Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

az õszi versenyen jártál már arra.Alsópre-B.nána-Tés aszfaltutakkal van összekötve.Meg van az a szinte aszfalt minõségû épített murvás út,ami egy részén a verseny is haladt a Római elõtt.

Alsópere-Tés között nincs aszfalt, az a rész lesz érdekes.

A Rómaifürdõtöl kiérve a tési erdészeti útra, onnan Alsópere 6,5 km forgalommentes aszfalt. Alsópere - Mórocz-tetõ 3,74km murvázott út+5,4km erdei út+földút Tésig.

Köszi.
A Római-fürdõtõl más úton is lehet jutni az aszfaltútig, ami szebb. A bakonynánai malomhoz egy 1,5 nyomos út visz (a Tési-fennsík 50 is arra megy). Nem baj, ha én arra fogok menni és még egy-két helyen letérek az útról (pl. ha nem esik a Vár-völgy felé jövök le)? :)

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Vasárnap mennék egy nagyobbat a Bakonyban.Délelõtti indulással,kb 70-80 km.Ki jönne?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nekem jó a vasárnap. Holnap Kab-hegyre megyek.:)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

empty: lenne kedved mondjuk egy olyan kört menni, hogy Akaliban találkoznánk
elgurulnánk Zánkáig, onnan csicsónak fel mencshelyig? és mindenki menne a dolgára?:)

Melyik nap gondoltad? Mondjuk nekem a szombat elég gáz lesz!
De vasárnap el tudok szakadni pár órára!:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

A Bakonynána-Alsópere-Tés szakaszon milyen típusú út (aszfalt,dózer,fül) van? Azon részen még soha nem tekertem.

A Rómaifürdõtöl kiérve a tési erdészeti útra, onnan Alsópere 6,5 km forgalommentes aszfalt. Alsópere - Mórocz-tetõ 3,74km murvázott út+5,4km erdei út+földút Tésig.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A Bakonynána-Alsópere-Tés szakaszon milyen típusú út (aszfalt,dózer,fül) van? Azon részen még soha nem tekertem.

az õszi versenyen jártál már arra.Alsópre-B.nána-Tés aszfaltutakkal van összekötve.Meg van az a szinte aszfalt minõségû épített murvás út,ami egy részén a verseny is haladt a Római elõtt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Vasárnapra kinek van kedve Palotára jönni?
Már úgy megszoktam a bejárást, hogy megint végig megyek rajta.:)
Eddig Babi; Bucsány; Talán Greg; és Én.
A terv kényelmes kb. 70 km, és kb 1200m szint. Az út: 70-30% forgalom mentes aszfalt- terep.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Vasárnapra kinek van kedve Palotára jönni?
Már úgy megszoktam a bejárást, hogy megint végig megyek rajta.:)
Eddig Babi; Bucsány; Talán Greg; és Én.
A terv kényelmes kb. 70 km, és kb 1200m szint. Az út: 70-30% forgalom mentes aszfalt- terep.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

KONÁS:Láttalak ma a Warga Pince utcára kanyarodtál,egy teherautóval húzattad magad.

csak "fedezékbe" vonultam mögé :) a koli járdájáról leugrottam valami motor elé, aztán bebújtam a teherautó árnyékába :)

ui.
holnap délután lenne kedve valakinek 2 órát montizni? (lazán mennénk, 11-16.30 ig érnék rá)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én kifejezettem élvezem a szar utakat, ez az én Paris-Roubaix-m, és csak röhögni tudok azokon, akinek az elsõ kereke többe kerül, mint az én komplett bringám, és nyavajog, ha egy kicsit rossz úton kell menni. Most ezt nem neked mondom, hanem konkrétan volt már ilyen tapasztalatom.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Kéne szervezni ide a környékre egy versenyt. Ma olyan útvonalon mentem, hogy Nagyvázsony-Kapolcs-Taliándörögd-(P)Öcs (ez van kiírva)-Kabhegyi erdészeti út. Tisztára olyan hangulata van, mint az egynapos klasszikusoknak, nekem leginkább a Monte Paschi Eroica ugrott be. Tavaly év vége fele Gyõr környékén hírdettek egy idõfutamot, ami szintén erdészeti aszfalt úton volt. Mindenki jól jár, a versenyzõknek nem kell a forgalom miatt aggódni, a szevezõ meg tuti jobban jár anyagilag. Rengeteg fasza, forgalommentes út van az országban. A kedvencem az ami Bakonybél és Farkasgyepü közt van.

