empty !
Holnap esetleg egy tekerés?
Mikor?
Kiváncsi vagyok arra a Büfére!
Remélem még nyitva!!!
empty !
Holnap esetleg egy tekerés?
Na! Valami ilyenre gondoltam a "csak" letekerés alatt!
Következõ hétvégén nem megyünk sörözni?
Indulás a vártól. Fel a tésidombra, majd le a várvölgy bejáratához. Onnan balra egy "rövid" meredek kaptató ami majd széthúzza a versenyen a mezõnyt.
Pár kilóméter mulva le a völgybe és a túrista úton végig a Pusztapalotáig.
Onnan tovább a tési fensíkra, majd le a Rómaifürdõhöz. Onnan el Jásdig, majd Matti kedvenc emelkedõjén fel a Hamuházig. Utána egy kis aszfaltos hullámvasutazás majd Királyszállás után leereszkedünk a lõtérre, majd el a Baglyashegy lábáig. Megmásszuk a hegyet és két lehetséges út közül kiválasztjuk a többségnek járhatót... Majd a Hidegvölgyön keresztül kimegyünk a tési útig, azt keresztezve a hadi úton gurulunk vissza a várhoz.
Szóva kb. ez a terv...
kb: 5 órát kalkulálok menetidõnek. Vólt már olyan, hogy sokat tévedtem..
A sebesség mindent megold.
Ok, köszi. Még egy kérdésem lenne: kb merre fogunk menni?
Helyes!Jól van megfûztetek ,akkó mikó indulunk? Vonat is jó..
Jó lesz az a vonat!Igen,vonattal.Ha nem lenne ilyen korai az indulás,el is tekerhetnénk odáig,de annyira korán nincs kedvem felkelni.
Matti, Dózer!
Akkor megyünk vonattal?
Na nehogy már különcködj!Na azt látom, hogy vasárnap nem tartok veletek
Most sikerült meghallgatni az üzeneted, természetesen megyek. Az utóbbi napokban nem láttam ki a munkából, ezért nem is jelentkeztem eddig.Akkor vasárnap ki jön??
Akkor sorrendben:
Szeptember vége, október eleje lenne, az engedélyektõl függõen. Ha lesz pontos idõpont, kérem mindenki segítségét a hírverésben...
Természetesen csatlakozhatsz, figyeld a fórumot. Hogy mennyien leszünk a bejáráson, még nem tudom. A Baglyas hegy ami Csór és palota között magasodik egy átjátszó toronnyal, egy kopjafával és kilátással a Balatonra.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Na azt látom, hogy vasárnap nem tartok veletek:)....nekem az a tempó húzós lenne, asszem lemegyek a part felé, lazulok egyet, aki esetleg nem akar a Bagjason
ill.azon a másik k....va meredek emelkedõn szenvedni a 25-s átlag miatt az tartson velem, én lájtos leszek....
Akkor sorrendben:Mikor lenne a verseny? A Bagjas hegy merre található? Vasárnap csatlakozhatok én is hozzátok?
Úgy néz ki, hogy a palotai maratont mégis megpróbáljuk belezsúfolni még ebbe az évbe!
Következõ lépésként térképre kell tenni az útvonalat.
Akinek van kedve, csatlakozzon egy kb. 50-60km-es tekeréshez, ami a vártól indul és érinti a római fürdõt és a Bagjas hegyet is.
Az indulást 9-re tervezem, így aki vonattal jönne veszprémbõl annak sem kell sokat várni. /7,52-kor indul és 8,14-kor érkezik./ Várom visszajelzéseteket!
Úgy néz ki, hogy a palotai maratont mégis megpróbáljuk belezsúfolni még ebbe az évbe!
Következõ lépésként térképre kell tenni az útvonalat.
Akinek van kedve, csatlakozzon egy kb. 50-60km-es tekeréshez, ami a vártól indul és érinti a római fürdõt és a Bagjas hegyet is.
Az indulást 9-re tervezem, így aki vonattal jönne veszprémbõl annak sem kell sokat várni. /7,52-kor indul és 8,14-kor érkezik./ Várom visszajelzéseteket!
Ilyenkor egyszerûbb és gyorsabb megoldás, ha leveszed a szemüveget, nálam bevált.