Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Tetõcsomagtartót még csak-csak (legfeljebb aláállunk
azt felkocogunk Palotáig), de a verda kell az asszonynak meg a kölköknek.

Régen tekertem már be Veszprémbe hajnalban!:)
De kelleni is fog a bemelegítés, hogy aztán Várpalotáról
el tudjak indulni a helyünkre!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Ha tudsz kocsit és tetõtartót szerezni 8 körülre Almádiba, akkor igen!:D

Tetõcsomagtartót még csak-csak (legfeljebb aláállunk azt felkocogunk Palotáig), de a verda kell az asszonynak meg a kölköknek.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty: Nem tervezel esetleg 8 körül Almádiból indulni Palotára? Mondjuk kocsival és tetõtartóval?;)

Ha tudsz kocsit és tetõtartót szerezni 8 körülre Almádiba, akkor igen!:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
óóó, majd máskor akkor...
holnap reggel fél 5 tõl meló 7 ig, utána meg húzok haza egybõl...
vasárnap meg fõsulis bajnokság Etyeken...
lehet betévedünk Palotára hazafelé megnézni a verseny végét... még beszélek a többiekkel

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó
megvetted a bicajt? :o
nem elhamarkodott döntés volt?
mikor lehet megnézni?
ma este ráréek :P

Igen megvan! Honap megyek valamikor Matti mesterhez, ott megnézheted. És ha minden összejön (fékprobléma megoldódik és szombat éjszaka nem lesz sok vendég a hotelben), akkor talán elindulok a Siriuson is. Oda jössz?

Amúgy nem érzem elhamarkodottnak (bõvebben a Kona topikban írtam), fõleg azért, mert az akció holnap véget ér. És szombaton ugyanez a gép ( http://www.wiggle.co...deluxe-2008.jpg ) már 190 ezerrel többe került volna;).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Jankó
megvetted a bicajt? :o
nem elhamarkodott döntés volt?
mikor lehet megnézni?
ma este ráréek :P

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Természetesen itt vagyok.....és akkor várlak uram.:)

Ejha, errõl nem volt szó! Gumicsere közben arra lettem figyelmes, hogy a tárcsa nem is a fékpofához/ betéthez ér hozzá, hanem a féktesthez. Nincsenek teljesen síkban. Ilyenkor mi van? Esztergályos? Vagy extravékony alátét alulra? Nem is mertem dolgozni jönni vele. Pedig nagyon szerettem volna! Ha van rá valami expressz megoldás, akkor mégiscsak megpróbálnék Palotán elindulni.

Dózer: Köszi, de már megvan a gép!:D

Empty: Nem tervezel esetleg 8 körül Almádiból indulni Palotára? Mondjuk kocsival és tetõtartóval?;)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jankó,mindenképp újat akarsz venni?
Itt a Piactéren van egy 2005-ös Epic váz 2006-os taggal.A képen jól néz ki a motyó.185 000 az irányára.L-es méret.Egy kis alkuval szerintem nem rossz vétel.Garanciát is vállal rá.Elég régóta megy már ez a hirdetés,csodálom hogy még nem ment el,mert ezeket hamar eladják.Vagy csak nem vették le a hirdetést.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

:D

Matti bá, dolgozol holnap?

Volna pár száz kérdésem a fully-val kapcsolatban. Meg kicsit befog az elsõ fékem (Hayes Stroker), azt szeretném beállíttatni. És persze a Fox tagot... Zöldfülû vagyok még ilyen téren, és nem szeretnék kókányolni. Tanulni inkább.

Természetesen itt vagyok.....és akkor várlak uram.:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Matti bá, dolgozol holnap?

Volna pár száz kérdésem a fully-val kapcsolatban. Meg kicsit befog az elsõ fékem (Hayes Stroker), azt szeretném beállíttatni. És persze a Fox tagot... Zöldfülû vagyok még ilyen téren, és nem szeretnék kókányolni. Tanulni inkább.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Jövõra a Cube-nak is lesz biztos háttere Veszprémben....ha el nem kiabálom...:)

szerintem vegyél.............................................olyat amilyet akarsz, mi segítünk és támogatunk mindenben..:)
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Öööö... Az agyak nem tárcsásak, tehát csere elöl-hátul (A fully váz csak tárcsásat fogad.) A Manitou Axelemre inkább nem tennék tárcsaféket, ahhoz azért kukac. Tehát új teló is kell. Az LX fékváltókarom meg csak V-féket mûködtet. Kuka az is. Az új tárcsafék + kar mellé még vehetnék új váltókarokat. Sajna nem sirály...

és akkor inkább veszel egy komplett bicajt hulladék alkatrészekkel?!
az összerakás a legkevesebb
döntsd el, hogy egy olyan bicajt akarsz, amit úgy szerelsz fel, ahogy Neked tetszik és nagyon pöpec lesz vagy mindenáron akarsz egy olcsó fullyt, akár szar cuccokkal is...

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Elég sok minden kéne a váz építésnél, kerekek, fékváltókarok stb.

Én mégis az építést javaslom. Ennyi cuccnál szerintem (egy jó váz, egy új kerékszett, egy új fékváltókar + tárcsafék, egy új teló) egy jó bolt ingyen összerakja neked, biztos van Veszprémben ilyen ;)

Értelemszerû hogy az építés drágább, de a bicaj olyan lesz amilyenek megálmodod. Ha van rá kereted vágj bele... Az idõ faktor sem olyan nagy gond, télen van idõ mindenre.

Csak olyan márkát vegyél aminek normális megbízható a hazai forgalmazója.
Merida, Specialized, Kona(?), Giant(?), Cube(?)

Nem nagyon lehet kapni sajnos már v fékszemes ösztelós vázakat, általában az alapmodelleknél elõfordul, de vázszettben ritka.

Speci epicben nem gondolkodtál?, hazai viszonyokban (és a Bakonyban) 100+100 út szerintem bõven elegendõ, a hegy menet sem gond, a váz örök garis, az új brain tag király (a régi is) és 5 év garis. Szerintem kérdezz rá hátha maradt az országban esetleg akciósan.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Ha megvan a váz , szerintem jöjjünk össze egy garagéban és rakjuk össze közös erõvel sör mellett :)
király gép lesz....

Én is szívesen segítek!

(A sörben) :D
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ha megvan a váz , szerintem jöjjünk össze egy garagéban és rakjuk össze közös erõvel sör mellett :)
király gép lesz....
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Öööö... Az agyak nem tárcsásak, tehát csere elöl-hátul (A fully váz csak tárcsásat fogad.) A Manitou Axelemre inkább nem tennék tárcsaféket, ahhoz azért kukac. Tehát új teló is kell. Az LX fékváltókarom meg csak V-féket mûködtet. Kuka az is. Az új tárcsafék + kar mellé még vehetnék új váltókarokat. Sajna nem sirály...

Bicajösszerakás kapcsán még lehet, hogy szavadon foglak!:) Köszi az ajánlatot!

Olyan vázat kell venni,amin van V fék szem.Ezt könnyebb lesz eladni is,ha arra kerül a sor.És így nem kell egy csomó alkatrészt most azonnal cserélned,csak a vázat,meg a nyeregcsövet.Ha a Trek már úgysem rúg nálad labdába,akkor biztos találsz V fékes vázat egyéb márkák között.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

A Konádból szerintem majdnem mindent át lehetne cuccolni egy akármilyen uj vázba.

Ha meg a bicajt kell összerakni,csak szólj,megcsinálom,ha nem akarsz a boltra várni.

Bicajösszerakás kapcsán még lehet, hogy szavadon foglak!:) Köszi az ajánlatot!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

A perselyektõl én is visszahõköltem.

Én is visszahõkölnék.A persely (siklócsapágy) nagyobb oldalirányú terhelést bír,de nem olyan "doxa" a mûködése.Valamint akár egyedileg is elkészíthetõ egy esztergályossal,ha csarélni kell.De én nem tartom jó ötletnek ezt egy kerékpáron.A Farády persze hogy azt mondja amit,hiszen K E R E S K E D Õ.:)
Én anno vázat vettem csak,amikor fullira váltottam,és átpakoltam bele az alkatrészeket.Szerintem ez a legtakarékosabb megoldás.A Konádból szerintem majdnem mindent át lehetne cuccolni egy akármilyen uj vázba.Én Specit vagy a Meridát ajánlanám,ezekkel nekem nem volt még rossz tapasztalat.Pontosabban a Meridánál volt gond,de nagyon korrektül megoldották garanciában.A Specivel a közel két év alatt még semmi gond nem volt,és a Brain nagyon ki lett találva.Ha meg a bicajt kell összerakni,csak szólj,megcsinálom,ha nem akarsz a boltra várni.

Laciklon,valahogy nincs kedvem most versenyezni.Idén egy versenyen sem voltam,nincs hozzá kondim.De azért így mégis ott lehetek én is.:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Vazze!

Ez a forgáspontos dolog mindegyikre igaz?:(
Mindegy! Kezdek lemondani én is a fully Trekrõl!
A szívem kifizetné a lóvét érte de az eszem nem!
Pláne, hogy ilyen és hasonló akciókat látok!!

Mindettõl függetlenül nem kispályázol Jankó!:D
Válópered mikor lesz?:D

A perselyektõl én is visszahõköltem. De azt mondja a Tamás (Farády), hogy megbízható konstrukció (plusz súlytakarékos is), és a Trek tudja, hogy mit csinál. Engem inkább az importõr hozzáállása tántorít el. Nem fér bele, hogy megfinanszírozzon annyi kerékpárt, hogy ne csak katalógusból vásárolhassa a márkát egy tízmilliós ország?

Kispálya kapcsán: Valóban nem vagyok normális:). De legalább beismerem. Hát mikor vegyek fully-t? 66 évesen?:)

Amúgy ma rávilágított valaki, hogy a válás drágább, mint egy Kona Four Deluxe:lol1:. Úgyhogy minden marad a régiben.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Vazze!

Ez a forgáspontos dolog mindegyikre igaz?:(
Mindegy! Kezdek lemondani én is a fully Trekrõl!
A szívem kifizetné a lóvét érte de az eszem nem!
Pláne, hogy ilyen és hasonló akciókat látok!!

Mindettõl függetlenül nem kispályázol Jankó!:D
Válópered mikor lesz?:D