Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Na végre, egyben van a Genesis! Mûxik már a villany is rajta. (Egy telefontöltõt áldoztam fel...)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Ma reggel 9-kor indul az egyesületi lazulos zura.Kádártai uti buszforduloból.Én a fiammal megyek.Aki tud jöjjön,nyílt tura./ A fullit én is csak ajánlani tudom.Bizonyos kor után,amikor hol ez,hol az nyikorog,kíméletesebb a fulli.

csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ma reggel 9-kor indul az egyesületi lazulos zura.Kádártai uti buszforduloból.Én a fiammal megyek.Aki tud jöjjön,nyílt tura./ A fullit én is csak ajánlani tudom.Bizonyos kor után,amikor hol ez,hol az nyikorog,kíméletesebb a fulli.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Jakó!

Van egy csodálatos ötletem...:)

ha sikerül eladni a specit, akkor gyorsan szabadulj a gen.-tõl és a konátó, ezek árának összegébõl pedig veszel egy FULLYt azzal jól jársz hidd el, kényelmes, mindenhol elmegy és a legfontosabb a ledes lámpa ceruza elemmel akár 10h-t is kibír ja és ha nem tekersz akkor is világít, ami ugye nem hátrány a mai világban :)
Össze foglalva vegyél egy AM gépet elemes vagy akkus lámpával :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó
nézd
http://piacter.bikem...=165114&cat=all
véleményem szerint el tudnád cserélni a nagykerben 80mm-esre... (mint a felvonuláson említettem, volt már példa ilyenre)

Köszi, hogy eszedbe jutottam:D. Az illetõ már megtalált engem, illetve a Specialized váz szett hirdetésemet a fórum piacterén. Kapcsolatba is léptünk egymással, hogy összehozható-e valami csere. Õ ugye 28-as minõségi bringát számítana be, én meg minõségi telót. De egyfelõl jelentõsen eltérnek az elképzeléseink a Speci szett értékét illetõen, másrészt meg jelenleg egy kanyi készpénzt sem tudok rááldozni a különbözetre.

Amúgy jó lenne nekem a 100-as teló is. Én nem bánnám, és tudomásom szerint a Kula váz sem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Jankó
nézd
http://piacter.bikem...=165114&cat=all
véleményem szerint el tudnád cserélni a nagykerben 80mm-esre... (mint a felvonuláson említettem, volt már példa ilyenre)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

azért én nem kaparnám meg a festést azon a bicajon... meg azt odaforrasztani is kár lenne...
inkább keresgélnék én is hetekig kéteres vezeték után

A gyorszár szerintem már megkaparta,az jó csatlakozási pont is lenne.Csak egy alátétre rá kell forrasztani a vezetéket.De akár a V fék csavarja is megteszi,nem kell sehol lekaparni a festéket.Vagy ha van a villán csomagtartó rögzítõ szem,ott is lehet rákötni.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Meg egyeresbõl is csak vastagot kapni itt, faluhelyen...
Ja, a Cholnoky is negatív.

Sebaj, majd feldarabolok néhány telefontöltõt.:clap:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
azért én nem kaparnám meg a festést azon a bicajon... meg azt odaforrasztani is kár lenne...
inkább keresgélnék én is hetekig kéteres vezeték után

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Házgyári már kilõve...

Nem vagyok egy elektroszaki, de ez nem a régi öreg cucc. Itt a két drót patenttel kapcsolódik egy látszólag müa. sárvédõre. (Pont olyan patent, mint a ruhákon szokott.) A müa. sárvédõben meg megy két fémszál láthatatlanul, aztán a hátsó lámpánál megint kibukkan két integrált patent formájában.

Meg a két kimenetes elsõ agyat is kéteres szál köti össze az elsõ lámpával. Az meg valamilyen módon visszajelez az agynak, mert a rendszer kapcsolója az elsõ lámpába van építve, és annak függvényében, hogy ez a kapcsoló off vagy on, változik az agy ellenállása (kézzel forgatva is érezhetõ mértékben).

Szal szerintem ezért sem mindegy, hogy milyen drót megy rá. De valami vastag hurkát esztétikai okokból sem tennék fel. Fejbõl nem tudom, hogy hány milis. De majd lemérem..

Szerintem próbáld ki egy vezetékkel.Akármennyire is modern cucc,ez is csak két pólusú dimangó.Az egyik kivezetést kösd rá a legközelebbi alkalmas helyen.Egy próbát megér.Szerintem azért van két vezetékkel szerelve,mert nem lehet tudni,milyen bicara teszik fel.Az auto generátor egyik pólusa is testre van kötve.Egyébként minél vékonyabb vezetékkel kötöd be,annál nagyobb lesz az ellenállása,vagyis kevésbé fog jól vezetni.Gondolom ha zárva van az áramkör,akkor müködik a dinamo.De ebbe nem zavarhat be,hogy testre van kötve az egyik pólus,vagy külön vezetékre.Szerintem.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nem tudom,nem jártam abban az üzletben még én sem,a neten találtam.Esetleg Házgyári úti Komfort telep,villamossági bolt?Mennyire vékony vezeték kéne?Hány mm-es?De minek két eres?Egyiket nem lehet testre kötni,mint anno ?

Házgyári már kilõve...

Nem vagyok egy elektroszaki, de ez nem a régi öreg cucc. Itt a két drót patenttel kapcsolódik egy látszólag müa. sárvédõre. (Pont olyan patent, mint a ruhákon szokott.) A müa. sárvédõben meg megy két fémszál láthatatlanul, aztán a hátsó lámpánál megint kibukkan két integrált patent formájában.

Meg a két kimenetes elsõ agyat is kéteres szál köti össze az elsõ lámpával. Az meg valamilyen módon visszajelez az agynak, mert a rendszer kapcsolója az elsõ lámpába van építve, és annak függvényében, hogy ez a kapcsoló off vagy on, változik az agy ellenállása (kézzel forgatva is érezhetõ mértékben).

Szal szerintem ezért sem mindegy, hogy milyen drót megy rá. De valami vastag hurkát esztétikai okokból sem tennék fel. Fejbõl nem tudom, hogy hány milis. De majd lemérem..

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nem tudom,nem jártam abban az üzletben még én sem,a neten találtam.Esetleg Házgyári úti Komfort telep,villamossági bolt?Mennyire vékony vezeték kéne?Hány mm-es?De minek két eres?Egyiket nem lehet testre kötni,mint anno ?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Köszi a tippet, voltam ott is. Nincs neki. (Egyébként õ a Gacza L.) Pedig minden reményem benne volt.

Dózer: Most vettem csak észre a privit. Az a bolt ott a kis kétszintes épületben van a volt Peugeot-szalonnal szemben? (Gravírozó, képgaléria, stb.)

Mert abban tényleg nem voltam még. Na, majd akkor ma. Köszi!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

az ott a fitness teremmel szembe egy kis garázsban van ugye?
múltkor ott vettem én is hangfalkábelt, asszem voltak vékonyabb tyúkbelek is.
nem egy szinvonalas bolt, de a célnak megfelel talán

Eddíg bármi kellett,ott mindíg kaptam.Igen,az edzõteremmel szemben.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Az Ady utcában van egy bolt.Ott voltál?

az ott a fitness teremmel szembe egy kis garázsban van ugye?
múltkor ott vettem én is hangfalkábelt, asszem voltak vékonyabb tyúkbelek is.
nem egy szinvonalas bolt, de a célnak megfelel talán

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Az Ady utcában van egy bolt.Ott voltál?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Bakker, elhiszitek, hogy ebben az egész városban nem lehet vékony kéteres vezetéket kapni? A legvékonyabb cucc a hangfalkábel. Most azt aggassam a bringámra, hogy mûködjön az agydinamós világítás?

Gátiba, Gacza híradástechnika, villamos boltok, bringaboltok mind kilõve.

Menjek Pestre drótér'? Hát megtanulok jógázni azt' lesz_pom magam...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem! A csúcsról ott jövünk le, ahol a múltkor feltoltuk. Utána a szélerõmûtõl megyünk vissza a várhoz.

Ok, köszi. Szerintem még egyszer valamikor a verseny elõtt bejárom a pályát egyedül.

A sebesség mindent megold.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

A tetves taknyot hagyd otthon. Mikor akarod a féket tesztelni?

Sajna ez nem ilyen egyszerû!:(
A hétvégén szerettem volna tesztelni! Most éppen szabászaton van!:)
Mindjárt megyek lázat mérni. Ha sok akkor holnap be sem megyek a melóba!
Bekaphassák!

Takony=arcüreggyulladás:(

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Mennék én! De ebbõl a [COLOR="Black"]tetves takonyból[/COLOR] nem tudok kimászni!:(
A Babinak üzenem megkapja ami jár neki!:D
Csak múltkor a meló keresztbe húzott mindent!

A [COLOR="Black"]tetves taknyot[/COLOR] hagyd otthon. Mikor akarod a féket tesztelni?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index