Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. június 01. - 08:31
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. június 01. - 08:04
Írta 2009. május 31. - 22:25
Valszeg Mattival megyünk, reggel még eldöntjük, hogy Nosztorinak, v. Tótvázsonynak (7-8 km-rel gyorsabb:)) indulunk. Max. a borospincénél találkozunk 10 után kicsivel. Még egyeztetjük a dolgot.Déenes ha jössz, akkor ott találkozhatunk, aztán végig a felsõ úton mennénk Dörgicsére. Holnap reggel még benézek aztán meglátjuk!
Matti: 9 elõtt pár percel ha tõlünk indulnánk?
Janes, ha késnénk is, kérd ki a kisfröccsöt!
Írta 2009. május 31. - 21:56
Ha nem esik akkor 9.00-kor indulok itthonról!
Kb. 9.30-ra vagyok Csopakon a nosztori elágazónál!
Déenes ha jössz, akkor ott találkozhatunk, aztán végig
a felsõ úton mennénk Dörgicsére.
Holnap reggel még benézek aztán meglátjuk!
Írta 2009. május 31. - 21:48
Írta 2009. május 31. - 19:30
Jó hogy szóltatok!Ma tekertünk egy jót Jankóval, király volt 57km lett a vége. Vonattal Vinye...
Nem is rossz ötlet!Empty holnap de. egy pincelátogatás Dörgicsén? Pinot blanc-ot megkóstolnám
Nem lesz esõ nyugi!Egyelõre semmi biztosat nem mondok!
Holnap reggel kiderül!
Kemény vagy!Egy hét múlva kezdem a görgõzést....készülök a Gázlóra.
Ez most akkor mit jelent Dörgicsén lenne a találka? Hánykor 10.00-10.30?Reggel az gondolom nálad is 9.00
Emberek! aki ráér holnap de.: nem kéne leoutizni egy kicsit? Jól hangzik ez a nyitottpince dolog http://www.nyitottpince.hu/
Rég volt már a csopaki meg a füredi bornapok!
Írta 2009. május 31. - 19:00
Az idõjárással a f@szom kivan!
De ha sikerül felébredni akkor el kellene tekerni!
Max. az alkoholt kihagyom, meghagyom neked!
Egyelõre semmi biztosat nem mondok!
Holnap reggel kiderül!
Én is csak kóstólnám ha már nyitott pincék:D http://www.nyitottpince.hu/
Reggel az gondolom nálad is 09.00
Akkor majd reggel írj ide a fórumra, hogy mi lesz ok?
Írta 2009. május 31. - 18:37
Nem vagyok benne teljesen biztos, mert már nem idegesítem megam azon a részen a bringaúttal, de régebben Ábrahámhegy környékén egyszer csak vége lett a kerékpárútnak.
Úgy emlékszem,Zánka és Révfülöp között sincs bicajút.Tour de pelso tókerülésen volt nekem is részem a dudálós barmokból.
Az idõ szerintem már nem annyira vészes.Hideg már nincs,ez a lényeg.Sajnos engem még egy darabig nem érint.Egy hét múlva kezdem a görgõzést....készülök a Gázlóra.
Írta 2009. május 31. - 18:14
Empty holnap de. egy pincelátogatás Dörgicsén?
persze csak ha nem esik.
Pinot blanc-ot megkóstolnám.
Az idõjárással a f@szom kivan!
De ha sikerül felébredni akkor el kellene tekerni!
Max. az alkoholt kihagyom, meghagyom neked!
Egyelõre semmi biztosat nem mondok!
Holnap reggel kiderül!
Írta 2009. május 31. - 18:10
Szevasztok Bakonyi kerékpáros betyárok !
Abban kérnék segítséget,hogy ató északi partján a bringakörút ki van-e teljesen építve,vagy még mindig ki kell menni egy szakaszon a fõútra /mert tudtommal igen /:help: ? Ha igen akkor hol,és milyen hosszan ?
Nem vagyok benne teljesen biztos, mert már nem idegesítem megam azon a részen a bringaúttal, de régebben Ábrahámhegy környékén egyszer csak vége lett a kerékpárútnak. Egyébként alapból szar az egész, de mivel szinte semmi karbantartási munkát nem végeznek rajta, most már vannak olyan részek, ahol használhatatlan, sõt megkockáztatom életveszélyes. Én inkább vállalom, hogy minden második autós közvetlenül mögöttem elkezdi nyomni a dudát, nem érdekel, nekem is jogom van a folyamatos haladáshoz. Ez a kerékpárút kigúnyolja a kerékpárral közlekedõket.
Írta 2009. május 31. - 17:55
Pinot blanc-ot megkóstolnám.
Írta 2009. május 31. - 17:12
Matti, mi ez az új avatar?
Repülsz?
He he régi emlékek
Ma tekertünk egy jót Jankóval, király volt 57km lett a vége.
Vonattal Vinye...Hódosér....Sz.almapuszta.....B.bél.....Hajag.....Hárskút...Vp.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 31. - 17:09
Szevasztok Bakonyi kerékpáros betyárok !
Abban kérnék segítséget,hogy ató északi partján a bringakörút ki van-e teljesen
építve,vagy még mindig ki kell menni egy szakaszon a fõútra /mert tudtommal igen /:help: ? Ha igen akkor hol,és milyen hosszan ?
Fogjuk rá, hogy ki van építve!
Az már más kérdés, hogy hogyan!
Egy két helyen sem kell elvileg kimenni a 71-re,
de át rajta nagyon sok helyen kell!
Plusz van egy két szakasz ahol olyan szar az út minõsége,
hogy országútival szinte járhatatlan. Pontosabban nem
országúti tempóra alkalmas!!
Írta 2009. május 31. - 15:15
Kiépítve végig természetesen nincs, sok helyen - elsõsorban településeken belül - alsóbbrendû utakon viszik a körutat (amelyek tényleg elég gyér forgalmúak). De hogy a 71-esre ki kelljen menni valahol, arról nem tudok. Max ha spórolni akarsz a km-rel, és nem akarsz az alsóbbrendû "kerékpárúton" feleslegesen kanyarogni.a bringakörút ki van-e teljesen építve,vagy még mindig ki kell menni egy szakaszon a fõútra
Matti, mi ez az új avatar?
Repülsz?
Írta 2009. május 31. - 14:43
Abban kérnék segítséget,hogy ató északi partján a bringakörút ki van-e teljesen építve,vagy még mindig ki kell menni egy szakaszon a fõútra /mert tudtommal igen /:help: ? Ha igen akkor hol,és milyen hosszan ?
Írta 2009. május 29. - 20:36
Matti!
Amit kérdeztem LRS tagról kaptál valami infót?
Jelentem még nem érkezett válasz a mailra...reménykedünk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. május 29. - 20:12
Ez a gáz ezekkel a nem szabványos tagokkal.Én is bajban leszek,ha a Speckón cserélni kell.Pedig elvileg 8 évig biztosítani kéne az alkatrész utánótlást.Legalábbis a törvény szerint.Vagy ez már nem érvényes?OK! Csak honnan lehet beszerezni?
De szerintem a Missi-be még kapható tag,mert azokból még vannak új bicajok.Merida forgalmazóknál kell érdeklõdni.De látom már megtetted.:)Hacsak nem ott is az történt,mint a Speckóéknál,hogy a 2007 elõtti Epicek tagjai nem csereszabatosak a '07 utániakkal.
Írta 2009. május 29. - 20:06
Írta 2009. május 29. - 19:47
OK! Csak honnan lehet beszerezni?Szerintem beszéld rá egy Manitoura.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. május 29. - 19:14
Anno a Germany A-ból elhasználtam kb 3 db-ot,Manitou SPV-bõl meg kettõt.Vagyis a második az még mindig mûkszik az új tulajnál.Az egész jó kis tag.Az enyémmel semmi! Az egyik ismerõsöm érdeklõdött, mert neki még germani-a tag van benne. Szerintem cserélni akarja. Tõlem kért infót.
Valamikor a bike funnál volt rá lehetõség. Én már manitu taggal vettem a vázamat..
Szerintem beszéld rá egy Manitoura.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére