Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

nem szimpatikus :P
a sram fanok is shimano elsõváltóval nyomulnak :)
szívem szerint saint lett volna, de sajnos az 83mm-es monoblokkhoz való

andris: nekem XT van fent 4 éve és hibátlanul mûxik a mai napig is ... igaz hogy az elmúlt 4 évben össesen max 5-6 ezer km-t mentem csak :D

Kérdés: ilyet hol lehet szerezni? neten állítolag itthon nem forgalmazzák http://www.testbike....t2.php?pid=2024 csak mert ültem már ilyenen egy bérelhetõ bringán Abádszalókon és tényleg jóó

zazi: nekem volt már ilyen nyergem! vagyis hasonló ... egyszer még 2003-ban borultam egy szépet visegrádnál és így lekonyult a nyereg eleje ... nem volt valami kényelmes, szal vissza kellett hajlítanom :D
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Matti: Csak most ültem vissza gép elé, úgyhogy mai reggel ugrott. :( Holnap hányra mész melózni? Elõtte nem fér bele egy kör? Ha ilyen szép idõ lesz, szívesen mennék!
Dózer: Bocsi, de addigra már nem voltam gép elõtt, ráadásul el kellett ugranom melóügyben, úgyhogy ki is maradt a tekerés. Azért köszi, hogy szóltál! A vasárnapi nyílt túra mikor indul, s kb. mikorra várható az érkezés?
Két keréken szép a világ...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ezek a lyukas nyergek,nekem nagyon nem jönnek be.

Ma 30 km-t,és kb 400 szintet mentünk,pedig csak a Gulya-dombon mentünk.Bence jövõre egy XC versenyt akar ott rendezni,azt jártuk be.Lesz benne 3 db brutál lefelé.Én csak az egyiken mertem lemenni,ami a lovasiskola mögött megy le a régi vidámpark egykori bejáratához.A másik kettõ:a Laczkó forrás felett jön le,és a szánkópálya melletti a másik.Még gyakorolni kell kicsit.

A nyílt túra az nagyon kis tempójú menet lesz.Szerintem olyan kocogós sebességû.Lehet elmegyek,segíteni a lebonyolítást.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hali.......

nagyon brutál....http://sellesmp.com/en/composit.htm
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

sziasztok nekem lépnem kell

Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

akkor SRAM

van belõle kicsit komolyabb is könnyített meg ... nekem az a bajom ha egy 40- 50km tekerés van nagyjából egyben utánna nem tok hugyozni mert az egész altestem bár 25-30 körül is kezd zsiborogni most egy selle royal nemis tom mim van ez nem rossz de nem az igazi a tfs amivel gyárilag van a merida az szerintem gyilkos elsõ kanyarom azzal volt idén 30km de az júúj volt nagyon

nekem a gátat nyomja, de azt nagyon, ha el állítgatom, az viszont szörnyû fájdalom legszívesebben kivágnám még jobban azt a nyílást.

hát akkó nem tom esetleg xt az is frankó.. nekem egy régi lx van fenn és jó.........még :)
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

akkor SRAM

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Hmmm ilyet még nem láttam csinos és amit írnak róla az mesés, de az egy komfort nyereg......

nekem állandó gond a nyereg jelenleg egy speckoval nyomom ez idáig a legkényelmesebb..

van belõle kicsit komolyabb is könnyített meg ... nekem az a bajom ha egy 40- 50km tekerés van nagyjából egyben utánna nem tok hugyozni mert az egész altestem bár 25-30 körül is kezd zsiborogni most egy selle royal nemis tom mim van ez nem rossz de nem az igazi a tfs amivel gyárilag van a merida az szerintem gyilkos elsõ kanyarom azzal volt idén 30km de az júúj volt nagyon

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

zazzi
perszeee! :)
épp jöttem haza vp-bõl, aztán krúzingoltunk egyet haverral, amikor megpillantottam közeledni a "munkahelyed" :)

ezzel mire akarsz kilyukadni?
esetleg ajánlasz valami mást? :)
ennél az alkatrésznél nem foglalkozom a súllyal, megbízhatóság a lényeg!

