Véletlenül nem dolgozol ma este? Véletlenül nem a Fully Konával jöttél?
Véletlenül holnap reggel nem tekersz a Fully Konával haza?
Megnézném!
Én is ezen értetlenkedem, ezt meg kéne csinálni a gyárban.
Nekem ez a fekete van (a specialized felirat nem üres), féltem tõle egy kicsit mert nem kedvelem a fekete bicajokat, de amikor kivettem a dobozból majdnem dobtam egy hátast...![]()
A színe kicsit mattos, mert anodizált.
2008-tól alul a középrész alatt viszik a fékcsövet, van anyázás rendesen az mtbr-n...
A féknyereg alatt mit értesz?A féktestet,vagy a felfogató szemeket?Uram az Specko. azok nem dobálóznak kakival, de találkoztam már Fsr xc-vel amit bizony nyúzni kellett...
a Kona problem megoldódott a Reconnal volt a baj fel kellett marni a féknyergeit....fasza ilyet még nem láttam IS felfogatás neszeneked, ja és ez nem egy RS DART villa
Uram az Specko. azok nem dobálóznak kakival, de találkoztam már Fsr xc-vel amit bizony nyúzni kellett...
a Kona problem megoldódott a Reconnal volt a baj fel kellett marni a féknyergeit....fasza ilyet még nem láttam IS felfogatás neszeneked, ja és ez nem egy RS DART villa
Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.
Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.
Apr,a fékcsõ nekem a felsöcsõ oldalán megy.Ezen is változtattak?Jó a festés,csak nekem annyira nem jön be,hogy üres a SPECIALIZED felirat.Sajnos az enyém is ilyen.És ha jól látom,az egész bicajom ugyan olyan fekete,mint a Speed-way-os képen a hátsó 3szög.Fényes fekete jobban tetszene,de ezt dobta a gép.
Nekem V fék szem is van a vázon,de csak feldobtam rá a féknyerget,különösebb nehézség nélkül be is tudtam állítani.Fel volt munkálva a vázon a fékszem.PM-s féknyergek csak ritkán fordulnak elõ hátul az is 2009-s modelleken .
ha vegyes fékfelfogatásokról van szó akkor a gyártók nem lövik be a nyergeket, csak akkor, ha csak tárcsás..
Nem pm-es a féknyereg? Miért kell marni (ami eleve nem jelent jót egy új váznál
)?
Jó kis gép.Grat hozzá.Minek is szarozni annyit.:)Lassan de biztosan mindenki fullys lesz.:)Közben ráakadtam egy hazai hirdetésre, Epic vázakat kínálnak 259 ezerért,V fék szemeseket.Ha jól emlékszem,a Speed- Wayben .Kéne venni egyet tartalékba.
Nekem úgy tûnik, hogy kevés az anyag, nem pedig sok. Szal nincs mit marni... De inkább nem pofázok, mert ma délutánig nem is láttam közelrõl tárcsaféket.
ha jól sejtem ez a cucc úgy néz ki, hogy van egy tengely, ami befogsz az agy helyére a vázba/villába, gyorszárral rögzíted, aztán van rajt egy kar, aminek a végén egy, a tengellyel párhuzamos marófej van. az agytól való távolságát tudod állítani a karon (párhuzamosság ugye marad), aztán lehet adni a tárcsafelfogatónak... Giantokon láttam gyárilag már le vannak csiszolva
Matti
télvíz idején beállhatok én is a sorba?
Ugye mondtam!Asszem inkább az enduro sl
az az igazság, hogy a vázat néztem, mert az egy gyönyörû darab...
A marófej a hátsó fékszem marásához is jó?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ha beviszem a bikét. Meg tudjuk igazítani a hátsó szemeket?Természetesen kipróbálhatod
Igen a hátsóhoz is kiváló a maró...
Asszem inkább az enduro slaz az igazság, hogy a vázat néztem, mert az egy gyönyörû darab...
A sebesség mindent megold.
A marófej a hátsó fékszem marásához is jó?