Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

ha az aszfalton lemegyünk Bbélbe akkor nagyon lerövidítjük a túrát ... igaz hogy eredetileg úgy akartam menni, de akkor még arról volt szó hogy Veszprémbõl "rajtolunk" ...

másik: ha a Hajag kimarad, akkor hogyan akarsz visszajönni Heredre?

Holnap én mindenképpen szeretnék kb 60km-es túrát menni (legyen benne azért szint is, de megdögleni azért nem akarok :D) lehetõleg minimális aszfaltot érintve ... ha nem az általam kigondolt útvonalon mennék akkor valahogy úgy csináljuk hogy ez a kettõ teljesüljön (kell az edzés ...) persze kényelmes/nyugdíjas tempóra gondoltam ;)

Gyere csak ide 9-re, aztán majd meglátjuk. Átmehetünk Herendre két kocsival, és úgy nem leszünk egymáshoz kötve. Nagy kérdés az is, hogy mennyi idõ alatt találjuk meg az útvonalat... Biztosan nem tudunk olyan tempóban haladni, mint egy, már jól ismert úton. Mindegy, nem agyaljunk. Csak legyen jó idõ, a többit meg megoldjuk.:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Öööö... Asszem elnézést kell kérnem. Kiderült, hogy a kölköket nem csak el kell vinni oviba/bölcsibe, hanem haza is kell hozni õket!:scared:
És ehhez bizony idõben haza kell érni. Tehát ha pénteken 9-kor találkozunk nálunk, az tökéletes lesz. (És még egyszer: elnézést a kavarásért.)

Útvonal kapcsán: Odvaskõ akár ki is maradhat. Ha becsatlakozunk a pápavári (királykapui) útba, akkor szépen jobbra fordulunk, és aszfalton lecsorgunk Bbélbe. Hacsak elõbb nem lesz vmi shortcut. Mert a Hajag azért annyira nem hiányzik...:no:

ha az aszfalton lemegyünk Bbélbe akkor nagyon lerövidítjük a túrát ... igaz hogy eredetileg úgy akartam menni, de akkor még arról volt szó hogy Veszprémbõl "rajtolunk" ...

másik: ha a Hajag kimarad, akkor hogyan akarsz visszajönni Heredre?

Holnap én mindenképpen szeretnék kb 60km-es túrát menni (legyen benne azért szint is, de megdögleni azért nem akarok :D) lehetõleg minimális aszfaltot érintve ... ha nem az általam kigondolt útvonalon mennék akkor valahogy úgy csináljuk hogy ez a kettõ teljesüljön (kell az edzés ...) persze kényelmes/nyugdíjas tempóra gondoltam ;)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

a holnapit még átgondolom bár nem hiszem hogy felkelek olyan korán :)

a pénteki terv viszont a következõ lenne:
Herendrõl új útvonalon elindulunk egészen Odvaskõig, majd onnan aszfalton Bakonybélbe ... onnan a már jól ismert Hajagra fel és vissza Herendre ... ez lenne szerintem kb 55-60km

10 órai indulás alatt mit értesz? 10kor induljunk már Herendrõl vagy 10-re érkezzem meg hozzátok Veszprémbe? :)

Öööö... Asszem elnézést kell kérnem. Kiderült, hogy a kölköket nem csak el kell vinni oviba/bölcsibe, hanem haza is kell hozni õket!:scared:
És ehhez bizony idõben haza kell érni. Tehát ha pénteken 9-kor találkozunk nálunk, az tökéletes lesz. (És még egyszer: elnézést a kavarásért.)

Útvonal kapcsán: Odvaskõ akár ki is maradhat. Ha becsatlakozunk a pápavári (királykapui) útba, akkor szépen jobbra fordulunk, és aszfalton lecsorgunk Bbélbe. Hacsak elõbb nem lesz vmi shortcut. Mert a Hajag azért annyira nem hiányzik...:no:
Na megyek aludni, mert holnap le kell gurulnom egy 160 méteres dombra.:-)))

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ezek szerint már van kész terved, hogy merre/meddig akarunk menni... Érdekelne engem is!:) De. 10 órai indulás rendben van részedrõl?

Ha nem jön Vica, akkor természetesen mehetünk orrvérzésig. Ha jön, akkor viszont hozzá fogok alkalmazkodni.

