Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

19.00 után-körül megyek lehet egy kört aszfalton.

Hétvégén szemüveg teszt! Végre megvan!:)
Szemüveges lettem.

Az már sajna késõ nekem... Fürdetés, meg ilyenek. Ja, én is dioptriással nyomom már egy ideje. (Öreg Sam = öregszem) De legalább fényre sötétedik.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Bringázás estefelé? Vagy holnap? Esetleg holnapután???

19.00 után-körül megyek lehet egy kört aszfalton.

Hétvégén szemüveg teszt! Végre megvan!:)
Szemüveges lettem.

Ebbõl adódik Matti, hogy talán majd a következõ
alkalommal fordulok majd hozzátok segítségért!
Igaz "kicsit" drágább lett mint amire számítottam, de
remélem megérte! :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Bringázás estefelé? Vagy holnap? Esetleg holnapután???

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Köszi!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Szeretném megkérdezni hogy mibe kerül ez a Renapur cucc (mekkora kiszerelésben). Illetve ha nem túl nagy kérés, és van róla információd, érdekelnének az összetevõi is.

Idõközben megérkezett a Proofide kence a ködös Albionból (dobozán az összetétele), és most már komolyan érdekel, hogy eltér-e egyeltalán a Reanapurtól akár tartalmában, akár árában. Mert nem volna baj, ha itthon is beszerezhetõ volna valami ápoló a Brooks-ra, ami esetleg helyettesíthetné ezt a kizárólag "nyugaton" kapható csodaszert.

Köszi elõre is.

http://www.renapur.hu/shop/index.php

http://www.especial.hu/
Ezek szerint minket átvertek.Kb 8 éve vettük a 250ml-est 5 ezerért egy ügynöktõl.De még mindíg van belõle.Pontos összetétel nincs a dobozán sem,de szerintem sima méhviasz,ami a legjobb a bõrnek. Ha beírod a keresõbe hogy Renapur balzsam,lesz pár találat,lehet megtudsz többet is.Én hirtelen ennyit találtam.Veszprémi a forgalmazó cég,személyesen is tudsz tõlük venni szerintem.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nekem Renapur balzsamom van.Ez is méhviaszos börápoló.Ügynökök árulják.Angol cucc,szerintem ismered.Ezek az ügynökök akarják a Teccsóban meg ilyen helyeken kitisztítani vele a cipõdet,meg bõrtáskát..

Szeretném megkérdezni hogy mibe kerül ez a Renapur cucc (mekkora kiszerelésben). Illetve ha nem túl nagy kérés, és van róla információd, érdekelnének az összetevõi is.

Idõközben megérkezett a Proofide kence a ködös Albionból (dobozán az összetétele), és most már komolyan érdekel, hogy eltér-e egyeltalán a Reanapurtól akár tartalmában, akár árában. Mert nem volna baj, ha itthon is beszerezhetõ volna valami ápoló a Brooks-ra, ami esetleg helyettesíthetné ezt a kizárólag "nyugaton" kapható csodaszert.

Köszi elõre is.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Akkor a kétórás Laczkó tali részemrõl storno. Negyed kettõig vártam a jelentkezõket, aztán a családi program mellett döntöttem.

Mostanában nem jönnek be a jobb sorsra érdemes kezdeményezéseim:(. Mindenki vigyázzon, mert ha így megy tovább, át fogok költözni egy nyírségi lokálpatrióta topikba!!!:)

sajnos nem tudtam visszajelezni,de a 2 óra korai lett volna.Esetleg 3 kor tudnék menni legkorábban.Ha esetleg visszajelezne valaki...:)de ne itt mert ezt nem fogom olvasni most.20/9380 195,inkább ezen.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Köszi, a kencét inkább nem próbálom ki. Nyilván csak marketing duma, de a Brooks kézikönyv azt írja, hogy a Proofide az egyetlen cucc, ami megfelel a célnak:). Gyanítom, ez elég vastag kamu, de inkább nem kockáztatnék...

A Laczkó-forráshoz viszont odamegyek kettõre, ha visszajelzel (vagy valaki más bejelentkezik még), aztán mehetünk egy lájtosat. Remélem, nem ázunk sz..rá.

Akkor a kétórás Laczkó tali részemrõl storno. Negyed kettõig vártam a jelentkezõket, aztán a családi program mellett döntöttem.

