Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11273 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Tudtok ajánlani Veszprémben vagy környékén olyan autóhifist, ahol
- ésszerû áron tudok CD-s autórádiót vásárolni
- minõségi beszerelést végeznek, nem b@sszák össze a kocsit, és nem fog a pofámba robbanni a légzsák...?

Nem többszázezres audiofil cucc kell, csak egy egyszerû, de kulturált megjelenésû (lehetõleg fekete) rádió (CD, mp3). Mindez vajon mennyibõl hozható ki?

Köszi

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Na akkor mondom, az a kis mûanyag kütyü felel a véghelyzet rögzítésért, azt nem szabad meghúzni az imbuszos csavarokkal rögzíted a kart. Déenes sajna neked fordítva rakták fel a rendszert elõször rögzített és utána rakta fel a kis mûanyag csavart az a "jóképeségû" :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Nem is értem,hogy lazulhat le.

Egyszerûen: nem húzták meg... :(

Déenes,neked nem az a kis mûanyag végdugó esett ki?

Szerintm az alu volt Az a kütyü. amivel rá van huzatva a hajtókar. Meghúzás után elvileg már nincs szerepe.
Nálam is csak annyi volt, hogy késleltette a hajtókar leesését...
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Múltkor nekem is kiesett az egyik ilyen kis bizbaz, és a hajtómû is majdnem követte. Megjegyzem kerékpárbolti szerelés után.

Protekció nélkül többet sose! :(

Én nem emlékszem hogy bármikor is lett volna benne olyan kis kütyü,pedig párszor már szedtem szét a h.mûvemet.És soha nem lazult le a hajtómû.Nem is értem,hogy lazulhat le.
Déenes,neked nem az a kis mûanyag végdugó esett ki?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

ezek szerint csak azt a kis bizbaszt hagytam el

Múltkor nekem is kiesett az egyik ilyen kis bizbaz, és a hajtómû is majdnem követte. Megjegyzem kerékpárbolti szerelés után.

Protekció nélkül többet sose! :(
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

nem hagyod el;) Spd rulez:D

Mi lesz,ha kiderül,a Duna Maratonon,hogy a fél távot hajtómû nélkül tettem meg???Hogy lehet észrevenni a leggyorsabban,hogy elhagytam a hajtómûvet?

Laciklon:ezek szerint csak azt a kis bizbaszt hagytam el.:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
nem kell megijedni csak a helyes felhelyezést segíti.
www.kannmatti.kepeim.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nem hagyod el;) Spd rulez:D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Laciklon:Megnéztem az XT hajtómûvet,nekem nincs benne az a kis leesésgátló vagy mi.Egyszerûen csak egy rés van ott,amiben semmi nincs.Remélem egy túra után nem azt fogom észrevenni,hogy elhagytam a hajtómûvet.:scared:

http://techdocs.shim...69830608893.pdf
A fenti link szerint a tiedéhez is volt, csak egy túra alkalmával már elhagytad.:lol1:
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Laciklon:Megnéztem az XT hajtómûvet,nekem nincs benne az a kis leesésgátló vagy mi.Egyszerûen csak egy rés van ott,amiben semmi nincs.Remélem egy túra után nem azt fogom észrevenni,hogy elhagytam a hajtómûvet.:scared:

Jankó,téged meg lassan majd felkereslek megint.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Laciklon: Freemail-es címedre írtam csapágy-ügyben!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Igen, asszem az én pulzusom is elszabadul , ma feladták az új XT-t holnap, vagy holnapután megkapom :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Tegnap reggel megnéztem az ébredés utáni nyugalmi pulzust.57 volt a mért legkisebb.De zömmel 62-64 körül volt inkább.Pár éve 44 volt a legkisebb reggeli pulzusom.Jó lenne újra e közelében lenni.

I. Dávid

I. Dávid

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
DH "pálya": Balatonfüred Tamás hegy (amin a kereszt van),

ergjáqerohgkûõgkv

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Valahol olvastam, hogy "természetes" terhelés során nem tud olyan magasra felmenni a pulzus, hogy a szív károsodjon. Úgyhogy nyugi dénenes. :)A szervezet olyankor "lekorlátoz" mint pl ahogy az érzékeny mûszerek is védve vannak a túláramtól.Amúgy én 203-at mértem maxnak tavaly.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Ha felment 210-ig, akkor 210 a max pulzusod.

210 az már brutál.Nekem kb 5 éve egyszer felment 204re,de utána kicsit rosszul voltam,de semmi komoly.Szerintem 200 körül van nekem a maximális maximum.De inkább nem feszegetem ezt a határt.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Lehet, hogy neked van igazad, mert a terheléses vizsgálatnál is olyan extrém magasra feltornáztatják, hogy jó ha közelben van egy ujraélesztõ készülék. :)
www.magicteam.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

A szokásos 220-életkor számítással 181 lenne,de az egyéb számítási módszerekkel is csak 186-188 körül.

Szerintem jol csináltad.
Edzesonline méréses pulusmaximum meghatározása:
1.Alaposan melegítsünk be, és igyunk sok folyadékot edzés elõtt. Ha van pulzusmérõnk, azt vegyük fel. Keressünk egy hosszan, enyhén emelkedõ, lehetõleg egyenes utat vagy ösvényt.
2.Fussunk felfelé kemény tempóban 2-3 percig, majd lassan kocogjunk vissza az emelkedõ aljára.3.Még kétszer ismételjük meg a gyors felfelé és lassú lefelé futást úgy, hogy egyre erõsebb tempóban fussunk felfelé. Az utolsó alkalommal igyekezzünk minden energiánkat megfeszítve olyan gyorsan futni, ahogy csak tudunk.4.Az utolsó felfelé futás során illetve megálláskor mért pulzusértékek közül a legmagasabb lesz a maximális pulzus értékünk.

http://www.edzesonli...11&article_id=3

Nekem 197 körül van (igaz én fiatalabb vagyok :)).

Nyáron a gulyadombi körön egy meredeken kétszer is felszaladt 210-ig. Igaz le is álltam, mert nem kívánnék közelebbi kapcsolatba kerülni a defibrillátorral.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
[quote name='konásandrás']a max pulzus az a max pulzus :)
/quote]

Ma belõttem a max pulzust,legalábbis megpróbáltam.Fél órát melegítettem,aztán nagytányér,kónusz,görgõn a max ellenállás,beraktam egy húzós zenét,és kiállva nyomtam tiszta erõbõl.Elsõre 184-ig ment fel.Kis pihi után újra ugyan ez,188-ig.Harmadjára megint nekiveselkedtem,193 lett a vége.Szerintem 200-ig fel tudnám nyomni,de az már nem esne túl jól.A szokásos 0,5 liter víz helyett most 2 liter fogyott 1 óra alatt.:)bár szinte semmit nem izzadtam most.Ez elég fura,de biztos a nagy intenzitás miatt volt.
A szokásos 220-életkor számítással 181 lenne,de az egyéb számítási módszerekkel is csak 186-188 körül.Bocs hogy ezzel untatlak benneteket,de túrabeszámolóval nem szolgálhatok most.:cegly: