Nem! A csúcsról ott jövünk le, ahol a múltkor feltoltuk. Utána a szélerõmûtõl megyünk vissza a várhoz.A Baglyas-hegyig változott valamit a nyomvonal?
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. szeptember 24. - 14:05
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. szeptember 24. - 12:48
Szándékom szerint újból végigmennék a verseny
hosszú távján. Valakinek van kedve csatlakozni?
Most egy kicsivel lightesebbre venném, hogy végig bírjam....
Meg van a végleges nyomvonal!
Mennék én! De ebbõl a tetves takonyból nem tudok kimászni!
A Babinak üzenem megkapja ami jár neki!
Csak múltkor a meló keresztbe húzott mindent!
Írta 2008. szeptember 24. - 10:58
Szándékom szerint újból végigmennék a verseny hosszú távján. Valakinek van kedve csatlakozni?
A Baglyas-hegyig változott valamit a nyomvonal?
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. szeptember 24. - 10:33
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. szeptember 23. - 07:07
jó volt felvonulni a srácokkal
utána még elmentem kocogni egy 40 percecskét egyik csoporttárssal
Na ugye, hogy kellett volna még az a kis csoki! (Köszönik a gyerekek is!)
Írta 2008. szeptember 22. - 20:51
utána még elmentem kocogni egy 40 percecskét egyik csoporttárssal
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. szeptember 22. - 10:18
Ólomüvegezást is csinálsz?Na ezt jó tudni.Néha kérnek ilyet is tölem.Igyekszem ritkán számot váltani, (ez van közzétéve minden ólomüvegezéssel kapcsolatos anyagomon) de a biztonság kedvéért elküldtem priviben is. Háromnegyed hat részemrõl rendben van. Hacsak nem jelzel valami változást, akkor odamegyek az egyetem fõépülete elé, ahol a szökõkút meg a címer épült, a fenti idõpontban. (Nem is kell hívnod, legalább spórolsz az egységgel...)
Esõben is menni fogok. (Bár ma reggel melóból hazafelé nagyon durván szétáztam egy óra alatt a kilenc fokban... Remélem holnap délutánra megszáradnak a göncök. Vagy marad a hajszárító...)
Talán ma jó idö lesz Masszázni.
Írta 2008. szeptember 21. - 20:59
Jankó
holnap megfelelne Neked, ha találkoznánk valahol úgy 17.45 magasságában?
hoztam bicajt.
ha még az a telefonszámod, ami tavaly májusban, akkor délután felhívlak pontosítani. nem nagyon lesz netem mostanában...
Igyekszem ritkán számot váltani, (ez van közzétéve minden ólomüvegezéssel kapcsolatos anyagomon) de a biztonság kedvéért elküldtem priviben is. Háromnegyed hat részemrõl rendben van. Hacsak nem jelzel valami változást, akkor odamegyek az egyetem fõépülete elé, ahol a szökõkút meg a címer épült, a fenti idõpontban. (Nem is kell hívnod, legalább spórolsz az egységgel...)
Esõben is menni fogok. (Bár ma reggel melóból hazafelé nagyon durván szétáztam egy óra alatt a kilenc fokban... Remélem holnap délutánra megszáradnak a göncök. Vagy marad a hajszárító...)
Írta 2008. szeptember 21. - 18:54
holnap megfelelne Neked, ha találkoznánk valahol úgy 17.45 magasságában?
hoztam bicajt.
ha még az a telefonszámod, ami tavaly májusban, akkor délután felhívlak pontosítani. nem nagyon lesz netem mostanában...
Írta 2008. szeptember 20. - 22:22
Holnap még csak 21 van. Vagy milyen programokra gondolsz?
:mybad:Na ezt jól benéztem.De a dátumot legalább jól írtam.Szóval a felvonulás is 22-én lesz.
Ez a kamerarongálás várható volt...
