Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2011. május 20. - 23:02
Holnapután!
(Vasárnap)
Holnap családilag biciklizünk a gyerekekkel Alsóörs és Füred között délelõtt.
Mármint õk bicikliznek, én meg futok... (utánuk)
(Vasárnap)
Holnap családilag biciklizünk a gyerekekkel Alsóörs és Füred között délelõtt.
Mármint õk bicikliznek, én meg futok... (utánuk)
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 20. - 22:19
holnap 9.00 , hol?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. május 20. - 22:16
Írta 2011. május 20. - 21:47
Írta 2011. május 20. - 21:09
Terepezzünk?
Meggyõzhetõ vagyok.
Mondjuk leterepeznénk a bicikliúton a Balaton partra?
Meggyõzhetõ vagyok.
Mondjuk leterepeznénk a bicikliúton a Balaton partra?
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 20. - 21:00
Terepre nem megy senki ? ...ha mégis én csatlakoznék
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. május 20. - 20:30
Írta 2011. május 20. - 17:21
Mégsem sikerült ma elmennem a túrára. Már szerda óta mindig közbejött valami, mindig "majd holnap" lett belõle, ez történt ma is. Holnap a következõ idõpont. Ebbõl következik, vasárnap biztosan nem fogok menni veletek tekerni.
Írta 2011. május 19. - 23:28
Jó pár éve jártam azon az úton, akkor be lehetett menni, szerintem ez most is így van, ez egy erdészeti aszfaltút. Nem a legjobb minõségû, vékonykerekûvel nem mindenhol lehet hasítani rajta, de azért járható.Sziasztok!
Letámadnálak titeket pár kérdéssel bakonyi tekerés témában...
Egyéb buktató nem hiszem hogy lenne, csak a csukott sorompókat vedd észre idõben!
Írta 2011. május 19. - 23:04
Sziasztok!
Letámadnálak titeket pár kérdéssel bakonyi tekerés témában.Huszonegyedikén,bakony maraton idején lemegyek én is haverokkal Bakonybélre.Amíg õk versenyeznek én mennék egy országútis kört az alábbi útvonalon:Bakonybél-Bakonykoppány-Ugod-Adásztevel-Pápa-Tapolcafõ-Farkasgyepû...
A kérdésem,hogy turistautak.hu térképe szerint egy erdei szfalút megy be Farkasgyepû-pisztrángos tó-hubertlaki tó-huszárokelõpuszta pontok között.Ez valóban aszfalt és behajthatok-e rajta?illetve van-e más buktatója a tervezett útvonalnak?
Letámadnálak titeket pár kérdéssel bakonyi tekerés témában.Huszonegyedikén,bakony maraton idején lemegyek én is haverokkal Bakonybélre.Amíg õk versenyeznek én mennék egy országútis kört az alábbi útvonalon:Bakonybél-Bakonykoppány-Ugod-Adásztevel-Pápa-Tapolcafõ-Farkasgyepû...
A kérdésem,hogy turistautak.hu térképe szerint egy erdei szfalút megy be Farkasgyepû-pisztrángos tó-hubertlaki tó-huszárokelõpuszta pontok között.Ez valóban aszfalt és behajthatok-e rajta?illetve van-e más buktatója a tervezett útvonalnak?
Írta 2011. május 19. - 22:20
Na jó, lehet terep is!De persze senkit nem akarok lebeszélni róla.
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 19. - 21:51
Én inkább terepre mennék. A Bakony 200 nem valami kellemes útvonalon halad, ha szél van, akkor meg fõleg.
De persze senkit nem akarok lebeszélni róla.
Holnap Szombathely felé fogok egyet bicajozni, a határon innen és túl is. Vasárnapra remélem regenerálódom.
De persze senkit nem akarok lebeszélni róla.
Holnap Szombathely felé fogok egyet bicajozni, a határon innen és túl is. Vasárnapra remélem regenerálódom.
Írta 2011. május 19. - 21:29
Írta 2011. május 15. - 21:56
Igen, a kocsizás az egyik lehetõség, vagy az ottalvás. Esetleg meg lehet próbálni elérni a vonatot, vagy hazatekerni.
Írta 2011. május 15. - 21:21
Nem egy Ritz . de 80m-re van a rajttól:
Szálláshelyeink
Szerintem mi is ott éjszakázunk, hosszúzni szeretnénk.
Szálláshelyeink
Szerintem mi is ott éjszakázunk, hosszúzni szeretnénk.
Írta 2011. május 15. - 21:03
Akkor menjetek fel kocsival... Ha jól emlékszem akkor lesz a Velence 10X. Páromnak az a kedvence, mi oda megyünk.Na, ez jó kis túrának néz ki. Csak egy a baj, ami nem is kicsi, hogy 17 órakor elmegy az utolsó vonat.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2011. május 15. - 20:52
Ezt hol találtad? Amit én találtam abból ezt a részt kivágták.......
atv.hu - Tavaszi vándorkirándulás a Bakonyban
Apropó Bakony. Mikor tekerünk erre megint közösen?
Ezt az Echo Tv-ben adták le, ott ezek szerint kevesebbet vagdostak.
Nem tudom mikor tekerek arra megint, de remélem hamarosan lesz valami alkalom.
Jövõ hétvégén lehet hogy elvonatozok az osztrák-magyar határra, és ott tekergek egyet. Egy éve akartam ezt a túrát megcsinálni, de a katasztrófális idõjárás megakadályozott benne.
Majd lesz egy ilyen is, többféle táv van, akár családdal, gyerkõcökkel, gyalog is, másnap is vissza lehet érni, nem egy rohanós.
Kincskeresõ tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kõris Kétszer 48/Odvaskõ 45/Kõris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTT
Na, ez jó kis túrának néz ki. Csak egy a baj, ami nem is kicsi, hogy 17 órakor elmegy az utolsó vonat.
Írta 2011. május 15. - 19:43
Majd lesz egy ilyen is, többféle táv van, akár családdal, gyerkõcökkel, gyalog is, másnap is vissza lehet érni, nem egy rohanós.
Kincskeresõ tt. - Csakbringa 130MTB/Nemszázas 99/Kõris Kétszer 48/Odvaskõ 45/Kõris kör 30/Szurdokok 26/Kiskö | TTT
Írta 2011. május 15. - 18:56
Ezt hol találtad? Amit én találtam abból ezt a részt kivágták.......Én ezt a tv sztárt valahonnan ösmerem.
YouTube - Laciklon
atv.hu - Tavaszi vándorkirándulás a Bakonyban
Apropó Bakony. Mikor tekerünk erre megint közösen?
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......