Öcs és Kapolcs között outival tekertél? Ritka szar az az út. Nyárom még amit szoktam menni le Pula, onnan Tapolka és visszafelé nyirádnak. De a legjobb és sík út a környéken az a Sümegi várig vezet.:D

Tervezem Farkasgyepûn keresztül Zircre is menni valamikor.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Kéne szervezni ide a környékre egy versenyt. Ma olyan útvonalon mentem, hogy Nagyvázsony-Kapolcs-Taliándörögd-(P)Öcs (ez van kiírva)-Kabhegyi erdészeti út. Tisztára olyan hangulata van, mint az egynapos klasszikusoknak, nekem leginkább a Monte Paschi Eroica ugrott be. Tavaly év vége fele Gyõr környékén hírdettek egy idõfutamot, ami szintén erdészeti aszfalt úton volt. Mindenki jól jár, a versenyzõknek nem kell a forgalom miatt aggódni, a szevezõ meg tuti jobban jár anyagilag. Rengeteg fasza, forgalommentes út van az országban. A kedvencem az ami Bakonybél és Farkasgyepü közt van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

6 óra alatt csináltad meg a 10 kört?Én 6 éve monti/slick-el kb 15 óra alatt.Igaz,a naközbeni hõség alatt jó pár óra ebéd-sörözés-ebéd-sörözést csináltunk.:beer:
Az utóbbi évek legmelegebb nyara volt a 2003-as.Aztán este nem gyõztük összeszedni magunkat.Akkor bolyban a síkon 40 felett mentünk az országútisokkal.Aztán az elsõ emelkedõn persze leszakadtunk mindig.

Nem, 9óra 40valahány perc alatt csináltam meg. Csak az elsõ 6 órában mentem ilyen átlagot, utána megálltam nyújtani, enni, stb.
275km-t 6 óra alatt letekerni? :) Szerintem világcsúcsot állítottam volna föl.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Ja, hogy szeles hegyi edzésen voltál, vedd úgy hogy nem mondtam semmit.
Síkon nem nagy dolog országútival a 31es átlag, tavaly montival 1,5ös slickkel a Velencei-tó 10szer-en 6 órán keresztül én is bírtam.

6 óra alatt csináltad meg a 10 kört?Én 6 éve monti/slick-el kb 15 óra alatt.Igaz,a naközbeni hõség alatt jó pár óra ebéd-sörözés-ebéd-sörözést csináltunk.:beer:
Az utóbbi évek legmelegebb nyara volt a 2003-as.Aztán este nem gyõztük összeszedni magunkat.Akkor bolyban a síkon 40 felett mentünk az országútisokkal.Aztán az elsõ emelkedõn persze leszakadtunk mindig.

KONÁS:Láttalak ma a Warga Pince utcára kanyarodtál,egy teherautóval húzattad magad.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Azért ne becsüljük le azt a 31-es átlagot, mert a Bakony-Balaton-felvidéken van egy-két dombocska.:)

bloke: hétvégén ha jó idõ lesz lehet elnézek felétek.
empty: lenne kedved mondjuk egy olyan kört menni, hogy Akaliban találkoznánk elgurulnánk Zánkáig, onnan csicsónak fel mencshelyig? és mindenki menne a dolgára?:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

azért volt pár bucka meg némi északi szél :)
ha gondolod mehetünk egy karikát valamikor úgy, hogy én montival, Te meg országútival... ;)

Ja, hogy szeles hegyi edzésen voltál, vedd úgy hogy nem mondtam semmit.
Síkon nem nagy dolog országútival a 31es átlag, tavaly montival 1,5ös slickkel a Velencei-tó 10szer-en 6 órán keresztül én is bírtam.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Akkor nem volt annyira jó.

azért volt pár bucka meg némi északi szél :)
ha gondolod mehetünk egy karikát valamikor úgy, hogy én montival, Te meg országútival... ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mivel nincs szmájli az üzenetedben, nem tudom, hogy most ezt viccnek szántad-e, de szerintem azért nem rossz 100 km-en 31-es átlagot menni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

országútival. ma rakom össze a montit :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A szüleim Dörgicsén, meg most éppen én is.