Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Andris!

Ennyire unalmas volt a verseny? :D
http://picasaweb.goo...922628745262034

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jelentem van....fehér alapon piros S

Köszi.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Basszus nagyon megtetszett a Speckónak a Globe SanFrancisco 2 modellje :)

Ez teljesen érthetõ annak fényében, hogy épp az Espressodat építgeted...:D

(Ami egyébként sokkal szebb a specinél. Jó-jó hogy innováció, meg mindenféle trendi szarság, de egy váz csövei igenis legyenek harmonikusan elrendezve, és ne az legyen az elsõ benyomásod, hogy egy halom mûanyag szívószál megolvadt egy kicsit, majd ráfingott valaki...)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Basszus nagyon megtetszett a Speckónak a Globe SanFrancisco 2 modellje :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti!
Meg tudod nekem nézni, hogy van-e nálatok specialized kulacs?

Jelentem van....fehér alapon piros S
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó, itt a térkép!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Köszönjük!

mof: Csatlakozz(atok) nyugodtan. Ha jól emlékszem, kb. két órát megy a vonat. Az állomáson meg fogsz ismerni minket a montijainkról...:D

Ano: Mielõbbi jobbulást!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

ha lehet, csatlakoznánk hozzátok a Gyõr-Veszprém túrára ketten.

10.03-kor fut be elvileg a vonatunk az állomásra. Ott találkozhatunk!

Reggel akkor 1/2 8-kor az állomáson!
www.magicteam.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kuszinál már nézted?:)

néztem szezon elején, akkor nem volt, a bikelandbe viszont volt

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
sziasztok!

ha lehet, csatlakoznánk hozzátok a Gyõr-Veszprém túrára ketten. én Gyõrben, egy barátom pedig majd Pannonhalmán, aki elvileg elég jól ismeri a környéket, tehát akár serpaként is funkcionálhat:)

üdv
mofe

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts

Gyûlünk, gyûlünk.... Örvendetes!

Ha esetleg valakinek van Sokoró turistatérképe, az kérem, mielõbb jelezze. Akkor nem kezedek el utána mászkálni... Ez a Cartographia turistatérkép-sorozatának a 36-os számú darabja. Nem Sukoró, hanem Sokoró kell!

Jankó, itt a térkép!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Matti!

kuszinál már nézted?:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Matti!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

De már dolgozunk az ügyön, és Ano segítségével lehet, hogy mégis térképpel felszerelve vághatunk neki a gyõrújbaráti havasoknak...

sajna én mégsem tudok menni holnap ... ez a 3 napja tartó fosi-mosi rendesen kivette az erõmet, ráadásul fel vagyok puffadva mint egy hõlégballon, pedig alig ettem valamit az elmúlt 2 napban ...

ma is egész nap csak kóvájgok és alig tudom vonszolni magam olyan erõtlen vagyok, így nem hiszem, hogy jó ötlet lenne egy egész napos túra...

nektek kívánok szép idõt és jó tekerést!
Mert tekerni jó!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Köszi, de nem. Egyébként, nem tudom, hányan mentek, de bizonyos létszám felett van csoportkedvezmény a vonaton.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nézd meg ezt:

http://turistautak.hu/

Köszi, nézem rendszeresen.:o
Csak a térképet egyszerûbb lett volna magammal vinni, mint a desktopomat. Nem, nem tudom kinyomtatni, mert besz@rt a nyomtatóm. De már dolgozunk az ügyön, és Ano segítségével lehet, hogy mégis térképpel felszerelve vághatunk neki a gyõrújbaráti havasoknak...

Csatlakozol?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Elindultam Sokoró térképet venni:

- Elõször a Fehér Farkas túraboltba mentem, ami legnagyobb sajnálatomra megszûnt.
- Következett a Mountex, aki - mint kiderült - nem tart térképet.
- A közeli Alexandra könyvesboltban sokféle térkép volt, még Bivalybasznád-alsó turistatérképe is, de Sokoró sajnos nem.
- A Stop Shop könyvesboltban megtudtam, hogy a Sokoró turistatérképet utoljára 2002-ben adták ki, azóta sem látottak egyet sem belõle.
- Az Intersportban már csak viccbõl kérdeztem rá... (Ott sem volt.)

