Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. September 05. - 07:20
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. September 04. - 23:10
Na nehogy már különcködj!Na azt látom, hogy vasárnap nem tartok veletek
Most sikerült meghallgatni az üzeneted, természetesen megyek. Az utóbbi napokban nem láttam ki a munkából, ezért nem is jelentkeztem eddig.Akkor vasárnap ki jön??
Lényeg, hogy vasárnap tekerés
Matti, Dózer!
Akkor megyünk vonattal?
Posted 2008. September 04. - 21:56
Akkor sorrendben:
Szeptember vége, október eleje lenne, az engedélyektõl függõen. Ha lesz pontos idõpont, kérem mindenki segítségét a hírverésben...
Természetesen csatlakozhatsz, figyeld a fórumot. Hogy mennyien leszünk a bejáráson, még nem tudom. A Baglyas hegy ami Csór és palota között magasodik egy átjátszó toronnyal, egy kopjafával és kilátással a Balatonra.
Ok, köszi. Még egy kérdésem lenne: kb merre fogunk menni?
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. September 04. - 21:00
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. September 04. - 20:48
Na azt látom, hogy vasárnap nem tartok veletek:)....nekem az a tempó húzós lenne, asszem lemegyek a part felé, lazulok egyet, aki esetleg nem akar a Bagjason ill.azon a másik k....va meredek emelkedõn szenvedni a 25-s átlag miatt az tartson velem, én lájtos leszek....
Ez most tényleg csak kirándulós lesz! Akinek lassú a tempó, nyugodtan körözhet körülöttünk:-)
Ma megnéztem a jásdi elkerülõt és megmásztam azt a bizonyos k...va emelkedõt, de most nem gyönyörködtem a panorámában mert esteledett.
A túristajelzésnél sikerült a jó irányba fordulnom, így megtaláltam a hamuházat.
Gyere Matti azt feltétlen meg akarom mutatni neked. A Baglashegyrõl lefelé találtam egy zúzós leejtõt és kellene a Te véleményed is, hogy azt a versenybe bele tegyük-e. Dózer már ég a vágytól hogy megnézhesse!
Akkor vasárnap ki jön??
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2008. September 04. - 20:07
Akkor sorrendben:Mikor lenne a verseny? A Bagjas hegy merre található? Vasárnap csatlakozhatok én is hozzátok?
Szeptember vége, október eleje lenne, az engedélyektõl függõen. Ha lesz pontos idõpont, kérem mindenki segítségét a hírverésben...
Természetesen csatlakozhatsz, figyeld a fórumot. Hogy mennyien leszünk a bejáráson, még nem tudom. A Baglyas hegy ami Csór és palota között magasodik egy átjátszó toronnyal, egy kopjafával és kilátással a Balatonra.
Posted 2008. September 04. - 19:27
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. September 04. - 16:33
Úgy néz ki, hogy a palotai maratont mégis megpróbáljuk belezsúfolni még ebbe az évbe!
Következõ lépésként térképre kell tenni az útvonalat.
Akinek van kedve, csatlakozzon egy kb. 50-60km-es tekeréshez, ami a vártól indul és érinti a római fürdõt és a Bagjas hegyet is.
Az indulást 9-re tervezem, így aki vonattal jönne veszprémbõl annak sem kell sokat várni. /7,52-kor indul és 8,14-kor érkezik./ Várom visszajelzéseteket!
Mikor lenne a verseny? A Bagjas hegy merre található? Vasárnap csatlakozhatok én is hozzátok?
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. September 04. - 14:55
Posted 2008. September 04. - 08:31
Posted 2008. September 03. - 08:12
Úgy néz ki, hogy a palotai maratont mégis megpróbáljuk belezsúfolni még ebbe az évbe!
Akinek van kedve, csatlakozzon egy kb. 50-60km-es tekeréshez, ami a vártól indul és érinti a római fürdõt és a Bagjas hegyet is.
Az indulást 9-re tervezem, így aki vonattal jönne veszprémbõl annak sem kell sokat várni. /7,52-kor indul és 8,14-kor érkezik./ Várom visszajelzéseteket!