Mostanában nem jönnek be a jobb sorsra érdemes kezdeményezéseim:(. Mindenki vigyázzon, mert ha így megy tovább, át fogok költözni egy nyírségi lokálpatrióta topikba!!!:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Na valami ilyesmire gondoltam,de nem voltam benne biztos.Nekem Renapur balzsamom van.Ez is méhviaszos börápoló.Ügynökök árulják.Angol cucc,szerintem ismered.Ezek az ügynökök akarják a Teccsóban meg ilyen helyeken kitisztítani vele a cipõdet,meg bõrtáskát.Én a Lokin bõrnyergem ezzel kenyecölöm be néha néha.Szóval ez van,ha kell.
Én ebéd után menneék egy lazát.KB 50km-t a Balaton felé,montival.

Köszi, a kencét inkább nem próbálom ki. Nyilván csak marketing duma, de a Brooks kézikönyv azt írja, hogy a Proofide az egyetlen cucc, ami megfelel a célnak:). Gyanítom, ez elég vastag kamu, de inkább nem kockáztatnék...

A Laczkó-forráshoz viszont odamegyek kettõre, ha visszajelzel (vagy valaki más bejelentkezik még), aztán mehetünk egy lájtosat. Remélem, nem ázunk sz..rá.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Speciális méhviaszos kondicionáló, amit a Brooks gyárt ...

AKKÓ VAN NEKED???:D

Ha valaki menne délután egy lájtosabbat (ezúttal montival), az marhagyorsan jelentkezzen itt!

Na valami ilyesmire gondoltam,de nem voltam benne biztos.Nekem Renapur balzsamom van.Ez is méhviaszos börápoló.Ügynökök árulják.Angol cucc,szerintem ismered.Ezek az ügynökök akarják a Teccsóban meg ilyen helyeken kitisztítani vele a cipõdet,meg bõrtáskát.Én a Lokin bõrnyergem ezzel kenyecölöm be néha néha.Szóval ez van,ha kell.
Én ebéd után menneék egy lazát.KB 50km-t a Balaton felé,montival.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nekem lehet hogy van,de áruld már el,hogy mi az!:D

Speciális méhviaszos kondicionáló, amit a Brooks gyárt a saját üléseihez. Általában 3-6 havonta célszerû vele ápolni a Brooks nyergeket, de a "bejáratás" idõszakában sokkal sûrûbben kell, az intenzívebb szerkezeti változások miatt, amik a bõrben (nem a bringás seggének, hanem a nyeregnek a bõrében:)) ilyenkor végbemennek.

Sajnos azonban ezt az infót csak abból a brossúrából tudtam megszerezni, amit az új B17-es nyergemmel együtt kaptam meg. Így itt maradtam egy új Brooks-al, amit éppen törögetek befele, Proofide nélkül. (Nem adja magát könnyen...) Már megrendeltem a kencét, de pár nap, mire ideér. De addig is kellene pár gramm, hogy folytathassam a küzdelmet.

AKKÓ VAN NEKED???:D

Ha valaki menne délután egy lájtosabbat (ezúttal montival), az marhagyorsan jelentkezzen itt!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Nincs valakinek Proofide-ja itt a környéken? Kellene egy kevés kölcsönbe, aztán jövõ héten visszaadnám, ha megérkezik az enyém. Sürgõs volna!

Köszi

Nekem lehet hogy van,de áruld már el,hogy mi az!:D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Nincs valakinek Proofide-ja itt a környéken? Kellene egy kevés kölcsönbe, aztán jövõ héten visszaadnám, ha megérkezik az enyém. Sürgõs volna!

Köszi

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Nah.. A tegnapi nap király volt, sajnálhatjátok, hogy kihagytátok . Nekem 106 lett a vége 19-s átlaggal, majd megdölöttem... PINYA egy tekerõ " gépállat" brutális, ez teszi a sok kardio edzés :) gratula

Jó volt az a túra, szép új helyeket ismerhettem meg, nekem 112 km lett a vége.
Mégegyszer köszi, hogy megvártatok! :)

Szombaton egész nap le leszek foglalva itthon, vasárnap meg elvileg családi program, ha elmarad, akkor szólok.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

esetleg Veszprém-Pula ? :)

Ha göröngyösön, akkor nekem kilõve... Nincs most nyereg a montimon, mert átkerült róla a Cube-ra, amíg ideér a Brooks-om:) .

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Esetleg Pula-Tapolca szombat de?:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Vasárnapra valami? Mondjuk Gyõr-Veszprém?

Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Vasárnapra valami? Mondjuk Gyõr-Veszprém?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Nah.. A tegnapi nap király volt, sajnálhatjátok, hogy kihagytátok . Nekem 106 lett a vége 19-s átlaggal, majd megdölöttem... PINYA egy tekerõ " gépállat" brutális, ez teszi a sok kardio edzés :) gratula
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Vazz merre van Ajka? még nem jártam arra..

Hívj, mert nincs meg a telefonszámod.
www.kannmatti.kepeim.hu