Jelentkezz be Regisztrálj

Bakony-Balaton riders
Posted 2009. April 16. - 08:20

Posted 2009. April 15. - 20:24

Tényleg mi ez a visszalépés a Salztól? Remélem nem nagy a baj!
De sajnos igen.
Posted 2009. April 15. - 20:08

Civilben elmegyünk egymás mellett az utcán?

vaze...
Tényleg mi ez a visszalépés a Salztól? Remélem nem nagy a baj!
Sajnálom, mert már reménykedtem, hogy nem egyedül leszek "hazai" sereghajtó...
Posted 2009. April 15. - 15:04

Most már csak 1031,8.az 1600 az a GTK kar összesen! - legalábbis én úgy néztem
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. April 15. - 14:53

az 1600 az a GTK kar összesen! - legalábbis én úgy néztemMás: szerintem valaki elírta tõlünk a "bringázz az egyetemre" kilómétereit, mert kicsit sok, hogy egyik nap 7xx km-ünk van másnap meg 16xx km.
blog on - (ugord át, csak egy túrabeszámoló)
délelõtt sikerült egy igen jót tekerni. kimentem Jutaspuszta felé, megtaláltam a Veszprémi utat (piros túrajelzés) aztán azon végigmentem egyenesen, kilyukadtam Hárskúton, onnan át Zirc, aszfalton vissza Rátótig, ott bekanyarodtam Hajmáskér felé, aztán át Sólyra - Sóly nem szimpatikus falu. két utcai csapot láttam, mindkettõ elzárva :/ és a falu végén levõ elsõ kis utca nem visz át ahhoz a nagy elektromos izéhez, hanem egy búzamezõben végzõdik...
Királyszentistvánról a régi rally úton át Fûzfõ - a bobpálya megdobogtatta a szívem, vissza kell menni oda, Almádi, bringaúton pedig vissza.
Szentkirály után az enyhe emelkedõn egy fél iskolányi diák foglalta el teljes szélességében a bringautat meg mellette is lézengtek mindenfelé. Mivel nem nagyon törõdtek vele, hogy fütyültem már messzirõl, dacból elnyomtam mellettük a füvön olyan 35-40 es tempóban. meglepõdtek na

82 km, 3.00h
blog off
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. April 15. - 00:03

Nem ez a várpalotai Vár-völgy.
Annyira messzire azért nem megyek el.

Más: szerintem valaki elírta tõlünk a "bringázz az egyetemre" kilómétereit, mert kicsit sok, hogy egyik nap 7xx km-ünk van másnap meg 16xx km.
Posted 2009. April 14. - 23:17

Várvölgy?Kb. 2 méterre tekertem el melletted, de nagyon el voltál foglalva az árokban a fûvel. Mentem egy Várvölgy-Várberek-Királyszállás-Hamuház-Tés-Jásd-Rómaifürdõ-Bakonynána-Tés-Várvölgy kört. Tés és Jásd között a kék jelzés felsõ részét eléggé szétjárták az erdészek.

Posted 2009. April 14. - 22:41

Kb. 2 méterre tekertem el melletted, de nagyon el voltál foglalva az árokban a fûvel. Mentem egy Várvölgy-Várberek-Királyszállás-Hamuház-Tés-Jásd-Rómaifürdõ-Bakonynána-Tés-Várvölgy kört. Tés és Jásd között a kék jelzés felsõ részét eléggé szétjárták az erdészek.Ha bikini felsõs valakit láttál az nem én voltam.
Tegnap este érkeztünk haza a szabolcsi rokonoktól ahova már szerdán elutaztunk. Jól megnõtt a fû, párommal azt vágtuk.
Még Ákoska is segített. Én a szegélynyíróval dolgoztam. Tehát akár engem is láthattál.
Posted 2009. April 14. - 22:23

Királykapuhoz (?)
Királykút.Királykapu a Bakonyban van,a Gázló egyik ellenõrzõ pontja is ott van.
Posted 2009. April 14. - 22:10

felmentem Királykapuhoz (?), ami Felsõörs után van jobbra a patakon túl egy kis tisztás pár kuckóval, meg felugrottam az Óvári kilátóba - így lett 1.35

még mentem egy pár kört Gulya-dombon, aztán lógó nyelvvel hazajöttem

Posted 2009. April 14. - 21:52

Kinek van kedve a 25-26.-ai 7vegen kerekezni a Vertesben??
Jönne erre valaki?Én mennék,de jó lenne ha még valaki(k) csatlakoznának.
Posted 2009. April 14. - 21:34

Ha bikini felsõs valakit láttál az nem én voltam.Laciklon!
Te nyírtad ma a házatok elõtt a füvet úgy 3 óra körül?