Hát akkor össze kell kapni magatokat,mert lassan vége a szezonnak,és egy kis hírverés is kéne talán.Én szívesen elmennék vasárnap,remélem össze is jön.
Posted 2008. September 03. - 07:16
Posted 2008. September 01. - 22:33
ennyi , amúgy utálom az összes napszemüveget..
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2008. September 01. - 21:26
Ilyenkor egyszerûbb és gyorsabb megoldás, ha leveszed a szemüveget, nálam bevált.
Murphy nem alszik! És olyankor jönnek a bogarak, meg a fejmagasságban belógó gallyak!!!:D
Posted 2008. September 01. - 20:47
Én is élni fogok a lehetõséggelJaaa,megjött a tárcsafékedhez a ropigyûrû,valamikor megcsinálnám az olajcsrét,légtelenítést meg fékvezeték méretrevágást.
A hétvégém elõre láthatólag szabad.
Posted 2008. September 01. - 20:41
Ha fordítva mûködne a dolog, akkor jó lenne:erdõbe szemüveg, kinnt meg leveszed:D
Nekem is BBB fotocromatikusom van, úgy emlékszem Lacikloné is ilyen. Ha ki akarod próbálni, szóljál, szívesen kölcsönadom.
Köszi,szerintem élni fogok a lehetõséggel.
Jaaa,megjött a tárcsafékedhez a ropigyûrû,valamikor megcsinálnám az olajcsrét,légtelenítést meg fékvezeték méretrevágást.
Posted 2008. September 01. - 20:22
Ha fordítva mûködne a dolog, akkor jó lenne:erdõbe szemüveg, kinnt meg leveszed:DIlyenkor egyszerûbb és gyorsabb megoldás, ha leveszed a szemüveget, nálam bevált.
Nekem is BBB fotocromatikusom van, úgy emlékszem Lacikloné is ilyen. Ha ki akarod próbálni, szóljál, szívesen kölcsönadom.A fotóattrakciós lencse meg ugye nem sárga...
Laciklon,köszi,valamikor összehozhatnánk.
Posted 2008. September 01. - 19:09
Én "belülrõl" úgy érzékelem, hogy annyira durván nem sötétedik be. De nem is baj. A Rudymban szinte hegeszteni lehetett. Amúgy ezek a lencsék vadiújan lassúbbak, és csak pár hét használat után kapcsolnak teljes sebességre. Akkor már gyorsabban reagálnak.
A lencsecserével az a gáz, hogy mondjuk betekersz a tûzõ napról egy árnyas erdõbe (esetleg egy hosszabb alagútba) akkor mi van? Meg kell állnod, és neked elvégezned a melót a lencse helyett.
Ilyenkor egyszerûbb és gyorsabb megoldás, ha leveszed a szemüveget, nálam bevált.
Posted 2008. September 01. - 15:52
Posted 2008. September 01. - 14:29
Ha már említed a Smith-et: Volt nekem is egy. Brutál-állat nagyon jól nézett ki. Fekete-narancssárga szemcsi, narancs lencsével. (És a valóban bejövõs kontrasztnövelõ hatás fõleg esõ utáni tiszta idõben volt fantasztikus.) Imádtam, na! De másfél hónap után az izzadtság hatására a keret foltokban kezdte elveszíteni a fekete színét...
Nekem egy 12 ezer ft os Smith volt,és a lencsék elkezdtek hámlani.Pár garis lencsecsere után kaptam egy,akkor jobbnak hitt Smith-et,ami tényleg szebb volt és kétszer annyiba került,de nem kellett semmit ráfizetni.De aztán ennek a lencséje is kezdett hámlani.Biztos nem megfelelõ faktorszámú naptejet használtam rá:)Aztán pár lencsecsere után beleuntam,és kértem helyette 2 db BBB-t.De ennek meg a lencséje törik mint a ropi.De ez még hagyján,mert nem lenne drága bele a lencse,de hónapokat kell rá várni,ezt meg nagyon unom.Szóval kéne valami normális szemüveg.Esetleg ha valaki jár olyan boltban,ahol forgalmaznak BBB-t,köszönettel venném ha hozna nekem lencsét.Itt csak a Farádi foglalkozik BBB-vel.