Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
a max pulzus az a max pulzus :)

max pulzus mérése:
http://www.edzesonli...11&article_id=3

edzészónák:
http://www.edzesonli...atorok/&calc=1#

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

114-142
Mostanában legalábbis... Eddig az életkorból számított 60-75% tartományban tekertem, de gyanúsan könnyû volt. Aztán megmértem a max pulzusomat, és 15 ütéssel felette volt a számítottnak...

De kónusz-nagytányérnak én a közelében sem járok. Viszont nem te vagy az elsõ, akitõl ezt hallom. Lehet hogy valamit nagyon rosszul csinálok??

Bár ahhoz képest, hogy eddig egyeltalán nem görgõztem, csak henyéltem szezonon kívül, nyilván csak javulhat a helyzet.:)

Megmérted a max pulzusod?Azt meg hogy lehet?Az,hogy meddig képes felmenni a pulzus,az nem egyenlõ a max pulzussal.A pulzus felmehet 110 %-ra is.Vagy rosszul tudom?Pár éve egy sokkal erõsebb sráccal másztam meg egy nagyon meredek hegyet,és nekem felment 204-re a pulzusom.De nem hinném hogy ez lett volna az akkori 100 %.
Kónusz nagytényérra csak ritkán teszem.Általában középtányér,hátul meg 4-6 körül használom általában.
Ennyit én sem görgõztem még soha.Általában heti 2 órát hoztam össze.Most heti 5 óra megvan majdnem minden héten,jan. eleje óta.Asszem nyárra is fent hagyom a görgõt,csak kell majd hozzá valami occsó bicaj.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Matti
bevihetné egyik cimbi a boltba a Kona vázam?
holnap-holnapután vinné, én meg hétfõn elhoznám.
csak addig már nem találkozok vele, meg utána se egyszerû összeegyeztetni az idõpontot...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Bakker.Megint defekt a görgõn...Megtekertem tiszta erõbõl nagytányér kónuszon,és utána lyukadt ki ugyan ott,ahol a múltkor.Lehet felmelegedett,és ezért?Végigtapogattam,tüske nincs a külsõben.Szerencsére a görgözésre szánt idõnek majdnem a végén lyukasodott ki a gumi.Asszem kiöntöm betonnal.
Ti milyen pulzustartományban görgõztök?

Nekem tavaly volt defekt gondom a görgõn. Most figyelek a normál guminyomásra, meg hogy csak annyira feszítsem neki a görgõt, hogy ne csússzon meg rajta a gumi.
Én a pulzusomat igyekszem 147 alatt tartani, a csapásszám pedig 90-100 körül van percenként úgy hogy az áttétel 39/24,/Mikor aszfalton tekerek ezek a kerekek kopnak legkevésbé.../ viszont a mágnesen majdnem a legnagyobb ellenálással. Egyszer egyszer pörgetem fel a lábam egy percig. a csúcs eddig 147 csapás volt.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
[quote=Dózer;827510
Ti milyen pulzustartományban görgõztök?[/quote]

114-142
Mostanában legalábbis... Eddig az életkorból számított 60-75% tartományban tekertem, de gyanúsan könnyû volt. Aztán megmértem a max pulzusomat, és 15 ütéssel felette volt a számítottnak...

De kónusz-nagytányérnak én a közelében sem járok. Viszont nem te vagy az elsõ, akitõl ezt hallom. Lehet hogy valamit nagyon rosszul csinálok??

Bár ahhoz képest, hogy eddig egyeltalán nem görgõztem, csak henyéltem szezonon kívül, nyilván csak javulhat a helyzet.:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Bakker.Megint defekt a görgõn...Megtekertem tiszta erõbõl nagytányér kónuszon,és utána lyukadt ki ugyan ott,ahol a múltkor.Lehet felmelegedett,és ezért?Végigtapogattam,tüske nincs a külsõben.Szerencsére a görgözésre szánt idõnek majdnem a végén lyukasodott ki a gumi.Asszem kiöntöm betonnal.
Ti milyen pulzustartományban görgõztök?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

heti 5x 2 órára monszun éghajlatot biztosítasz a virágoknak? :D

Nem kell az 5x2 óra!
Akkor már tavunk is lenne a garázsban!:D

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Déenes: Igen, szeretnénk költözni, de nem messzire, mindenképpen városon belül! Itt keresgélünk magunknak új, kicsit nagyobb lakást!
Két keréken szép a világ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ma jöttem rá, hogy a garázsban a virágok
miért kezdenek kivirágozni!
Persze nem a szagomtól! A párától!:D

heti 5x 2 órára monszun éghajlatot biztosítasz a virágoknak? :D

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Én meg húúzom.:)
Igaz,ma kimaradt sajnos.De nem baj,tegnap úgyis kicsit erõset
tekertem,Huzamosan 160 felett volt a pulzusom.Utána úgy néztem ki,mintha
épp szaunából jöttem volna.Úgyhogy ma pihi volt:horse:

Ma jöttem rá, hogy a garázsban a virágok
miért kezdenek kivirágozni!
Persze nem a szagomtól! A párától!:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Eladó garzon lakás Veszprémben

Költöztök?
Messzire?
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Ezért tolom én a görgõt!:D

Én meg húúzom.:)
Igaz,ma kimaradt sajnos.De nem baj,tegnap úgyis kicsit erõset tekertem,Huzamosan 160 felett volt a pulzusom.Utána úgy néztem ki,mintha épp szaunából jöttem volna.Úgyhogy ma pihi volt:horse:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szeva Srácok!
Tudom, hogy nem teljesen témába vágó, de aki tudna vevõt, vagy érdeklõdõt, légyszi szóljon:
Eladó garzon lakás Veszprémben: http://www.ingatlanb...l-lakas/1738711

Köszi!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

azz, reggel kinéztem az ablakon, felhõsnek
bizonyolult, gyorsan kimentem tekerni (fél 8 körül, -3-4°C), 10 re már itthon
voltam, de az órám elmaradt, most meg kellemes +4°C van... szopi

Ezért tolom én a görgõt!:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
azz, reggel kinéztem az ablakon, felhõsnek bizonyolult, gyorsan kimentem tekerni (fél 8 körül, -3-4°C), 10 re már itthon voltam, de az órám elmaradt, most meg kellemes +4°C van... szopi

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti: Sikerültek a rendelések? Factor mondott valamit a mez/T-shirt kérdésre? Cipõ esetleg volt a másik boltban?

Köszi

Jelentem rendelés leadva a T-sörtre :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Matti: Sikerültek a rendelések? Factor mondott valamit a mez/T-shirt kérdésre? Cipõ esetleg volt a másik boltban?

Köszi

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
ezek állatok...szemét cigányok.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Azért nagyon szomorú, hogy ez is Vp:
http://www.nemzetisp...yen-220670.html

http://www.origo.hu/...ian-cozmat.html

"A román sportlapok – így a sport.ro és a gsp.ro – a magyar rendõrség megerõsítésére hivatkozva kifejtették, hogy a társaság tagjait egy roma csoport támadta meg."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem volt jó a 3as?

valószínûleg kapok ösztöndíjat, hátha több lesz :)