Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
nem kell megijedni csak a helyes felhelyezést segíti.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem hagyod el;) Spd rulez:D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Laciklon:Megnéztem az XT hajtómûvet,nekem nincs benne az a kis leesésgátló vagy mi.Egyszerûen csak egy rés van ott,amiben semmi nincs.Remélem egy túra után nem azt fogom észrevenni,hogy elhagytam a hajtómûvet.:scared:

http://techdocs.shim...69830608893.pdf
A fenti link szerint a tiedéhez is volt, csak egy túra alkalmával már elhagytad.:lol1:
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Laciklon:Megnéztem az XT hajtómûvet,nekem nincs benne az a kis leesésgátló vagy mi.Egyszerûen csak egy rés van ott,amiben semmi nincs.Remélem egy túra után nem azt fogom észrevenni,hogy elhagytam a hajtómûvet.:scared:

Jankó,téged meg lassan majd felkereslek megint.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Laciklon: Freemail-es címedre írtam csapágy-ügyben!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Igen, asszem az én pulzusom is elszabadul , ma feladták az új XT-t holnap, vagy holnapután megkapom :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Tegnap reggel megnéztem az ébredés utáni nyugalmi pulzust.57 volt a mért legkisebb.De zömmel 62-64 körül volt inkább.Pár éve 44 volt a legkisebb reggeli pulzusom.Jó lenne újra e közelében lenni.

I. Dávid

I. Dávid

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
DH "pálya": Balatonfüred Tamás hegy (amin a kereszt van),

ergjáqerohgkûõgkv

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Valahol olvastam, hogy "természetes" terhelés során nem tud olyan magasra felmenni a pulzus, hogy a szív károsodjon. Úgyhogy nyugi dénenes. :)A szervezet olyankor "lekorlátoz" mint pl ahogy az érzékeny mûszerek is védve vannak a túláramtól.Amúgy én 203-at mértem maxnak tavaly.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Ha felment 210-ig, akkor 210 a max pulzusod.

210 az már brutál.Nekem kb 5 éve egyszer felment 204re,de utána kicsit rosszul voltam,de semmi komoly.Szerintem 200 körül van nekem a maximális maximum.De inkább nem feszegetem ezt a határt.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Lehet, hogy neked van igazad, mert a terheléses vizsgálatnál is olyan extrém magasra feltornáztatják, hogy jó ha közelben van egy ujraélesztõ készülék. :)
www.magicteam.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

A szokásos 220-életkor számítással 181 lenne,de az egyéb számítási módszerekkel is csak 186-188 körül.

Szerintem jol csináltad.
Edzesonline méréses pulusmaximum meghatározása:
1.Alaposan melegítsünk be, és igyunk sok folyadékot edzés elõtt. Ha van pulzusmérõnk, azt vegyük fel. Keressünk egy hosszan, enyhén emelkedõ, lehetõleg egyenes utat vagy ösvényt.
2.Fussunk felfelé kemény tempóban 2-3 percig, majd lassan kocogjunk vissza az emelkedõ aljára.3.Még kétszer ismételjük meg a gyors felfelé és lassú lefelé futást úgy, hogy egyre erõsebb tempóban fussunk felfelé. Az utolsó alkalommal igyekezzünk minden energiánkat megfeszítve olyan gyorsan futni, ahogy csak tudunk.4.Az utolsó felfelé futás során illetve megálláskor mért pulzusértékek közül a legmagasabb lesz a maximális pulzus értékünk.

http://www.edzesonli...11&article_id=3

Nekem 197 körül van (igaz én fiatalabb vagyok :)).

