Ha olyan helyre megyek tekerni,ahol mindenféle fényviszony várható,akkor a narancs lencsét használom.És szeretem a sárga lencse kontrasztnövelõ hatását.A fotóattrakciós lencse meg ugye nem sárga.A legjobb a citromsárga.Volt egy ilyen Smith-em,az erdõben,és esti sötétségben is jó volt.Sajnos garanciális hibaja volt,és 2 db BBB-t kértem helyette.
Laciklon,köszi,valamikor összehozhatnánk.Úgyis régen tekertünk már együtt.
Tényleg,mikor lesz a maraton?
Ja,és hol vetted/cserélték ki a szemügét?
Ha már említed a Smith-et: Volt nekem is egy. Brutál-állat nagyon jól nézett ki. Fekete-narancssárga szemcsi, narancs lencsével. (És a valóban bejövõs kontrasztnövelõ hatás fõleg esõ utáni tiszta idõben volt fantasztikus.) Imádtam, na! De másfél hónap után az izzadtság hatására a keret foltokban kezdte elveszíteni a fekete színét... Azért egy sporszemõke mégse legyen már érzékeny a verejtékre! Szóval visszavittem és gariba kicserélték nekem is. Nem tudom már mit kértem helyette, de nem mertem új Smith-el próbálkozni. Szóval rövid ideig tartott a kapcsolatunk.
Én már csak ilyen vagyok. Egy csalódás után is hitelét veszti nálam egy márka, és onnantól messzire elkerülöm. (Jó hosszú már a listám...) Ami viszont bizonyít, az egy életre számíthat a hûségemre/pénzemre;).
Más: Pajta utcában mérnek (ugye nem kell mondanom: a harmincas táblánál). Szõke, napszemüveges rendõrcsajszi, két pofára tömi a szendvicset az anyósülésen. Tiszta morzsa a feje.