Tegnap este érkeztünk haza a szabolcsi rokonoktól ahova már szerdán elutaztunk. Jól megnõtt a fû, párommal azt vágtuk.
Még Ákoska is segített. Én a szegélynyíróval dolgoztam. Tehát akár engem is láthattál.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2009. April 14. - 19:14

Te nyírtad ma a házatok elõtt a füvet úgy 3 óra körül?

Posted 2009. April 13. - 19:38

Empty: KRESZ-hez gratula! Cascot már megkötöttem,
de azért baráti alapon kérlek, hogy az elsõ idõkben azonnal
húzódj le és állj meg, ha egy piros
Seat Ibiza Sportot látsz alu felnikkel!:p:D
Na jó! Akkor mindenkinek!
Csak, hogy fel tudjatok készülni az
esetleges sokkhatásra!

Piros 307-es Peugeot elöl kell majd menekülni!

Amúgy kösz a gratulációt!
Posted 2009. April 13. - 18:40

. Annál sokkal jobbnak bizonyult a Manitou. Tulajdonképpen meg is felelt mindenben az igényeimnek, és az igazat megvallva a mostani Reconomra sem mondanám, hogy "hûbaze, ez mennyivel jobb, mint az Axel Comp!".
Fox lesz belõle

www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. April 13. - 18:26

Jankó:ma kipróbáltam az Alexet,a Simson rugóval nagyon jól mozog.Szinte ugyan olyan finoman,mint az R7-esem.Az eredeti rugóval nem volt nektek túl kemény?
Nem nagyon volt összehasonlítási alapom. Meg úgy általában fogalmam sem a telókról. Konzervatív antitechnokrata és antifogyasztó (hahahaha) lévén én elég késõn váltottam merevrõl telóra. Meg voltam gyõzõdve róla, hogy nincs valós igény/létjogosultság, csak marketing-agymosás meg az állandó fejlesztés kényszere a gyártóknál. (SPD-vel ugyanígy...) Persze most már belátom...

Az Axel elõtt nekem csak egy RST-m volt. Annál sokkal jobbnak bizonyult a Manitou. Tulajdonképpen meg is felelt mindenben az igényeimnek, és az igazat megvallva a mostani Reconomra sem mondanám, hogy "hûbaze, ez mennyivel jobb, mint az Axel Comp!". De a Simsonról nekem is kellemes emlékek jutnak eszembe...

Konás: Ha tényleg kezdõk, ne vidd õket a kilátóhoz! Csak megútálnák a sportot. És arról a kilátóról körülnézve senki sem fogja majd azt mondani: Na, ez megérte az izzadást!
A Tekeres-völgy ugyanolyan közel van. Abban nincs szint, viszont szép és vadregényes. Ha kevés, akkor nyomuljatok el Márkóig a patak mellett. A vízcsobogás majd elvarázsolja õket. A hadiúton meg hazajöhettek, az abból az irányból gyors és élvezetes.
Empty: KRESZ-hez gratula! Cascot már megkötöttem, de azért baráti alapon kérlek, hogy az elsõ idõkben azonnal húzódj le és állj meg, ha egy piros Seat Ibiza Sportot látsz alu felnikkel!

Posted 2009. April 13. - 14:42

Posted 2009. April 13. - 14:30

jó volt a túra zsiványok!
Kellemesre sikeredet!

Ha kell Hárskút felé útvonal akkor szólj!
Bár szerintem a Déenes-nek van pár
GPS-es térképe a környékrõl!
Biztos belinkeli ha kell!
Posted 2009. April 13. - 14:24

Posted 2009. April 13. - 08:21

9-kor (megróbálok odaérni idõben:))indulunk az Agip-tól.Reggel ébredés után, ha még nem lesz túl késõ,
ránézek a fórumra, hogy mi lett az indulás idõpontja!