az ott a fitness teremmel szembe egy kis garázsban van ugye?Az Ady utcában van egy bolt.Ott voltál?
múltkor ott vettem én is hangfalkábelt, asszem voltak vékonyabb tyúkbelek is.
nem egy szinvonalas bolt, de a célnak megfelel talán
az ott a fitness teremmel szembe egy kis garázsban van ugye?Az Ady utcában van egy bolt.Ott voltál?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem! A csúcsról ott jövünk le, ahol a múltkor feltoltuk. Utána a szélerõmûtõl megyünk vissza a várhoz.
A sebesség mindent megold.
A tetves taknyot hagyd otthon. Mikor akarod a féket tesztelni?
Mennék én! De ebbõl a [COLOR="Black"]tetves takonyból[/COLOR] nem tudok kimászni!
A Babinak üzenem megkapja ami jár neki!
Csak múltkor a meló keresztbe húzott mindent!
Nem! A csúcsról ott jövünk le, ahol a múltkor feltoltuk. Utána a szélerõmûtõl megyünk vissza a várhoz.A Baglyas-hegyig változott valamit a nyomvonal?
Szándékom szerint újból végigmennék a verseny
hosszú távján. Valakinek van kedve csatlakozni?
Most egy kicsivel lightesebbre venném, hogy végig bírjam....
Meg van a végleges nyomvonal!
Szándékom szerint újból végigmennék a verseny hosszú távján. Valakinek van kedve csatlakozni?
Most egy kicsivel lightesebbre venném, hogy végig bírjam....
Meg van a végleges nyomvonal!
A sebesség mindent megold.
jó volt felvonulni a srácokkal
utána még elmentem kocogni egy 40 percecskét egyik csoporttárssal
Ólomüvegezást is csinálsz?Na ezt jó tudni.Néha kérnek ilyet is tölem.Igyekszem ritkán számot váltani, (ez van közzétéve minden ólomüvegezéssel kapcsolatos anyagomon) de a biztonság kedvéért elküldtem priviben is. Háromnegyed hat részemrõl rendben van. Hacsak nem jelzel valami változást, akkor odamegyek az egyetem fõépülete elé, ahol a szökõkút meg a címer épült, a fenti idõpontban. (Nem is kell hívnod, legalább spórolsz az egységgel...
)
Esõben is menni fogok. (Bár ma reggel melóból hazafelé nagyon durván szétáztam egy óra alatt a kilenc fokban... Remélem holnap délutánra megszáradnak a göncök. Vagy marad a hajszárító...)
Jankó
holnap megfelelne Neked, ha találkoznánk valahol úgy 17.45 magasságában?
hoztam bicajt.
ha még az a telefonszámod, ami tavaly májusban, akkor délután felhívlak pontosítani. nem nagyon lesz netem mostanában...
Holnap még csak 21 van. Vagy milyen programokra gondolsz?
sajnálnám otthagyni az üzem, gyár stb mellett...
köszi szépen.
azon agyalok, hogy feltekerek vagy felviszem a wensont, mert esélyes, hogy mennem kell majd melózni valahova melódiákkal és buszozni nem fogok az tuti
viszont féltem otthagyni akárhol is...
szar bicajjal meg nem élvezetes tekerni...
nagy a dilemma.
köszi szépen.Ha nem lesz bicód, oda tudom adni kölcsönbe a Kulát. (SPD cipõ kell hozzá.) De azt neked kell lezsírozni, hogy kigyere érte a Csererdõbe, utána meg visszahozd.