Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti: Majd szólj, ha lenne kedved reggel tekerni! Szerintem rövidesen lesz olyan idõ már 6 óra körül is, hogy ki lehessen menni egy bõ órás körre!

Rendben uram jelentkezni fogok....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Dózer köszi a képeket !

Egész jók lettek ! különösen a keréken át készült képek:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
http://www.vkse.hu/?q=node/911 na,azéé csak megpróba.:)De így csak a link fog látszódni szerintem.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
na,ez szerintem nekem egyelõre bonyolult.Maradok a bicajozásnál,és szerelésnél.:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

igen,azt láttam hogy nem jó így,amikor már elment a hsz.:) De láttam más topicokban,hogy raknak be topicba is képet,így közvetlenül.Pl ha meg akarnak mutatni valamit.Erre lettem volna kíváncsi,azt hogy kell.

azt úgy kell hogy elsõnek feltöltik a képet valamiylen szerverre és az internetes linkjét teszik be a hsz-be és akkor már látszani fog :)

pl így: http://kepeim.hu/use...573&u=21246&t=1

hmmm ... ez nem jött össze ... pedig elvileg a képnek kellene látszódnia és nem a linknek :D

már tudom mi volt a bibi ... az elsõ képnek nem találtam meg a jpg-re végzõdõ linkjét, így az csak linkként jelenik meg, de a köv kép elvileg jó lesz mert megvany a JPG-re végzõdõ linkje amit ha ide beszúrok akkor a kép látszódik rögtön.

és íme!

Feltöltött kép
Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

sajna a link amit megadtál az mindenkinek a saját gépére szól (teját nekem az enyémre a többieknek meg a sajátjukéra) és értelemszerûen azt nem tudjuk megnyitni mert nincs meg a gépünkön :)

A képeket fel kellene töltened valami képtároló oldalra és akkor ott majd mindenki eléri, vagy Déenesnek küldd/vidd el (email/pendrive/cd stb) és akkor majd õ feltölti, illetve meg is tudja mutatni hogy legközelebb hogyan töltheted fel a túraképeidet a saját képtárolós oldaladra :)

igen,azt láttam hogy nem jó így,amikor már elment a hsz.:) De láttam más topicokban,hogy raknak be topicba is képet,így közvetlenül.Pl ha meg akarnak mutatni valamit.Erre lettem volna kíváncsi,azt hogy kell.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
sajna a link amit megadtál az mindenkinek a saját gépére szól (teját nekem az enyémre a többieknek meg a sajátjukéra) és értelemszerûen azt nem tudjuk megnyitni mert nincs meg a gépünkön :)

A képeket fel kellene töltened valami képtároló oldalra és akkor ott majd mindenki eléri, vagy Déenesnek küldd/vidd el (email/pendrive/cd stb) és akkor majd õ feltölti, illetve meg is tudja mutatni hogy legközelebb hogyan töltheted fel a túraképeidet a saját képtárolós oldaladra :)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/xx/Asztal/2008%2004%2006%20bicajoz%C3%A1s/2008%2004%2006%20103%20%28Medium%29.jpgelküldtem mindenkinek a képeket,aki kérte.Ha mégsem ért oda,szóljatok!

Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
nem baj Redi,lesz még alkalom rá,hogy menjünk.

Akartap pár képet beszúrni ide,de nem sikerált.Hogy kell?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Sajnálom, hogy ki kellett hagynom, de közbejött más teendõ, s csak vasárnap délutánra értem vissza Vp-be. Héten amint jobb idõ lesz, megyek újra tekerni délutánonként.
Matti: Majd szólj, ha lenne kedved reggel tekerni! Szerintem rövidesen lesz olyan idõ már 6 óra körül is, hogy ki lehessen menni egy bõ órás körre!
Két keréken szép a világ...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
file:///C:/Documents%20and%20Settings/xx/Asztal/2008%2004%2006%20bicajoz%C3%A1s/2008%2004%2006%20103%20%28Medium%29.jpgelküldtem mindenkinek a képeket,aki kérte.Ha mégsem ért oda,szóljatok!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
most sikerült a gép elé ülnöM.Nekem 75 km lett,1 km szintemelkedéssel.Max sebesség 60,2km/h lell,amit Szentgál elõtt sikerült terepen elérni.Jó az a lejtõ!: )Engem nem szokott zavarni ennyi birka bogyó.Falun nõttem fel...: )))

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Állat volt! :)

Erõt vettem magamon és a birkaszaros buli után azért lemostam a gépet.
Azok kedvéért akik nem voltak:
ennyi birkaoutputot még életemben nem láttam egy rakáson
friss, gõzölgõ, csúszós, kikerülhetetlen.
Szerintem nem volt a gépnek pontja amire nem ragadt.

És nem volt sárvédõm! Matti!!!! :)

Képeket Dózer csinált, ha átküldi, felrakom az oldalamra.

Dózer: mail címet privátban küldtem, nyomhatod a képeket.

Most megyek és kidõlök.

Nekem sikerült nagyjából kikerülni! :) Bringán sem éreztem, hogy nyomot hagyott volna a birkaoutput. :) De holnap áttisztítom, port kapott rendesen.
Nekem 66 km lett végül, már kondizás is megvolt, úgyhogy menni fog az alvás.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Nagyon jó volt! Társaság, idõ, táj, minden stimmelt! :) Srácok képeket is készítettek, majd közzéteszik!

Állat volt! :)

Erõt vettem magamon és a birkaszaros buli után azért lemostam a gépet.
Azok kedvéért akik nem voltak:
ennyi birkaoutputot még életemben nem láttam egy rakáson
friss, gõzölgõ, csúszós, kikerülhetetlen.
Szerintem nem volt a gépnek pontja amire nem ragadt.

És nem volt sárvédõm! Matti!!!! :)

Képeket Dózer csinált, ha átküldi, felrakom az oldalamra.

Dózer: mail címet privátban küldtem, nyomhatod a képeket.

Most megyek és kidõlök.
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
egyszer tudnék már menni....elegem van , hogy nincs idõm áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá..
www.kannmatti.kepeim.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

De jóóóóóóó nektek a túra milyen volt?

Nagyon jó volt! Társaság, idõ, táj, minden stimmelt! :) Srácok képeket is készítettek, majd közzéteszik!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
De jóóóóóóó nektek a túra milyen volt?
www.kannmatti.kepeim.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

OK!
Nekem nincs elmentve a számod, majd dobd át sms-ben!

Ááá. nem jó a szám. Az üzenet amiben elküldted régebben, csak egy 6 jegyû számot tartalmazott! Megadom itt a számom, bizros ami biztos: 70/276-0965

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Déenes a Te telefonszámod megvan. Janes-el igyekszünk fleérni 11-re a bázishoz. Találkozzunk a bázis bejáratánál, ha megfelel!

OK!
Nekem nincs elmentve a számod, majd dobd át sms-ben!
www.magicteam.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.

Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14

Déenes a Te telefonszámod megvan. Janes-el igyekszünk fleérni 11-re a bázishoz. Találkozzunk a bázis bejáratánál, ha megfelel!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
lehet érdekelne,holnap meg beszéljük.

Végre összeállt a bringa.
Holnap teszt.

Ami kimaradt belõle (hátha valakit érdekel):
http://piacter.bikem...t=128161&cat=14