Holnap nem leszek netközleben, mert rendhagyó teambuilding-munkanapot tartunk, és az egész department a Sukorói arborétumban (Pákozd) fog bográcsozni és sörözni... Pár kollégával bicajjal megyünk fel. A többség meg kocsival jön, és hozza a kellékeket. Reggel a 8.02-es vonattal megyek majd Fehérvárig, és onnét indul csak a tekerés. Ha gondolod, pattanj vonatra és csatlakozz. Arra sajnos nincs felhatalmazásom, hogy a teambuilding programra is meginvitáljalak, de az arborétumig bringázhatunk együtt. Kb. 15 km a fehérvári állomástól, és végig aszfalt.

a holnapit még átgondolom bár nem hiszem hogy felkelek olyan korán :)

a pénteki terv viszont a következõ lenne:
Herendrõl új útvonalon elindulunk egészen Odvaskõig, majd onnan aszfalton Bakonybélbe ... onnan a már jól ismert Hajagra fel és vissza Herendre ... ez lenne szerintem kb 55-60km

10 órai indulás alatt mit értesz? 10kor induljunk már Herendrõl vagy 10-re érkezzem meg hozzátok Veszprémbe? :)
Mert tekerni jó!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

... Pár kollégával bicajjal megyünk fel...

A fel egy kicsit vicces. :)
160 méteres dombról van szó, alacsonyabban van, mint Veszprém. :D

A sebesség mindent megold.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

hááát ... a 40-50 szerintem karcsú ... nem számoltam utána de szerintem 108km-kb53 így jön ki a kb 55-60km :)

a 2+2-t már értem így ;)

Ezek szerint már van kész terved, hogy merre/meddig akarunk menni... Érdekelne engem is!:) De. 10 órai indulás rendben van részedrõl?

Ha nem jön Vica, akkor természetesen mehetünk orrvérzésig. Ha jön, akkor viszont hozzá fogok alkalmazkodni.

Holnap nem leszek netközleben, mert rendhagyó teambuilding-munkanapot tartunk, és az egész department a Sukorói arborétumban (Pákozd) fog bográcsozni és sörözni... Pár kollégával bicajjal megyünk fel. A többség meg kocsival jön, és hozza a kellékeket. Reggel a 8.02-es vonattal megyek majd Fehérvárig, és onnét indul csak a tekerés. Ha gondolod, pattanj vonatra és csatlakozz. Arra sajnos nincs felhatalmazásom, hogy a teambuilding programra is meginvitáljalak, de az arborétumig bringázhatunk együtt. Kb. 15 km a fehérvári állomástól, és végig aszfalt.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ha az éppen tárgyalt pénteki akcióra gondolsz, akkor sztem nem túl hosszú. Legalábbis úgy rémlik, hogy Anoval Gázló eleje bejárást terveztünk. És ugye hívtam a feleségemet is... Én a magam részérõl 40-50 km-ben gondolkodom, kényelmes, itiner-beazonosítós tempóban. Vagy tévedek Ano?

Úgy gondoltam, hogy kettõ a tiédre, és kettõ a miénkre... De vigyél nyugodtan hármat, nem sajnálom tõled!:) (Már ha lesz annyi jelentkezõ...)

hááát ... a 40-50 szerintem karcsú ... nem számoltam utána de szerintem 108km-kb53 így jön ki a kb 55-60km :)

a 2+2-t már értem így ;)
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Én csak vasárnap érnék rá ....
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Mekkora táv lesz ez a hétvégi Gázlós kirucc?

Ha az éppen tárgyalt pénteki akcióra gondolsz, akkor sztem nem túl hosszú. Legalábbis úgy rémlik, hogy Anoval Gázló eleje bejárást terveztünk. És ugye hívtam a feleségemet is... Én a magam részérõl 40-50 km-ben gondolkodom, kényelmes, itiner-beazonosítós tempóban. Vagy tévedek Ano?

Aztán vasárnap mennék még egy erõsebbet. Azt is le kellene már zsírozni.

hát jó ... fázni azt nem fogunk az hót-ziher :D

ez a 2+2 bringa hogyan jött ki nálad?? ti is tudtok 2+2 bringát még szállítani vagy beleszámoltad az én kapacitásomat is? :confused:
csak azért furcsállom mert tudok 3 cangát elcihelni az autón de az sehogy sem 2+2 :)

Úgy gondoltam, hogy kettõ a tiédre, és kettõ a miénkre... De vigyél nyugodtan hármat, nem sajnálom tõled!:) (Már ha lesz annyi jelentkezõ...)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Mekkora táv lesz ez a hétvégi Gázlós kirucc?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ha nem bánod, legyen inkább 10 óra. Vica még nem döntött, és az is lehet, hogy csak péntek reggelre fog. (Mérleg...) Meg én sem bánnám, ha nyugodtan össze tudnék készülõdni. Annyit gondolom úgy sem tervezünk menni, hogy ránk sötétedjen...

