Akkor mi az a munkakeresõs izé az aláírásban?
Munkát keresek! Tudod, soha nem elég jó ami van!
Ugye Matti?
Akkor mi az a munkakeresõs izé az aláírásban?
Akkor mi az a munkakeresõs izé az aláírásban?Én dolgozó ember vagyok! 17.00-ig dolgozok
Negyed hatkor indultam kifelé, úgyhogy nem találkozhattunk...mikor voltál?
Pogival voltam kinn én is, elõször 3 elõtt mentem egyedül a Gulya dombon, aztán elnéztünk Csatár-hegy felé, majd 4 órától újra köröztünk a Gulya dombon.
a két futó csajt láttad?
Akkor lehet, hogy elég lesz a Hajag!Oké,én benne vagyok,de az 100 km lesz,de sebaj.
A Vértesben még nem sokat voltam,oda is kéne majd túrákat csinálni.Egyszer majd a Fehérvárcsurgói víztározó felé is akarok strandidõben tekerni.Van ott egy jó kis homokos strand.
A kettõ között tényleg nincs közvetlen aszfaltút,de ha valaki aszfaltúton akar eljutni ezekre a helyekre,könnyen megteheti.Tésrõl Nánára jó kis kanyargós út vezet.Alsópere-Tés között nincs aszfalt, az a rész lesz érdekes.
Oké,én benne vagyok,de az 100 km lesz,de sebaj.Én terveztem egy Kõrishegy-mászást vasárnapra amúgy is edzésnek, mit szolnál hozzá? Hajagon keresztül.
mikor voltál?Ma kinn voltam délután két órát a Gulyadombon - róttam az edzõköröket - vagy egy fél tucat dh-s arccal találkoztam. Micsoda zsongás lett hirtelen...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Holnap délután nincs kedved egy kis outizáshoz a Balatonparton?
Én terveztem egy Kõrishegy-mászást vasárnapra amúgy is edzésnek, mit szolnál hozzá? Hajagon keresztül.Vasárnap mennék egy nagyobbat a Bakonyban.Délelõtti indulással,kb 70-80 km.Ki jönne?
Holnap délután nincs kedved egy kis outizáshoz a Balatonparton?Mondjuk nekem a szombat elég gáz lesz!
Alsópere-Tés között nincs aszfalt, az a rész lesz érdekes.az õszi versenyen jártál már arra.Alsópre-B.nána-Tés aszfaltutakkal van összekötve.Meg van az a szinte aszfalt minõségû épített murvás út,ami egy részén a verseny is haladt a Római elõtt.
Köszi.A Rómaifürdõtöl kiérve a tési erdészeti útra, onnan Alsópere 6,5 km forgalommentes aszfalt. Alsópere - Mórocz-tetõ 3,74km murvázott út+5,4km erdei út+földút Tésig.
A sebesség mindent megold.
empty: lenne kedved mondjuk egy olyan kört menni, hogy Akaliban találkoznánk
elgurulnánk Zánkáig, onnan csicsónak fel mencshelyig? és mindenki menne a dolgára?
A Rómaifürdõtöl kiérve a tési erdészeti útra, onnan Alsópere 6,5 km forgalommentes aszfalt. Alsópere - Mórocz-tetõ 3,74km murvázott út+5,4km erdei út+földút Tésig.A Bakonynána-Alsópere-Tés szakaszon milyen típusú út (aszfalt,dózer,fül) van? Azon részen még soha nem tekertem.
A Bakonynána-Alsópere-Tés szakaszon milyen típusú út (aszfalt,dózer,fül) van? Azon részen még soha nem tekertem.
A Bakonynána-Alsópere-Tés szakaszon milyen típusú út (aszfalt,dózer,fül) van? Azon részen még soha nem tekertem.Vasárnapra kinek van kedve Palotára jönni?
Már úgy megszoktam a bejárást, hogy megint végig megyek rajta.
Eddig Babi; Bucsány; Talán Greg; és Én.
A terv kényelmes kb. 70 km, és kb 1200m szint. Az út: 70-30% forgalom mentes aszfalt- terep.
csak "fedezékbe" vonultam mögéKONÁS:Láttalak ma a Warga Pince utcára kanyarodtál,egy teherautóval húzattad magad.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kéne szervezni ide a környékre egy versenyt. Ma olyan útvonalon mentem, hogy Nagyvázsony-Kapolcs-Taliándörögd-(P)Öcs (ez van kiírva)-Kabhegyi erdészeti út. Tisztára olyan hangulata van, mint az egynapos klasszikusoknak, nekem leginkább a Monte Paschi Eroica ugrott be. Tavaly év vége fele Gyõr környékén hírdettek egy idõfutamot, ami szintén erdészeti aszfalt úton volt. Mindenki jól jár, a versenyzõknek nem kell a forgalom miatt aggódni, a szevezõ meg tuti jobban jár anyagilag. Rengeteg fasza, forgalommentes út van az országban. A kedvencem az ami Bakonybél és Farkasgyepü közt van.
Nem, 9óra 40valahány perc alatt csináltam meg. Csak az elsõ 6 órában mentem ilyen átlagot, utána megálltam nyújtani, enni, stb.6 óra alatt csináltad meg a 10 kört?Én 6 éve monti/slick-el kb 15 óra alatt.Igaz,a naközbeni hõség alatt jó pár óra ebéd-sörözés-ebéd-sörözést csináltunk.:beer:
Az utóbbi évek legmelegebb nyara volt a 2003-as.Aztán este nem gyõztük összeszedni magunkat.Akkor bolyban a síkon 40 felett mentünk az országútisokkal.Aztán az elsõ emelkedõn persze leszakadtunk mindig.
Ja, hogy szeles hegyi edzésen voltál, vedd úgy hogy nem mondtam semmit.
Síkon nem nagy dolog országútival a 31es átlag, tavaly montival 1,5ös slickkel a Velencei-tó 10szer-en 6 órán keresztül én is bírtam.