Nyáron a gulyadombi körön egy meredeken kétszer is felszaladt 210-ig. Igaz le is álltam, mert nem kívánnék közelebbi kapcsolatba kerülni a defibrillátorral.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
[quote name='konásandrás']a max pulzus az a max pulzus :)
/quote]

Ma belõttem a max pulzust,legalábbis megpróbáltam.Fél órát melegítettem,aztán nagytányér,kónusz,görgõn a max ellenállás,beraktam egy húzós zenét,és kiállva nyomtam tiszta erõbõl.Elsõre 184-ig ment fel.Kis pihi után újra ugyan ez,188-ig.Harmadjára megint nekiveselkedtem,193 lett a vége.Szerintem 200-ig fel tudnám nyomni,de az már nem esne túl jól.A szokásos 0,5 liter víz helyett most 2 liter fogyott 1 óra alatt.:)bár szinte semmit nem izzadtam most.Ez elég fura,de biztos a nagy intenzitás miatt volt.
A szokásos 220-életkor számítással 181 lenne,de az egyéb számítási módszerekkel is csak 186-188 körül.Bocs hogy ezzel untatlak benneteket,de túrabeszámolóval nem szolgálhatok most.:cegly:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Remek! Akkor mikor megyünk tekerni?:)

asszem jövõhétre itt lesz nálam ......
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Öröm és ujjongás ......útban az új XT :bananadan

Remek! Akkor mikor megyünk tekerni?:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Öröm és ujjongás ......útban az új XT :bananadan
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Matti Mester(:)), utána tudnál-e nézni, hogy az alábbi Sportourer nyergek elérhetõk-e kis hazánkban (talán Paul Lange), és ha igen, mit kóstálnak:

- Garda Man Gel Flow
- Dragon Gel Flow
- Magnetika Man Gel Flow

(A trekkingre kell valamelyik a Brooks helyett.)

Köszi elõre is. Holnap délelõtt meglátogatlak mez ügyben. (Vagy cipõ ügyben is?:chin:)

Dózer: Jó 40 perces "bemelegítés" után elkezdtem fokozatosan beleerõsíteni, és toltam rosszullétig. Ott meg ellavíroztam egy kicsit. Valszeg nem túl tudományos a módszer, de mióta az így mért eredményhez hangoltam a zónáimat, sokkal jobban érzem magam edzések közben és után. (A számított érték alapján belõtt zónákban csak ritkán fordult elõ, hogy izzadni kezdtem...) De nem szeretném nagyon tudományos alapokra helyezni a dolgot és belemakkanni a zónákba meg módszerekbe meg ütésekbe, nehogy úgy járjak, mint egyes festõk, akik elemezgetni kezdtek hogy tökéleteset alkossanak, a szépség meg valahol elveszett út közben... Szóval a magam részérõl elsõsorban továbbra is biking for fun!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Matti
bevihetné egyik cimbi a boltba a Kona vázam?
holnap-holnapután vinné, én meg hétfõn elhoznám.
csak addig már nem találkozok vele, meg utána se egyszerû összeegyeztetni az idõpontot...

Jöhet.....majd átalakítom :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás

Gyakorlatilag igen, beleér. Jobb esetben tizedmilliméter híja van.

A tárcsaszem nem fog elfogyni a következõk miatt: A megfelelõen beillesztett maró (hárman figyeltük, hogy jó helyen legyen) a sík felületen kör alakú lenyomatot hagyna. Nos az én villám tárcsaszemén egyelõre csak félkör alakút hagy... A másik felén a képzeletbeli körnek még csak nem is érinti a felületet a marófej. Majd ha eléri, akkor van esély rá, hogy a tárcsa a helyén fusson. Csak nem akartunk túl sokat levenni belõle elsõ alkalommal. Egyrészt drága a teló, másrészt meg mi sem nagyon hittük, hogy egy Reconnál ez elõfordulhat. Pedig úgy tûnik, hogy igen.

nem akarok belepofázni, de ha nincs mindkét szem kör alakig marva, akkor csak a sz@rnak adtatok egy pofont. amíg nincs így, ne reménykedj abban, hogy rendesen be fogod tudni állítani. nem kell félteni azt a telót, nem fog elfogyni.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"