merev/fully témához:
Nekem miután meglett az FSR a merevvel már csak bótba jártam, s késõbb el is adtam, hasonlóra számíts te is krisz.
Matti ! Most jöhetnétek a Kab-hegyre, asszem holnap fel is tekerek.
Majdnem hanyat ba***am magam amikor mondták, hogy
mennyi lesz összesen a patikában!
nagyon helyes a 2009s tele van mindenféle kütyüvel......jól áll majd neked
Azon ne múljon rendelünk neked iziben
egyet........csak mond milyet?
one five 0 szerintem az fekszik neked......na félre a tréfával gyógyulj minél
hamarabb uram!!!!!!!!!!!!!
EHHH Empty te a a kertvégi lejtõn már tolod a bringát lefelé mit akarsz ídhzni
![]()
:lol1:
Már megint szimulálsz?
Légy õszinte és mond, hogy beiedtél!
Amúgy jobbulást!
Dózer a túraszervezõ, még nem árulta el. Tényleg, honnan érdemesebb indulni?de lehet kinézek majd elétek, a vonatra
Badacsonyba vagy Badacsonytomajra érkeztek?
Nem a Balázs. Ángyán Ferit ismered?a keszthelyiek talán a Baluék? (akik a dynamo maratont szervezték) jó kis banda õk is
Már megint szimulálsz?Vasárnap kilõve!
A doki majdnem kiírt! Pihenés stb. Meg szívroham a gyógyszerek ára láttán! Egyelõre megúsztad DNS!
jó lenne, de lesz nálam vendég, nem akarom sokáig otthon hagyni anyámékkal...Konás nem jössz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vigyek egy rugót a Trek hátuljába?
Lesz pár hely,ahol nemcsak fel,de lefelé is kemény lesz:)Durvulni is fogunk? Húúúúúúú....
Durvulni is fogunk? Húúúúúúú....Matti,a hosszu rugóutas gépednek hasznát veheted vasárnap.
Vigyek egy rugót a Trek hátuljába?Remélem csak a lépcsõkre gondolsz!
Valamit majdcsak találunk.Ugy tünik,nincs nyitva a Kisfaludy ház.Nem lehet õket felhívni sem.Kár.
Hali!
Kinek kellett a rövid lánckerékcsavar? A régi Sugino hajtókaromról szerintem le lehet bányászni a kis tányér csavarjait. Asszem 5 db. Szívesen odaadom, mert nekem csak be van dobva a bungiba a cucc.
A sebesség mindent megold.