Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2009. June 14. - 09:36
Posted 2009. June 14. - 09:35
Posted 2009. June 14. - 06:30
Basszus nagyon megtetszett a Speckónak a Globe SanFrancisco 2 modellje
Ez teljesen érthetõ annak fényében, hogy épp az Espressodat építgeted...
(Ami egyébként sokkal szebb a specinél. Jó-jó hogy innováció, meg mindenféle trendi szarság, de egy váz csövei igenis legyenek harmonikusan elrendezve, és ne az legyen az elsõ benyomásod, hogy egy halom mûanyag szívószál megolvadt egy kicsit, majd ráfingott valaki...)
Posted 2009. June 14. - 06:18
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. June 14. - 05:41
Matti!
Meg tudod nekem nézni, hogy van-e nálatok specialized kulacs?
Jelentem van....fehér alapon piros S
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. June 13. - 22:35
Jankó, itt a térkép!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Köszönjük!
mof: Csatlakozz(atok) nyugodtan. Ha jól emlékszem, kb. két órát megy a vonat. Az állomáson meg fogsz ismerni minket a montijainkról...
Ano: Mielõbbi jobbulást!
Posted 2009. June 13. - 22:32
10.03-kor fut be elvileg a vonatunk az állomásra. Ott találkozhatunk!ha lehet, csatlakoznánk hozzátok a Gyõr-Veszprém túrára ketten.
Reggel akkor 1/2 8-kor az állomáson!
Posted 2009. June 13. - 21:33
néztem szezon elején, akkor nem volt, a bikelandbe viszont voltkuszinál már nézted?
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. June 13. - 21:16
ha lehet, csatlakoznánk hozzátok a Gyõr-Veszprém túrára ketten. én Gyõrben, egy barátom pedig majd Pannonhalmán, aki elvileg elég jól ismeri a környéket, tehát akár serpaként is funkcionálhat:)
üdv
mofe
Posted 2009. June 13. - 21:14
Gyûlünk, gyûlünk.... Örvendetes!
Ha esetleg valakinek van Sokoró turistatérképe, az kérem, mielõbb jelezze. Akkor nem kezedek el utána mászkálni... Ez a Cartographia turistatérkép-sorozatának a 36-os számú darabja. Nem Sukoró, hanem Sokoró kell!
Jankó, itt a térkép!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2009. June 13. - 21:04
Posted 2009. June 13. - 19:40
Meg tudod nekem nézni, hogy van-e nálatok specialized kulacs?
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. June 13. - 19:27
De már dolgozunk az ügyön, és Ano segítségével lehet, hogy mégis térképpel felszerelve vághatunk neki a gyõrújbaráti havasoknak...
sajna én mégsem tudok menni holnap ... ez a 3 napja tartó fosi-mosi rendesen kivette az erõmet, ráadásul fel vagyok puffadva mint egy hõlégballon, pedig alig ettem valamit az elmúlt 2 napban ...
ma is egész nap csak kóvájgok és alig tudom vonszolni magam olyan erõtlen vagyok, így nem hiszem, hogy jó ötlet lenne egy egész napos túra...
nektek kívánok szép idõt és jó tekerést!
Posted 2009. June 13. - 15:57
Posted 2009. June 13. - 15:38
Nézd meg ezt:
http://turistautak.hu/
Köszi, nézem rendszeresen.
Csak a térképet egyszerûbb lett volna magammal vinni, mint a desktopomat. Nem, nem tudom kinyomtatni, mert besz@rt a nyomtatóm. De már dolgozunk az ügyön, és Ano segítségével lehet, hogy mégis térképpel felszerelve vághatunk neki a gyõrújbaráti havasoknak...
Csatlakozol?
Posted 2009. June 13. - 13:38
Elindultam Sokoró térképet venni:
- Elõször a Fehér Farkas túraboltba mentem, ami legnagyobb sajnálatomra megszûnt.
- Következett a Mountex, aki - mint kiderült - nem tart térképet.
- A közeli Alexandra könyvesboltban sokféle térkép volt, még Bivalybasznád-alsó turistatérképe is, de Sokoró sajnos nem.
- A Stop Shop könyvesboltban megtudtam, hogy a Sokoró turistatérképet utoljára 2002-ben adták ki, azóta sem látottak egyet sem belõle.
- Az Intersportban már csak viccbõl kérdeztem rá... (Ott sem volt.)
[Sebaj, elmegyünk emlékezetbõl. Amúgy ha valaki olyan olvassa, aki nálam alaposabb helyismerettel rendelkezik, akkor a Lilahegy-Rába Ring közti szakasz itinere érdekelne pontosabban. Meg az, hogy a gyermektábor környékén hol lehet megtalálni a piros (csík) turistaút kezdetét (trailhead).]
Ezek után lementem a vasútállomásra szólni, hogy kellene egy bringavagon. Nos, az ilyen igényt egy héttel elõre írásban kell jelezni (két példányban), és pontos bringaszámot kell mondani. Olyan, hogy 5-8 nem jó.. Nincs ugyanis helyben ilyen vagon, azt ide kell hozatni. (És ez egy hét...) Tanács: Érkezzünk idõben, foglaljunk el minden potenciális bicikli-helyet, és bízzunk benne, hogy aznap mások nem akarnak kerékpárt szállítani.
Sikerrel jártam viszont a DM-ben, ahol még mindig kapható az Alnatura márkájú bio-müzliszelet, ami olyan finom, hogy egyszerûen ver mindent.:cool2: (Kár, hogy aranyárban mérik...)
Nézd meg ezt:
http://turistautak.hu/
Posted 2009. June 13. - 13:10
- Elõször a Fehér Farkas túraboltba mentem, ami legnagyobb sajnálatomra megszûnt.
- Következett a Mountex, aki - mint kiderült - nem tart térképet.
- A közeli Alexandra könyvesboltban sokféle térkép volt, még Bivalybasznád-alsó turistatérképe is, de Sokoró sajnos nem.
- A Stop Shop könyvesboltban megtudtam, hogy a Sokoró turistatérképet utoljára 2002-ben adták ki, azóta sem látottak egyet sem belõle.
- Az Intersportban már csak viccbõl kérdeztem rá... (Ott sem volt.)
[Sebaj, elmegyünk emlékezetbõl. Amúgy ha valaki olyan olvassa, aki nálam alaposabb helyismerettel rendelkezik, akkor a Lilahegy-Rába Ring közti szakasz itinere érdekelne pontosabban. Meg az, hogy a gyermektábor környékén hol lehet megtalálni a piros (csík) turistaút kezdetét (trailhead).]
Ezek után lementem a vasútállomásra szólni, hogy kellene egy bringavagon. Nos, az ilyen igényt egy héttel elõre írásban kell jelezni (két példányban), és pontos bringaszámot kell mondani. Olyan, hogy 5-8 nem jó.. Nincs ugyanis helyben ilyen vagon, azt ide kell hozatni. (És ez egy hét...) Tanács: Érkezzünk idõben, foglaljunk el minden potenciális bicikli-helyet, és bízzunk benne, hogy aznap mások nem akarnak kerékpárt szállítani.
Sikerrel jártam viszont a DM-ben, ahol még mindig kapható az Alnatura márkájú bio-müzliszelet, ami olyan finom, hogy egyszerûen ver mindent.:cool2: (Kár, hogy aranyárban mérik...)
Posted 2009. June 13. - 09:11
Empty: Eszedbe ne jusson otthon maradni:wykrzykni Két óra a vonaton elég lesz pihenésre.
Ok! Megbeszéltük!
Posted 2009. June 13. - 07:48
Gyûlünk, gyûlünk.... Örvendetes!
Empty: Eszedbe ne jusson otthon maradni:wykrzykni Két óra a vonaton elég lesz pihenésre.
Ha esetleg valakinek van Sokoró turistatérképe, az kérem, mielõbb jelezze. Akkor nem kezedek el utána mászkálni... Ez a Cartographia turistatérkép-sorozatának a 36-os számú darabja. Nem Sukoró, hanem Sokoró kell!
Illeve ha kellõ számban összegyûlünk (amit szintén mielõbb ki kellene deríteni), akkor talán szólni kellene a MÁV-nak, hogy pattintsanak már fel egy kerékpárszállító vagont a holnapi 8.06-os gyõri szerelvényre.
Szép napnak nézünk elébe, csapadékot nem jeleznek az illetékesek.
Jah a Mávosok biztos nem örülnének nekünk...sok lesz a bringa
6 bringa. Térkép nuku, valakinek kölcsön adtam, csak nem tom kinek....sajna.
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2009. June 13. - 07:34
Illeve ha kellõ számban összegyûlünk (amit szintén mielõbb ki kellene deríteni), akkor talán szólni kellene a MÁV-nak, hogy pattintsanak már fel egy kerékpárszállító vagont a holnapi 8.06-os gyõri szerelvényre.
Szép napnak nézünk elébe, csapadékot nem jeleznek az illetékesek.