Ha valaki akar, csapódjon nyugodtan. Elméletileg 4 (2+2) bringát tudunk szállítani, ha szükséges. Csak az itinert meg a térképet otthon ne felejtsük...

hát jó ... fázni azt nem fogunk az hót-ziher :D

ez a 2+2 bringa hogyan jött ki nálad?? ti is tudtok 2+2 bringát még szállítani vagy beleszámoltad az én kapacitásomat is? :confused:
csak azért furcsállom mert tudok 3 cangát elcihelni az autón de az sehogy sem 2+2 :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó: Olyanra gondoltam hogy 9-re mennék oda hozzátok ... és akkor max fél10-kor elindulhatunk Herendrõl ... nem túl korán de nem is túl késõn ...

Vélemény? :)

Ha nem bánod, legyen inkább 10 óra. Vica még nem döntött, és az is lehet, hogy csak péntek reggelre fog. (Mérleg...) Meg én sem bánnám, ha nyugodtan össze tudnék készülõdni. Annyit gondolom úgy sem tervezünk menni, hogy ránk sötétedjen...

Ha valaki akar, csapódjon nyugodtan. Elméletileg 4 (2+2) bringát tudunk szállítani, ha szükséges. Csak az itinert meg a térképet otthon ne felejtsük...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Nem lehetne szombaton (is) Gázló bejárás? vagy vasárnap :)

alapból tõlem indult az ötlet mivel én 7végén dolgozom ... szóval nekem tuti kilõve :)
Mert tekerni jó!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Nem lehetne szombaton (is) Gázló bejárás? vagy vasárnap :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Jankó: Olyanra gondoltam hogy 9-re mennék oda hozzátok ... és akkor max fél10-kor elindulhatunk Herendrõl ... nem túl korán de nem is túl késõn ...

Vélemény? :)
Mert tekerni jó!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Lehet, hogy benevezek....holnap jelezni fogom.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Most jött meg az approval a szabimra.:cool2:

Mehet a pénteki gázlóeleje-felderítés. Vica még hezitál, én biztosan ott leszek, hacsak az idõjárás közbe nem szól.

Továbbra is Herendrõl szeretnék indulni (tehát odáig kocsi vagy vonat). Idõpontot még jegeljük egy kicsit, hátha más is be akar szállni a buliba.
Valaki még esetleg?

sirály!

rajtad kívül még 1 embert eltudok szállítani autóval a "rajtterületig" :D

sajna a többieknek vonatozni kell, vagy odáig kitekerni. :lol1:
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó:

úgy látszik a metnet is meggondolta magát péntekkel kapcsolatban ... 3 általam figyelni szokott idõjárás elõrejelzõ oldal is azt mondja, hogy jó idõ lesz (de legalábbis esõ nélküli)

szóval akkor mi legyen?

Most jött meg az approval a szabimra.:cool2:

Mehet a pénteki gázlóeleje-felderítés. Vica még hezitál, én biztosan ott leszek, hacsak az idõjárás közbe nem szól.

Továbbra is Herendrõl szeretnék indulni (tehát odáig kocsi vagy vonat). Idõpontot még jegeljük egy kicsit, hátha más is be akar szállni a buliba.
Valaki még esetleg?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Jankó:

úgy látszik a metnet is meggondolta magát péntekkel kapcsolatban ... 3 általam figyelni szokott idõjárás elõrejelzõ oldal is azt mondja, hogy jó idõ lesz (de legalábbis esõ nélküli)

szóval akkor mi legyen?
Mert tekerni jó!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Köszi az érdeklõdést. Kaland az volt bõséggel....
Egyébként megtaláltuk mindkét jelet. A piros csíkon próbáltunk végigmenni, amely többször is köddé válni látszott. Párszor újra megtaláltuk, de végül nyomtalanul eltûnt, mi meg kikötöttünk egy pincesoron. (Talán Nyúlon.) A 82-ig nem mentünk le, hanem a hegyoldalban folytattuk utunkat Écsig, ahol aztán egy eperfa lelegelése után aszfaltra váltottunk. Tehát a Rábaring nem lett meg. De a magam részérõl valamikor tervezek tenni még egy próbát. Esetleg a piros kereszten...

Volt néhány meglepõen meredek tolós szakasz, amire nem számítottunk, amikor még csak távolról néztük a dombságot. A gyors, technikás singletrack-ek nagyon bejöttek;). Van abban a helyben valami...

Szerintem a térképrõl lemaradt pár kanyar ami, az erdõben van. :D
Fairtás is volt, tán gázt vagy nemtom mit vittek az erdõben, úgyhogy mindig alakítanak ott vmit.
Jelzést én sem nagyon szoktam megtalálni, csak toronyiránt megyek :D
Földmérõ toronyhoz eljutottatok?