[Sebaj, elmegyünk emlékezetbõl. Amúgy ha valaki olyan olvassa, aki nálam alaposabb helyismerettel rendelkezik, akkor a Lilahegy-Rába Ring közti szakasz itinere érdekelne pontosabban. Meg az, hogy a gyermektábor környékén hol lehet megtalálni a piros (csík) turistaút kezdetét (trailhead).]

Ezek után lementem a vasútállomásra szólni, hogy kellene egy bringavagon. Nos, az ilyen igényt egy héttel elõre írásban kell jelezni (két példányban), és pontos bringaszámot kell mondani. Olyan, hogy 5-8 nem jó.. Nincs ugyanis helyben ilyen vagon, azt ide kell hozatni. (És ez egy hét...) Tanács: Érkezzünk idõben, foglaljunk el minden potenciális bicikli-helyet, és bízzunk benne, hogy aznap mások nem akarnak kerékpárt szállítani.

Sikerrel jártam viszont a DM-ben, ahol még mindig kapható az Alnatura márkájú bio-müzliszelet, ami olyan finom, hogy egyszerûen ver mindent.:cool2: (Kár, hogy aranyárban mérik...)

Nézd meg ezt:

http://turistautak.hu/

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Elindultam Sokoró térképet venni:

- Elõször a Fehér Farkas túraboltba mentem, ami legnagyobb sajnálatomra megszûnt.
- Következett a Mountex, aki - mint kiderült - nem tart térképet.
- A közeli Alexandra könyvesboltban sokféle térkép volt, még Bivalybasznád-alsó turistatérképe is, de Sokoró sajnos nem.
- A Stop Shop könyvesboltban megtudtam, hogy a Sokoró turistatérképet utoljára 2002-ben adták ki, azóta sem látottak egyet sem belõle.
- Az Intersportban már csak viccbõl kérdeztem rá... (Ott sem volt.)

[Sebaj, elmegyünk emlékezetbõl. Amúgy ha valaki olyan olvassa, aki nálam alaposabb helyismerettel rendelkezik, akkor a Lilahegy-Rába Ring közti szakasz itinere érdekelne pontosabban. Meg az, hogy a gyermektábor környékén hol lehet megtalálni a piros (csík) turistaút kezdetét (trailhead).]

Ezek után lementem a vasútállomásra szólni, hogy kellene egy bringavagon. Nos, az ilyen igényt egy héttel elõre írásban kell jelezni (két példányban), és pontos bringaszámot kell mondani. Olyan, hogy 5-8 nem jó.. Nincs ugyanis helyben ilyen vagon, azt ide kell hozatni. (És ez egy hét...) Tanács: Érkezzünk idõben, foglaljunk el minden potenciális bicikli-helyet, és bízzunk benne, hogy aznap mások nem akarnak kerékpárt szállítani.

Sikerrel jártam viszont a DM-ben, ahol még mindig kapható az Alnatura márkájú bio-müzliszelet, ami olyan finom, hogy egyszerûen ver mindent.:cool2: (Kár, hogy aranyárban mérik...)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty: Eszedbe ne jusson otthon maradni:wykrzykni Két óra a vonaton elég lesz pihenésre.

Ok! Megbeszéltük!:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Empty: Eszedbe ne jusson otthon maradni:wykrzykni Két óra a vonaton elég lesz pihenésre.

Ha esetleg valakinek van Sokoró turistatérképe, az kérem, mielõbb jelezze. Akkor nem kezedek el utána mászkálni... Ez a Cartographia turistatérkép-sorozatának a 36-os számú darabja. Nem Sukoró, hanem Sokoró kell!

Illeve ha kellõ számban összegyûlünk (amit szintén mielõbb ki kellene deríteni), akkor talán szólni kellene a MÁV-nak, hogy pattintsanak már fel egy kerékpárszállító vagont a holnapi 8.06-os gyõri szerelvényre.

Szép napnak nézünk elébe, csapadékot nem jeleznek az illetékesek.

Jah a Mávosok biztos nem örülnének nekünk...sok lesz a bringa
6 bringa. Térkép nuku, valakinek kölcsön adtam, csak nem tom kinek....sajna.
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Illeve ha kellõ számban összegyûlünk (amit szintén mielõbb ki kellene deríteni), akkor talán szólni kellene a MÁV-nak, hogy pattintsanak már fel egy kerékpárszállító vagont a holnapi 8.06-os gyõri szerelvényre.

Szép napnak nézünk elébe, csapadékot nem jeleznek az illetékesek.