Én is élni fogok a lehetõséggelJaaa,megjött a tárcsafékedhez a ropigyûrû,valamikor megcsinálnám az olajcsrét,légtelenítést meg fékvezeték méretrevágást.
A hétvégém elõre láthatólag szabad.
Én is élni fogok a lehetõséggelJaaa,megjött a tárcsafékedhez a ropigyûrû,valamikor megcsinálnám az olajcsrét,légtelenítést meg fékvezeték méretrevágást.
Ha fordítva mûködne a dolog, akkor jó lenne:erdõbe szemüveg, kinnt meg leveszed:D
Nekem is BBB fotocromatikusom van, úgy emlékszem Lacikloné is ilyen. Ha ki akarod próbálni, szóljál, szívesen kölcsönadom.
Ha fordítva mûködne a dolog, akkor jó lenne:erdõbe szemüveg, kinnt meg leveszed:DIlyenkor egyszerûbb és gyorsabb megoldás, ha leveszed a szemüveget, nálam bevált.
Nekem is BBB fotocromatikusom van, úgy emlékszem Lacikloné is ilyen. Ha ki akarod próbálni, szóljál, szívesen kölcsönadom.A fotóattrakciós lencse meg ugye nem sárga...
Laciklon,köszi,valamikor összehozhatnánk.
Én "belülrõl" úgy érzékelem, hogy annyira durván nem sötétedik be. De nem is baj. A Rudymban szinte hegeszteni lehetett. Amúgy ezek a lencsék vadiújan lassúbbak, és csak pár hét használat után kapcsolnak teljes sebességre. Akkor már gyorsabban reagálnak.
A lencsecserével az a gáz, hogy mondjuk betekersz a tûzõ napról egy árnyas erdõbe (esetleg egy hosszabb alagútba) akkor mi van? Meg kell állnod, és neked elvégezned a melót a lencse helyett.
Ha már említed a Smith-et: Volt nekem is egy. Brutál-állat nagyon jól nézett ki. Fekete-narancssárga szemcsi, narancs lencsével. (És a valóban bejövõs kontrasztnövelõ hatás fõleg esõ utáni tiszta idõben volt fantasztikus.) Imádtam, na! De másfél hónap után az izzadtság hatására a keret foltokban kezdte elveszíteni a fekete színét...
Ha olyan helyre megyek tekerni,ahol mindenféle fényviszony várható,akkor a narancs lencsét használom.És szeretem a sárga lencse kontrasztnövelõ hatását.A fotóattrakciós lencse meg ugye nem sárga.A legjobb a citromsárga.Volt egy ilyen Smith-em,az erdõben,és esti sötétségben is jó volt.Sajnos garanciális hibaja volt,és 2 db BBB-t kértem helyette.
Laciklon,köszi,valamikor összehozhatnánk.Úgyis régen tekertünk már együtt.
Tényleg,mikor lesz a maraton?
Ja,és hol vetted/cserélték ki a szemügét?
Én "belülrõl" úgy érzékelem, hogy annyira durván nem sötétedik be. De nem is baj. A Rudymban szinte hegeszteni lehetett. Amúgy ezek a lencsék vadiújan lassúbbak, és csak pár hét használat után kapcsolnak teljes sebességre. Akkor már gyorsabban reagálnak.
A lencsecserével az a gáz, hogy mondjuk betekersz a tûzõ napról egy árnyas erdõbe (esetleg egy hosszabb alagútba) akkor mi van? Meg kell állnod, és neked elvégezned a melót a lencse helyett.
És tûzõ napsütésben teljesen sötét lesz,mint a hagyományos?
A szemcsimet garanciában kicserélték! Az apróban már találtam Rudy szemüveget reális áron fotoizé.. lencsével. Még akkor nézegettem amikor a csere nem volt biztos. Nekem bejön, hogy követi a fényviszonyokat...Laciklonnak is eltörött az ilyen szemüvege,pedig meg se ütötte,igaz,BBB volt...És tûzõ napsütésben teljesen sötét lesz,mint a hagyományos?
Csak kár hogy nálunk nincs Dechatlon.
Dózer: Meggondoltad ezt? Miért akarsz folyton lencsecserével bíbelõdni a fotokromatikus lencsék korában? Sokkal kényelmesebb, ha magától besötétedik. Amúgy a Rudy maxmálisan élvezi a bizalmamat. Bár a mostani kínálatukat nem ismerem, és nem tudom, hogy van-e egyeltalán 3 lencsés modelljük. De valszeg igen.
na megvolt a délutáni kör. Késõbb tudtam elindulni a
tervezettnél, de 3/4 7 re így is hazaértem.Balatonakaliban a strand melleti
büfét csak ajánlani tudom. Nagyon finom házi sörük van Zámolyi a neve asszem.
Decathlon aptonia xudd 800 kerékpáros szemüveg.Tudnátok ajánlani valami 3 lencsés napszemügét,ami nem tul dráge,és nem BBB?
No még senki semmi? Tetszetõs?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
[U]Empty: Igyekszem 17 óra körül indulni itthonról. Nagyjából 23-25 perc
alatt szoktam az Agiphoz érni, 30 percen belül jó eséllyek a bringaúton vagyok.
(Bár kissé fáradtnak érzem magam. Talán kevés volt ez a három-négy órás
alvás.)