Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

PM-s féknyergek csak ritkán fordulnak elõ hátul az is 2009-s modelleken .
ha vegyes fékfelfogatásokról van szó akkor a gyártók nem lövik be a nyergeket, csak akkor, ha csak tárcsás..

Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.

Apr,a fékcsõ nekem a felsöcsõ oldalán megy.Ezen is változtattak?Jó a festés,csak nekem annyira nem jön be,hogy üres a SPECIALIZED felirat.Sajnos az enyém is ilyen.És ha jól látom,az egész bicajom ugyan olyan fekete,mint a Speed-way-os képen a hátsó 3szög.Fényes fekete jobban tetszene,de ezt dobta a gép.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
A pm-et adapterrel értettem természetesen.
Tudom mi a tárcsfékszem maró, csak nem értem miért van szükség rá egy vadonatúj kona-n. Nem csinálják ezt meg a gyárban? Fura.

[qutoe] Ja tényleg nem V fékszemes...De az ára nagyon jó.Kezdünk közelíteni a nyugati árszínvonalhoz.[/quote]

Én is ennyiért vettem még 2007-ben, már vártam, hogy mikor jelenik meg idén is ennyiért :D
A 2007-esen még felül megy a hátsó fékcsõ, és full anodizált fekete (besz***ás ez a "festés") :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,067 posts
Jankó: a trek fuel vázon melyik forgáspont volt csúszócsapágyazott?
a konán minden forgáspont "rendes" csapágyat kapott?
köszi.

tárcsafékszem maró:
Feltöltött kép

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Nem pm-es a féknyereg? Miért kell marni (ami eleve nem jelent jót egy új váznál :( )?

PM-s féknyergek csak ritkán fordulnak elõ hátul az is 2009-s modelleken .
ha vegyes fékfelfogatásokról van szó akkor a gyártók nem lövik be a nyergeket, csak akkor, ha csak tárcsás..
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ja tényleg nem V fékszemes...De az ára nagyon jó.Kezdünk közelíteni a nyugati árszínvonalhoz.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

Jó kis gép.Grat hozzá.Minek is szarozni annyit.:)Lassan de biztosan mindenki fullys lesz.:)Közben ráakadtam egy hazai hirdetésre, Epic vázakat kínálnak 259 ezerért,V fék szemeseket.Ha jól emlékszem,a Speed- Wayben .Kéne venni egyet tartalékba.:)

Elvileg nincs v-fékes epic vázszett (max. bontott).
A speed-way-t nézve tényleg van most akciós maraton váz 259-ért, de szerintem nem sokáig...

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

Nekem úgy tûnik, hogy kevés az anyag, nem pedig sok. Szal nincs mit marni... De inkább nem pofázok, mert ma délutánig nem is láttam közelrõl tárcsaféket.:D

Nem pm-es a féknyereg? Miért kell marni (ami eleve nem jelent jót egy új váznál :( )?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

ha jól sejtem ez a cucc úgy néz ki, hogy van egy tengely, ami befogsz az agy helyére a vázba/villába, gyorszárral rögzíted, aztán van rajt egy kar, aminek a végén egy, a tengellyel párhuzamos marófej van. az agytól való távolságát tudod állítani a karon (párhuzamosság ugye marad), aztán lehet adni a tárcsafelfogatónak... Giantokon láttam gyárilag már le vannak csiszolva

Matti
télvíz idején beállhatok én is a sorba? :)

Természetesen uram
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Asszem inkább az enduro sl :D az az igazság, hogy a vázat néztem, mert az egy gyönyörû darab...

Ugye mondtam!
Hát még a duplavállasa milyen gépállat! :)
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A marófej a hátsó fékszem marásához is jó?

ha jól sejtem ez a cucc úgy néz ki, hogy van egy tengely, ami befogsz az agy helyére a vázba/villába, gyorszárral rögzíted, aztán van rajt egy kar, aminek a végén egy, a tengellyel párhuzamos marófej van. az agytól való távolságát tudod állítani a karon (párhuzamosság ugye marad), aztán lehet adni a tárcsafelfogatónak... Giantokon láttam gyárilag már le vannak csiszolva

Matti
télvíz idején beállhatok én is a sorba? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Természetesen kipróbálhatod :)
Igen a hátsóhoz is kiváló a maró...
Asszem inkább az enduro sl :D az az igazság, hogy a vázat néztem, mert az egy gyönyörû darab...

Ha beviszem a bikét. Meg tudjuk igazítani a hátsó szemeket?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Természetesen kipróbálhatod :)
Igen a hátsóhoz is kiváló a maró...
www.kannmatti.kepeim.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kann Matti,
vasárnap a verseny után megint kipróbálhatom a nyergedet?

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nekem úgy tûnik, hogy kevés az anyag, nem pedig sok. Szal nincs mit marni... De inkább nem pofázok, mert ma délutánig nem is láttam közelrõl tárcsaféket.:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Az AM gép után?

Fiatalodik a srác.Vagy csak könnyebb gépet akar.:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

elrabolta a 2009-s FSR XC a szívemet..

Az AM gép után? Nézd meg inkább az 2009 Enduro sl-t, az való neked... :)
(meg nekem is...) :love1:
http://www.specializ...nduro SL Expert
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Jankó no prueblémó van spec. maró a fékhez :)
fáj a szám mikor ezt mondom , de jól néz ki na

Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Jó kis gép.Grat hozzá.Minek is szarozni annyit.:)Lassan de biztosan mindenki fullys lesz.:)Közben ráakadtam egy hazai hirdetésre, Epic vázakat kínálnak 259 ezerért,V fék szemeseket.Ha jól emlékszem,a Speed- Wayben .Kéne venni egyet tartalékba.:)

vegyünk mindjárt kettõt :D kopnak kell a tartalék , elrabolta a 2009-s FSR XC a szívemet..
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Nem baj melegíccccs csak asszem jó formában vagyok ill.leszek vasárnap :)

Jankó no prueblémó van spec. maró a fékhez :)
fáj a szám mikor ezt mondom , de jól néz ki na
www.kannmatti.kepeim.hu