akkor SRAM
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Kérdés: ilyet hol lehet szerezni? neten állítolag itthon nem forgalmazzák http://www.testbike....t2.php?pid=2024 csak mert ültem már ilyenen egy bérelhetõ bringán Abádszalókon és tényleg jóó

Hmmm ilyet még nem láttam csinos és amit írnak róla az mesés, de az egy komfort nyereg......

nekem állandó gond a nyereg jelenleg egy speckoval nyomom ez idáig a legkényelmesebb..
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
zazzi
perszeee! :)
épp jöttem haza vp-bõl, aztán krúzingoltunk egyet haverral, amikor megpillantottam közeledni a "munkahelyed" :)

O.K...... biztos, hogy a hone jó neked ?

ezzel mire akarsz kilyukadni?
esetleg ajánlasz valami mást? :)
ennél az alkatrésznél nem foglalkozom a súllyal, megbízhatóság a lényeg!

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

xtr drága, meg most hétvégén törtem el, az alig 1 éves váltót.
nem jó arány :)
most szívesen kipróbáltam volna egy Hone-t. :)
ha meg tudod esetleg kaparintani, akkor holnap 5-6 körül át is venném Tõled :)

O.K...... biztos, hogy a hone jó neked ?
www.kannmatti.kepeim.hu

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Szia Andris te villogtál az álmatag pofámba Tapolcán a kossuth utcán? mert nem láttam túl tisztán

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

akkor lehet én is kihagyom inkább nyomok egyet a kálimedencében tesóval látnivaló ott is van ha lemarad az irodista majd bevárom meg nincs kedvem bicajt szétszedni kocsiba bezsuppolnix2 bár lehet nem lenne rossz

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

én nem is tudtam, hogy van nálunk hone cucc, majd körülnézek, XTR az van mint pelyva ....

xtr drága, meg most hétvégén törtem el, az alig 1 éves váltót.
nem jó arány :)
most szívesen kipróbáltam volna egy Hone-t. :)
ha meg tudod esetleg kaparintani, akkor holnap 5-6 körül át is venném Tõled :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
szerintem kirándulós nézelõdõs túra , én még nem voltam ilyenen :)
www.kannmatti.kepeim.hu

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

sziasztok a vasárnapi nyilt túráról milyen véleménnyel vagytok? láttam egy két betûzdelt sort de ilyen nyilt izén még nem voltam az utóbbi 15 évben, sétálós vagy azért haladósabb?M

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

nem fox ügyben mentem.
egy Hone elsõváltót szerettem volna venni.
fiatal srác mondta, hogy szerinte nincs, aztán közbe eszébe jutott, hogy mégis van valami bontott.
aztán mondta az 'öreg', hogy igen van, de nem eladó, mert egyben akarja az egész szettet eladni... de hogy rendelni tud... mondom köszi, rendelni én is tudok, de hétvégén szerettem volna használni már.
az bosszant, hogy minek mondja, hogy megvan, ha nem is eladó, meg miért jó az neki, ha ott áll a polcon. gondolom nem fogják elkapkodni az egész szettet holnap, amire meg kell, simán rendelhetne másikat.
nem túl vevõcentrikus.
pedig kezdett szimpatikussá válni a bolt, olyan kis hangulatos.

aztán lehet csak én reagáltam túl a dolgot. kicsit zabos voltam addigra már

én nem is tudtam, hogy van nálunk hone cucc, majd körülnézek, XTR az van mint pelyva ....
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem fox ügyben mentem.
egy Hone elsõváltót szerettem volna venni.
fiatal srác mondta, hogy szerinte nincs, aztán közbe eszébe jutott, hogy mégis van valami bontott.
aztán mondta az 'öreg', hogy igen van, de nem eladó, mert egyben akarja az egész szettet eladni... de hogy rendelni tud... mondom köszi, rendelni én is tudok, de hétvégén szerettem volna használni már.
az bosszant, hogy minek mondja, hogy megvan, ha nem is eladó, meg miért jó az neki, ha ott áll a polcon. gondolom nem fogják elkapkodni az egész szettet holnap, amire meg kell, simán rendelhetne másikat.
nem túl vevõcentrikus.
pedig kezdett szimpatikussá válni a bolt, olyan kis hangulatos.

aztán lehet csak én reagáltam túl a dolgot. kicsit zabos voltam addigra már