Írta 2008. szeptember 20. - 21:47
sajnálnám otthagyni az üzem, gyár stb mellett...
Eszedbe se jusson! Ilyen szempontból bringabarát melóhelyre meg kevés az esély. Én rendszeresen bringával járok dolgozni, de be tudom zárni a hotel területén belül egy külön épületbe. Szal zárt ajtó, rácsos kapu meg 24 órában kamera az irodából, ahol ülök. De pl. az egyetemre nem mertem bringával járni. A Scarabeót nyugodt szívvel hagytam ott a porta elõtt, pedig az is kb. annyit ért, mint a Kula. De valahogy mégis más volt.
Írta 2008. szeptember 20. - 21:40
csak ha kimozdulok a városba vagy mint említettem, valószínûleg fogok melózni, sajnálnám otthagyni az üzem, gyár stb mellett...
holnapig megszülöm a jó döntést
lehet kölcsönkérem a kona-d a felvonulásra
Írta 2008. szeptember 20. - 21:38
köszi szépen.
azon agyalok, hogy feltekerek vagy felviszem a wensont, mert esélyes, hogy mennem kell majd melózni valahova melódiákkal és buszozni nem fogok az tuti
viszont féltem otthagyni akárhol is...
szar bicajjal meg nem élvezetes tekerni...
nagy a dilemma.
Koliban, albérletben nem megoldható? Vagy abban a rácsos tárolóban az egyetemen a lépcsõforduló alatt, amit a Balázs már ajánlgatott tavaly? Végül is suliérdek valahol;).
Írta 2008. szeptember 20. - 21:34
köszi szépen.Ha nem lesz bicód, oda tudom adni kölcsönbe a Kulát. (SPD cipõ kell hozzá.) De azt neked kell lezsírozni, hogy kigyere érte a Csererdõbe, utána meg visszahozd.
azon agyalok, hogy feltekerek vagy felviszem a wensont, mert esélyes, hogy mennem kell majd melózni valahova melódiákkal és buszozni nem fogok az tuti
viszont féltem otthagyni akárhol is...
szar bicajjal meg nem élvezetes tekerni...
nagy a dilemma.
Írta 2008. szeptember 20. - 21:28
Jankó
6-ra megpróbálok odamenni én is. megyünk együtt?
valahogy kerítek addigra bicajt oda fel Vp-be...
Ha nem lesz bicód, oda tudom adni kölcsönbe a Kulát. (SPD cipõ kell hozzá.) De azt neked kell lezsírozni, hogy kigyere érte a Csererdõbe, utána meg visszahozd. (Hármas buszvég tõlünk 100 méterre. Csak kicsit ritkán jár...)
MÁS: http://vehir.hu/hely... a kamerat.html (Nem én voltam, én azon kevés veszprémi közé tartozom, akiket ilyen módon még nem húztak le.)
Írta 2008. szeptember 20. - 21:24
6-ra megpróbálok odamenni én is. megyünk együtt?
valahogy kerítek addigra bicajt oda fel Vp-be...
Írta 2008. szeptember 20. - 21:11
a város szervezi.És azt mondták,az egyesülettel karöltve,ami nem igaz.De ha már így mondták,az egyesület nem hátrál ki belõle.Sörözés opcionális.Kéne...:)A holnapi programokat lehet megnézem.
Holnap még csak 21 van. Vagy milyen programokra gondolsz?
Írta 2008. szeptember 20. - 21:07
http://vehir.hu/esem...mentes nap.html
Írta 2008. szeptember 20. - 19:32
Írta 2008. szeptember 20. - 19:08
Csak várjatok meg engem is, sietni fogok
Nem tudsz eljönni 6 elõtt? Mert én várnék, csak a szervezõk várnak-e majd? Egyébként ki szervezi? Van valami oldal, ahol a részletes útvonal/ progi megtekinthetõ? És sörözés lesz? Mert ha nem, akkor csináljunk!!!