Fiatalodik a srác.Vagy csak könnyebb gépet akar.Az AM gép után?
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. október 09. - 21:01
Írta 2008. október 09. - 20:55
Az AM gép után? Nézd meg inkább az 2009 Enduro sl-t, az való neked...elrabolta a 2009-s FSR XC a szívemet..
(meg nekem is...) :love1:
http://www.specializ...nduro SL Expert
Írta 2008. október 09. - 20:50
A marófej a hátsó fékszem marásához is jó?Jankó no prueblémó van spec. maró a fékhez
fáj a szám mikor ezt mondom , de jól néz ki na
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. október 09. - 20:48
Jó kis gép.Grat hozzá.Minek is szarozni annyit.:)Lassan de biztosan mindenki fullys lesz.:)Közben ráakadtam egy hazai hirdetésre, Epic vázakat kínálnak 259 ezerért,V fék szemeseket.Ha jól emlékszem,a Speed- Wayben .Kéne venni egyet tartalékba.
vegyünk mindjárt kettõt
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. október 09. - 20:34
Írta 2008. október 09. - 20:20
Jankó no prueblémó van spec. maró a fékhez
fáj a szám mikor ezt mondom , de jól néz ki na
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. október 09. - 19:39
Tetõcsomagtartót még csak-csak (legfeljebb aláállunk
azt felkocogunk Palotáig), de a verda kell az asszonynak meg a kölköknek.
Régen tekertem már be Veszprémbe hajnalban!
De kelleni is fog a bemelegítés, hogy aztán Várpalotáról
el tudjak indulni a helyünkre!
Írta 2008. október 09. - 19:28
Ha tudsz kocsit és tetõtartót szerezni 8 körülre Almádiba, akkor igen!
Tetõcsomagtartót még csak-csak (legfeljebb aláállunk azt felkocogunk Palotáig), de a verda kell az asszonynak meg a kölköknek.
Írta 2008. október 09. - 19:23
Empty: Nem tervezel esetleg 8 körül Almádiból indulni Palotára? Mondjuk kocsival és tetõtartóval?
Ha tudsz kocsit és tetõtartót szerezni 8 körülre Almádiba, akkor igen!
Írta 2008. október 09. - 19:01
holnap reggel fél 5 tõl meló 7 ig, utána meg húzok haza egybõl...
vasárnap meg fõsulis bajnokság Etyeken...
lehet betévedünk Palotára hazafelé megnézni a verseny végét... még beszélek a többiekkel
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. október 09. - 18:56
Jankó
megvetted a bicajt?
nem elhamarkodott döntés volt?
mikor lehet megnézni?
ma este ráréek
Igen megvan! Honap megyek valamikor Matti mesterhez, ott megnézheted. És ha minden összejön (fékprobléma megoldódik és szombat éjszaka nem lesz sok vendég a hotelben), akkor talán elindulok a Siriuson is. Oda jössz?
Amúgy nem érzem elhamarkodottnak (bõvebben a Kona topikban írtam), fõleg azért, mert az akció holnap véget ér. És szombaton ugyanez a gép ( http://www.wiggle.co...deluxe-2008.jpg ) már 190 ezerrel többe került volna;).
Írta 2008. október 09. - 18:51
megvetted a bicajt?
nem elhamarkodott döntés volt?
mikor lehet megnézni?
ma este ráréek
Írta 2008. október 09. - 18:41
Természetesen itt vagyok.....és akkor várlak uram.
Ejha, errõl nem volt szó! Gumicsere közben arra lettem figyelmes, hogy a tárcsa nem is a fékpofához/ betéthez ér hozzá, hanem a féktesthez. Nincsenek teljesen síkban. Ilyenkor mi van? Esztergályos? Vagy extravékony alátét alulra? Nem is mertem dolgozni jönni vele. Pedig nagyon szerettem volna! Ha van rá valami expressz megoldás, akkor mégiscsak megpróbálnék Palotán elindulni.
Dózer: Köszi, de már megvan a gép!
Empty: Nem tervezel esetleg 8 körül Almádiból indulni Palotára? Mondjuk kocsival és tetõtartóval?
Írta 2008. október 09. - 17:41
Itt a Piactéren van egy 2005-ös Epic váz 2006-os taggal.A képen jól néz ki a motyó.185 000 az irányára.L-es méret.Egy kis alkuval szerintem nem rossz vétel.Garanciát is vállal rá.Elég régóta megy már ez a hirdetés,csodálom hogy még nem ment el,mert ezeket hamar eladják.Vagy csak nem vették le a hirdetést.
Írta 2008. október 09. - 15:25
Matti bá, dolgozol holnap?
Volna pár száz kérdésem a fully-val kapcsolatban. Meg kicsit befog az elsõ fékem (Hayes Stroker), azt szeretném beállíttatni. És persze a Fox tagot... Zöldfülû vagyok még ilyen téren, és nem szeretnék kókányolni. Tanulni inkább.
Természetesen itt vagyok.....és akkor várlak uram.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. október 09. - 14:42
Matti bá, dolgozol holnap?
Volna pár száz kérdésem a fully-val kapcsolatban. Meg kicsit befog az elsõ fékem (Hayes Stroker), azt szeretném beállíttatni. És persze a Fox tagot... Zöldfülû vagyok még ilyen téren, és nem szeretnék kókányolni. Tanulni inkább.
Írta 2008. október 09. - 13:03
szerintem vegyél.............................................olyat amilyet akarsz, mi segítünk és támogatunk mindenben..
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. október 09. - 09:34
és akkor inkább veszel egy komplett bicajt hulladék alkatrészekkel?!Öööö... Az agyak nem tárcsásak, tehát csere elöl-hátul (A fully váz csak tárcsásat fogad.) A Manitou Axelemre inkább nem tennék tárcsaféket, ahhoz azért kukac. Tehát új teló is kell. Az LX fékváltókarom meg csak V-féket mûködtet. Kuka az is. Az új tárcsafék + kar mellé még vehetnék új váltókarokat. Sajna nem sirály...
az összerakás a legkevesebb
döntsd el, hogy egy olyan bicajt akarsz, amit úgy szerelsz fel, ahogy Neked tetszik és nagyon pöpec lesz vagy mindenáron akarsz egy olcsó fullyt, akár szar cuccokkal is...
Írta 2008. október 09. - 08:47
Én mégis az építést javaslom. Ennyi cuccnál szerintem (egy jó váz, egy új kerékszett, egy új fékváltókar + tárcsafék, egy új teló) egy jó bolt ingyen összerakja neked, biztos van Veszprémben ilyen
Értelemszerû hogy az építés drágább, de a bicaj olyan lesz amilyenek megálmodod. Ha van rá kereted vágj bele... Az idõ faktor sem olyan nagy gond, télen van idõ mindenre.
Csak olyan márkát vegyél aminek normális megbízható a hazai forgalmazója.
Merida, Specialized, Kona(?), Giant(?), Cube(?)
Nem nagyon lehet kapni sajnos már v fékszemes ösztelós vázakat, általában az alapmodelleknél elõfordul, de vázszettben ritka.
Speci epicben nem gondolkodtál?, hazai viszonyokban (és a Bakonyban) 100+100 út szerintem bõven elegendõ, a hegy menet sem gond, a váz örök garis, az új brain tag király (a régi is) és 5 év garis. Szerintem kérdezz rá hátha maradt az országban esetleg akciósan.
Írta 2008. október 09. - 08:45
Én is szívesen segítek!Ha megvan a váz , szerintem jöjjünk össze egy garagéban és rakjuk össze közös erõvel sör mellett
király gép lesz....
(A sörben)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére