is shimano elsõváltóval nyomulnak
szívem szerint saint lett volna, de sajnos az 83mm-es monoblokkhoz való
andris: nekem XT van fent 4 éve és hibátlanul mûxik a mai napig is ... igaz hogy az elmúlt 4 évben össesen max 5-6 ezer km-t mentem csak
Kérdés: ilyet hol lehet szerezni? neten állítolag itthon nem forgalmazzák http://www.testbike....t2.php?pid=2024 csak mert ültem már ilyenen egy bérelhetõ bringán Abádszalókon és tényleg jóó
zazi: nekem volt már ilyen nyergem! vagyis hasonló ... egyszer még 2003-ban borultam egy szépet visegrádnál és így lekonyult a nyereg eleje ... nem volt valami kényelmes, szal vissza kellett hajlítanom
Írta 2008. április 11. - 06:39
Dózer: Bocsi, de addigra már nem voltam gép elõtt, ráadásul el kellett ugranom melóügyben, úgyhogy ki is maradt a tekerés. Azért köszi, hogy szóltál! A vasárnapi nyílt túra mikor indul, s kb. mikorra várható az érkezés?
Írta 2008. április 10. - 21:39
Ma 30 km-t,és kb 400 szintet mentünk,pedig csak a Gulya-dombon mentünk.Bence jövõre egy XC versenyt akar ott rendezni,azt jártuk be.Lesz benne 3 db brutál lefelé.Én csak az egyiken mertem lemenni,ami a lovasiskola mögött megy le a régi vidámpark egykori bejáratához.A másik kettõ:a Laczkó forrás felett jön le,és a szánkópálya melletti a másik.Még gyakorolni kell kicsit.
A nyílt túra az nagyon kis tempójú menet lesz.Szerintem olyan kocogós sebességû.Lehet elmegyek,segíteni a lebonyolítást.
Írta 2008. április 10. - 21:17
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 10. - 21:15
sziasztok nekem lépnem kell
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Írta 2008. április 10. - 21:10
akkor SRAM
nekem a gátat nyomja, de azt nagyon, ha el állítgatom, az viszont szörnyû fájdalom legszívesebben kivágnám még jobban azt a nyílást.van belõle kicsit komolyabb is könnyített meg ... nekem az a bajom ha egy 40- 50km tekerés van nagyjából egyben utánna nem tok hugyozni mert az egész altestem bár 25-30 körül is kezd zsiborogni most egy selle royal nemis tom mim van ez nem rossz de nem az igazi a tfs amivel gyárilag van a merida az szerintem gyilkos elsõ kanyarom azzal volt idén 30km de az júúj volt nagyon
nem szimpatikus
hát akkó nem tom esetleg xt az is frankó.. nekem egy régi lx van fenn és jó.........még
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 10. - 21:04
akkor SRAM
nem szimpatikus
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. április 10. - 21:03
van belõle kicsit komolyabb is könnyített meg ... nekem az a bajom ha egy 40- 50km tekerés van nagyjából egyben utánna nem tok hugyozni mert az egész altestem bár 25-30 körül is kezd zsiborogni most egy selle royal nemis tom mim van ez nem rossz de nem az igazi a tfs amivel gyárilag van a merida az szerintem gyilkos elsõ kanyarom azzal volt idén 30km de az júúj volt nagyonHmmm ilyet még nem láttam csinos és amit írnak róla az mesés, de az egy komfort nyereg......
nekem állandó gond a nyereg jelenleg egy speckoval nyomom ez idáig a legkényelmesebb..
Írta 2008. április 10. - 21:00
zazzi
perszeee!
épp jöttem haza vp-bõl, aztán krúzingoltunk egyet haverral, amikor megpillantottam közeledni a "munkahelyed"
ezzel mire akarsz kilyukadni?
esetleg ajánlasz valami mást?
ennél az alkatrésznél nem foglalkozom a súllyal, megbízhatóság a lényeg!
akkor SRAM
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 10. - 20:59
Kérdés: ilyet hol lehet szerezni? neten állítolag itthon nem forgalmazzák http://www.testbike....t2.php?pid=2024 csak mert ültem már ilyenen egy bérelhetõ bringán Abádszalókon és tényleg jóó
Hmmm ilyet még nem láttam csinos és amit írnak róla az mesés, de az egy komfort nyereg......
nekem állandó gond a nyereg jelenleg egy speckoval nyomom ez idáig a legkényelmesebb..
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 10. - 20:59
perszeee!
épp jöttem haza vp-bõl, aztán krúzingoltunk egyet haverral, amikor megpillantottam közeledni a "munkahelyed"
ezzel mire akarsz kilyukadni?O.K...... biztos, hogy a hone jó neked ?
esetleg ajánlasz valami mást?
ennél az alkatrésznél nem foglalkozom a súllyal, megbízhatóság a lényeg!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. április 10. - 20:51
Írta 2008. április 10. - 20:49
xtr drága, meg most hétvégén törtem el, az alig 1 éves váltót.
nem jó arány
most szívesen kipróbáltam volna egy Hone-t.
ha meg tudod esetleg kaparintani, akkor holnap 5-6 körül át is venném Tõled
O.K...... biztos, hogy a hone jó neked ?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. április 10. - 20:46
Szia Andris te villogtál az álmatag pofámba Tapolcán a kossuth utcán? mert nem láttam túl tisztán

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére