Fiúk ma királyság volt! Ma? Tegnap is! Szombaton még az esõ és a mûszak elõtt a Várvölgyben nyomattam pár kilométert. Ma Bakony 200-bol a 100+csúcs ami valójában nekünk 106 km volt, 1083méter szinttel, bruttó 5 órán belül. Szuper idõ, gyér forgalom, jó hangulat. Kár lett volna kihagyni... A következõ 2 hét tervei: Szerda egészség nap, kb 26 km futás, Babi ráhatására..... Június 4, Velence 10X!!!!!!! Babi tavaly megcsinálta. Most nekem kell megmutatni....
A lecke fel van adva. Ki csatlakozik? Az még hozzá tartozik, hogy nekem továbbra is a terep az elsõ! Mikor jöttök ide a Bakonyba?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2011. május 22. - 20:38
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2011. május 22. - 12:58
Vagy holnap megírod, hogy mégis vasárnap.
Na végül csak összejött tegnap. A vihar kerülgetett 3 oldalról is, de megúsztam egy csepp esõ nélkül. Montival mentem, mert bár a 120 km nagy részét aszfalton tettem meg, de volt pár elég durva terep út.
Ausztriában nagyon élvezetes volt az országutakon menni, pedig én tényleg nem szeretek aszfaltozni. De ott tökéletes minõségû aszfalt van, és ami fontosabb, hogy nagyon kicsi a forgalom a határmenti fõutakon is, és az autósok is sokkal normálisabbak.
Elhatároztam, hogy vékonykerekûvel vissza fogok menni, egy direkt Burgenlandi országúti túrát összehozva.
Valakit érdekelne még egy ilyen túra?
A túráról pár kép:
https://picasaweb.go...VasfuggonyTura#
Írta 2011. május 22. - 07:46
Bocs uram , de le kell hogy mondjam, sajnálom...
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. május 21. - 20:12
Nálam?akkor holnap 9.00
Mehetnénk egy Almádi felöl indított Csere-hegyes menetet.
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 21. - 05:42
Ok. uram , akkor holnap 9.00
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. május 20. - 23:02
Holnapután!
(Vasárnap)
Holnap családilag biciklizünk a gyerekekkel Alsóörs és Füred között délelõtt.
Mármint õk bicikliznek, én meg futok... (utánuk)
(Vasárnap)
Holnap családilag biciklizünk a gyerekekkel Alsóörs és Füred között délelõtt.
Mármint õk bicikliznek, én meg futok... (utánuk)
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 20. - 22:19
holnap 9.00 , hol?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. május 20. - 22:16
Írta 2011. május 20. - 21:47
Írta 2011. május 20. - 21:09
Terepezzünk?
Meggyõzhetõ vagyok.
Mondjuk leterepeznénk a bicikliúton a Balaton partra?
Meggyõzhetõ vagyok.
Mondjuk leterepeznénk a bicikliúton a Balaton partra?
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 20. - 21:00
Terepre nem megy senki ? ...ha mégis én csatlakoznék
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2011. május 20. - 20:30
Írta 2011. május 20. - 17:21
Mégsem sikerült ma elmennem a túrára. Már szerda óta mindig közbejött valami, mindig "majd holnap" lett belõle, ez történt ma is. Holnap a következõ idõpont. Ebbõl következik, vasárnap biztosan nem fogok menni veletek tekerni.
Írta 2011. május 19. - 23:28
Jó pár éve jártam azon az úton, akkor be lehetett menni, szerintem ez most is így van, ez egy erdészeti aszfaltút. Nem a legjobb minõségû, vékonykerekûvel nem mindenhol lehet hasítani rajta, de azért járható.Sziasztok!
Letámadnálak titeket pár kérdéssel bakonyi tekerés témában...
Egyéb buktató nem hiszem hogy lenne, csak a csukott sorompókat vedd észre idõben!
Írta 2011. május 19. - 23:04
Sziasztok!
Letámadnálak titeket pár kérdéssel bakonyi tekerés témában.Huszonegyedikén,bakony maraton idején lemegyek én is haverokkal Bakonybélre.Amíg õk versenyeznek én mennék egy országútis kört az alábbi útvonalon:Bakonybél-Bakonykoppány-Ugod-Adásztevel-Pápa-Tapolcafõ-Farkasgyepû...
A kérdésem,hogy turistautak.hu térképe szerint egy erdei szfalút megy be Farkasgyepû-pisztrángos tó-hubertlaki tó-huszárokelõpuszta pontok között.Ez valóban aszfalt és behajthatok-e rajta?illetve van-e más buktatója a tervezett útvonalnak?
Letámadnálak titeket pár kérdéssel bakonyi tekerés témában.Huszonegyedikén,bakony maraton idején lemegyek én is haverokkal Bakonybélre.Amíg õk versenyeznek én mennék egy országútis kört az alábbi útvonalon:Bakonybél-Bakonykoppány-Ugod-Adásztevel-Pápa-Tapolcafõ-Farkasgyepû...
A kérdésem,hogy turistautak.hu térképe szerint egy erdei szfalút megy be Farkasgyepû-pisztrángos tó-hubertlaki tó-huszárokelõpuszta pontok között.Ez valóban aszfalt és behajthatok-e rajta?illetve van-e más buktatója a tervezett útvonalnak?
Írta 2011. május 19. - 22:20
Na jó, lehet terep is!De persze senkit nem akarok lebeszélni róla.
www.magicteam.hu
Írta 2011. május 19. - 21:51
Én inkább terepre mennék. A Bakony 200 nem valami kellemes útvonalon halad, ha szél van, akkor meg fõleg.
De persze senkit nem akarok lebeszélni róla.
Holnap Szombathely felé fogok egyet bicajozni, a határon innen és túl is. Vasárnapra remélem regenerálódom.
De persze senkit nem akarok lebeszélni róla.
Holnap Szombathely felé fogok egyet bicajozni, a határon innen és túl is. Vasárnapra remélem regenerálódom.
Írta 2011. május 19. - 21:29
Írta 2011. május 15. - 21:56
Igen, a kocsizás az egyik lehetõség, vagy az ottalvás. Esetleg meg lehet próbálni elérni a vonatot, vagy hazatekerni.
Írta 2011. május 15. - 21:21
Nem egy Ritz . de 80m-re van a rajttól:
Szálláshelyeink
Szerintem mi is ott éjszakázunk, hosszúzni szeretnénk.
Szálláshelyeink
Szerintem mi is ott éjszakázunk, hosszúzni szeretnénk.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére