Háát nem fotóztam le..,de szerintem nem is tartom meg nagyon kemény ez nekem ez verseny nyereg...ja az ára az nagyon baráti volt ha esetleg érdekel hívj..
kösz, de ahogy nézem ez MTB nyereg, nekem viszont országúti kellene.
Háát nem fotóztam le..,de szerintem nem is tartom meg nagyon kemény ez nekem ez verseny nyereg...ja az ára az nagyon baráti volt ha esetleg érdekel hívj..
képet ! s hogyévetted?
Végig mentünk,de km-re többet gondoltam.. Összesen 60km lett, szint pedig 1200m.
Sehol sem volt túl sáros. Ami volt az egy terepverseny szükséges velejárója.
Ahogy írtad Bátorkõig egy kevés latyak, Tésrõl lefelé a leejtõ kicsit csúszós saras volt, de mentem már ennél sokkal rosszabban is. A k...emelkedõ teljesen jól járható. Királyszállás utáni részen volt még egy-két nagyobb pocsolya, de semmi komoly.
A "hosszú" távját keveslem. Ha másoknak is kevés lesz, jövõre megtoldjuk. Lehetõség van rá. Viszont ha rossz idõnk lesz még ez is túl hosszúnak fog tûnni.
Az egészben az a legszebb, hogy erre nem tudsz ideális gumit választani.
Itt aztán van minden!..
Te mikor nyomtad le?
A sebesség mindent megold.
Na milyen a pálya? Nagyon sáros?
A Bátorkõig tekertem el, csak néhány pocsolya volt, egy kivételével az összes kerülhetõ. A hegy másik oldala is ilyen? A Baglyas nagyon szemét hegy, lementem ott ahol a pálya halad, nem a meredek rész nehéz (bár sokan fogják ott letolni) , hanem a teteje, ahol hullámzik. Aki nem fújja fel rendesen a gumijait és nagyon engedi lefelé, szét fogja verni a kerekeit.
képet róla mikor látunk ?
Inkább gyere velünk pályabejárásra. Eddig csak Babival ketten megyünk....
Most kuka meleg sem lesz, és sietni sem akarunk.
Kb 10-kor indulnánk, de ha valaki még csatlakozik, akkor módosulhat.
A sebesség mindent megold.
ok. akkor majd tekerek egyedül egy balatonfelvidéki kört.
milyen fék kerül fel? outi miért megy szervizbe?
Inkább gyere velünk pályabejárásra. Eddig csak Babival ketten megyünk....ok. akkor majd tekerek egyedül egy balatonfelvidéki kört.
milyen fék kerül fel? outi miért megy szervizbe?
Frankó lenne!
De sajnos még mindig az ágyat nyomom!
Talán holnap fel tudom szerelni a fékeket a montira,
és ennyi lesz az összes kapcsolatom a bringával vasárnapra!
Remélem következõ hétvégén már tudok menni tekerni!
Bár akkor monti lesz mert az országúti szervizben lesz.
holnap du egy országúti kör ? empty?
Ha bírom követni az eseményeket akkor most a favorizált CUBE és speckó után Genesis ami bevált? vagy még a speckó is bevált?
ui.: A K.Péternek nem mentél még az idegeire?
Holnap próbálkozom (bár még a belinkeléssel is súlyos gondjaim vannak)...
De a vezeték nem látszik ám! Faszán lett elvezetve:). (Gondolkodtam, hogy megfúrom pár helyen a vázat, de aztán meggondoltam magam.:lol1:)
képet róla mikor látunk ?
Na végre, egyben van a Genesis! Mûxik már a villany is rajta. (Egy telefontöltõt áldoztam fel...)