Fûzfõ felöli oldalon megy le.Az durvább mint a sárga,de teljesíthetõ.a kék is ott indul a kilátónál ugye?
csak kicsit jobbra, ha jól emlékszem?!
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. május 28. - 08:08
Írta 2008. május 28. - 07:31
a kék is ott indul a kilátónál ugye?szar út?Próbáld ki a kéket!:)Szerintem jók azok a köves utak.
csak kicsit jobbra, ha jól emlékszem?!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. május 28. - 07:28
Bizony kéne!!! Ennek szellemében ott is hagytam a sulit. Tele lett a csuka, ösztöndíj ide vagy oda. Olyan dolgok maradtak ki két évig, amik igazán fontosak. Úgyhogy most ezekkel fogok foglalkozni... Gyerekek, bringázás, ólomüveg-stúdió újraindítása, meg a Seikok iránti szenvedélyem, alkohol... (ja, ez nem is maradt ki...)
Csak mintha egy kicsit meggyengültem volna...
(Úgysem igazán akartam tanár lenni...)
Vajon van még esélyem a hosszú Gázlóra felkészülni????
Semmi baj, mindent megoldunk, bepótolunk ,edzünk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. május 27. - 23:05
szar út?Próbáld ki a kéket!:)Szerintem jók azok a köves utak.
tegnap jártam a Csere-hegyi kilátónál.
fentrõl támadtam be, aztán lefelé meg a sárgán mentem. ritka szar út, a kövek össze-vissza dobáltak. volt egy kidõlt fa, az elkapta a derekam, utána vettem vissza kicsit a sebességbõl...
Írta 2008. május 27. - 22:12
strandolás megoldódott.
mondtam a pénztárnál, hogy én be akarom vinni, mert féltem.
õ: a kerítésen belül letámaszthatom, ahol a többiek.
én: és garantálja, hogy nem lopják el? nekem ez sokat ér.
õ: hagytak már itt ilyen drága versenybicajokat is, azok se tûntek el (furán néztem, hogy leszólta a bringám)
én: de én akkor is be szeretném vinni a partra
õ: én nem látok akkor semmit
nem tudom ezt mire értette, hogy szemet huny, vagy nem tud figyelni rá, de illedelmesen kértem egy diákot és odatoltam az egyik fa alá
1.57 alatt hazaértem, amikor találkoztunk akkor jöttem hazafelé (66,8 km)
tegnap jártam a Csere-hegyi kilátónál.
fentrõl támadtam be, aztán lefelé meg a sárgán mentem. ritka szar út, a kövek össze-vissza dobáltak. volt egy kidõlt fa, az elkapta a derekam, utána vettem vissza kicsit a sebességbõl...
Írta 2008. május 27. - 21:47
Írta 2008. május 27. - 21:15
Hozzád képest semmit, ahogy olvasom ez igennnn, kéne egy kis lazítás nem ?
Bizony kéne!!! Ennek szellemében ott is hagytam a sulit. Tele lett a csuka, ösztöndíj ide vagy oda. Olyan dolgok maradtak ki két évig, amik igazán fontosak. Úgyhogy most ezekkel fogok foglalkozni... Gyerekek, bringázás, ólomüveg-stúdió újraindítása, meg a Seikok iránti szenvedélyem, alkohol... (ja, ez nem is maradt ki...)
Csak mintha egy kicsit meggyengültem volna...
(Úgysem igazán akartam tanár lenni...)
Vajon van még esélyem a hosszú Gázlóra felkészülni????
Írta 2008. május 27. - 20:25
Hozzád képest semmit, ahogy olvasom ez igennnn, kéne egy kis lazítás nem ? gyere bringázni, már rég láttalak!
Szóval megfutamodtál a Gázlótól , hát szép ezé egy mínusz pont, mert hagytál egyedül szenvedni
hát izé az nem egészen így van. szombat este osztálytali volt és vasárnap hajnalban lett vége, így aztán vasárnap nehezemre esett felkelni:)
de majd legközelebb.
Írta 2008. május 27. - 16:01
ezzel a vázzal,ezzel a teloval?:)Ez egy ultragagyesztán.
a vázat meg a telót nem akartam taglalni az országúti fûzéses "DHbringa" trükközésre bátraké a cseresznye ezzel lehet beválaltam volna két hete a kökaput badacsonynál:)
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Írta 2008. május 27. - 13:46
Matti: Akkor ma délután tekerés? Mikor találkozzunk nálatok ház elõtt? Vagy ahol a leghamarabb tudsz lenni! Melóból jössz egybõl, vagy otthonról?
Sajna ma nem jó , mert este jönnek a haverok dumcsizni:)
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. május 27. - 09:40
Írta 2008. május 27. - 06:22
Hozzád képest semmit, ahogy olvasom ez igennnn, kéne egy kis lazítás nem ? gyere bringázni, már rég láttalak!Te mit nyestél el? (Mert én ma átszakítottam a klotyó mennyezetét. A padláson dolgoztam és arra a 20 négyzetcentire léptem, ami még nem volt burkolva...):clap:
vasárnap du nyomtam egy laza kört. A Kab-hegyen, s még padragon is még mindig látszik a B200 festése.
Szóval megfutamodtál a Gázlótól , hát szép ezé egy mínusz pont, mert hagytál egyedül szenvedni
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. május 27. - 00:25
Szerintem 1/2-2 körül visszaérünk.
A túra folyamata a következõ:
elmegyünk a hegyig
felmászunk
lezúzunk
felmászunk
lezúzunk
...
hazatekerünk
Mindezt lehetõség szerint változatos, technikás terepen, kombinálva szép erdei ösvényekkel.
Dióhéjban ennyi. De lehet, hogy másképp sikerül.
elaludtam
meg amúgy is inkább a tanulást választottam -egész nap ki se mozdultam az albiból- aztán ma pótoltam egy 60-assal...
Írta 2008. május 26. - 21:44
ezzel a vázzal,ezzel a teloval?:)Ez egy ultragagyesztán.szerintetek ez mire jó? :
http://www.teszvesz....i_megnezni.html
ezzel a füzéssel????
Írta 2008. május 26. - 21:29
Írta 2008. május 26. - 21:17
elnyestem
Te mit nyestél el? (Mert én ma átszakítottam a klotyó mennyezetét. A padláson dolgoztam és arra a 20 négyzetcentire léptem, ami még nem volt burkolva...):clap:
Írta 2008. május 26. - 20:54
Írta 2008. május 26. - 20:49
Hát az erõnléttel nálam is komoly gondok lehetnek, olyan régen tekertem már egy komolyabbat, hogy lehet hogy jobb is, hogy nem tudom mennyire nincs erõm.
Ma nem gondoltam késõi tekerésre, csak délutánira. Meddig melózol? 6-ig? Akkor esetleg majd valamelyik nap összehozhatunk egy tekerést meló után. Mikorra tudnál Jutasi Sparkolóban lenni? 18:30?
Arra simán esetleg 1-2 perc késés
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. május 26. - 19:49
szerintetek ez mire jó? :
http://www.teszvesz....i_megnezni.html
ezzel a füzéssel????
Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:
Írta 2008. május 26. - 16:16
bence tegnapi esése.Remélem valamelyik link jó lesz.http://www.freevlog....=u483ac352c0c14