Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

(Kéretik a témához nem tartozó kérdések mellõzését! :D )

Csak érdeklõdni szeretnék, hogy akik felajánlották a segítségüket
a szállításhoz hogyan érnek rá a héten? Mondjuk holnaptól?! :)

Hááát én asszem egész héten ráérek..:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Én szerdán és csütörtökön kb. 16.00 órától ráérek. (Lehet, hogy a kislányom is jön velünk, ha nem tudom megoldani az elhelyezését:). De bicajokra nem veszélyes.)

Péntek kilõve.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Csak neeemmm????? Én holnap kivételével ráérek!
Csak nehogy sárban akard felavatni a drágádat, mert úgy járhatsz mint én. Az elsõ utam alkalmával eltekertem a váltót fülestõl mindenestõl.
Nem is a sok kilométer gyaloglás bosszantott, hanem az hogy alig tudtam új fület szerezni. Ja és ez nem új bicó volt csak a merida vázra építettem át a régit. Két-három nap után már a magellán helyreállításán gondolkodtam, de megoldódott a problémám.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

BikeFest Csütörtök június 25. Downhill Dirt Waterjump : EDZÉS 14:00-20:00 h-ig !!!

(Most van a héten gitárfesztivál Füreden . :)

Szegény fiúk,szerintem õk is inkább gitározni mennének,mint belecsobbanni a Balaton hideg vizébe.:) (18 fokos)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Csütörtök délután alatt mit értetek? Mert én mennék szívesen, de csak 4 óra magasságában tudnék indulni.

Én 1/2 5 körül legkorábban :)
Péntek már nekem se jó, mert szombat hajnalban utazunk (bár társasjátékozni itthon is tudnánk a szobában...)

Csütörtök június 25. Downhill Dirt Waterjump : EDZÉS 14:00-20:00 h-ig

Akkor adott a program :)
www.magicteam.hu

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts

Márpedig sár lesz!
Én is ebben a trutyi idõben megyek nyaralni... Nehogy már csak nekem legyen szar :D

Jut eszembe: csütörtök délután nem jön le valaki Füredre bbf-re?
Nekem sajnos más idõpont kizárt.
Persze szigorúan kocsival.

BikeFest Csütörtök június 25. Downhill Dirt Waterjump : EDZÉS 14:00-20:00 h-ig !!!

(Most van a héten gitárfesztivál Füreden . :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Csütörtök délután alatt mit értetek? Mert én mennék szívesen, de csak 4 óra magasságában tudnék indulni.

Péntek számomra kilõve. Doki és színház. De állítólag még pénteken is esni fog.

Ami Fajszot illeti, voltam arrafelé az ominózus sarazás óta. Sár akkor nem volt ugyan, de az ösvény (jelzett turistaút) megint csak mindenestõl beszántva... Szántáson átkelés, por, káromkodás, stb... Ezt érdemli, aki segget csinál a szájából:). Úgyhogy most megint megfogadom: Fajsz felé többé soha! Akkor sem, ha az agrárminisztérium által deklarált aszály van, mint például most. (Ez sajnos nem vicc.)

A mofnak kigondolt túrával lehet, hogy megint túlvállaltam magam...:scared: Jó, legyen akkor rövidebb. Nehogy megint csak a résztvevõk harmada érjen célba.

Abban a Fajszi szántásos átkelésben én voltam a ludas,de már megvan az út,amit aztán meg is találtunk.Az teljesen jó út.Viszont esõ után nem valami jó arra menni,fõleg ami Szabadságp. mögötti erdei utakat illeti.

Szombaton lesz a Balaton 50 bicajos/gyalogos telj.túra is Füreden.Ha nem lenne ilyen idõ,és elõtte nem esne,esetleg bevállalnám .Éva is jönne talán.Aztán utána még le lehetne menni a a fesztiválra.De ahogy nézem az idõjárás elõrejelzést,talán a fesztre legurulunk,de szigorúan csak aszfalton,mert bazi nagy sár lesz.

Esetleg ehhez a Mofnak szánt túrához csatlakoznánk,de csak a Vp.-tõl Balaton felé esõ szakaszra.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

A mofnak kigondolt túrával lehet, hogy megint túlvállaltam magam...:scared: Jó, legyen akkor rövidebb. Nehogy megint csak a résztvevõk harmada érjen célba.

Lassan elmehetnél Vietnám TT rendezõnek ... ott ugyanis az volt a "célja" a rendezõknek, hogy ne lehessen teljesíteni (mint a neve is utalt rá, ugyebár Vietnámban szinte mindenki elhalt, vagy kiszállt ...) :D
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Péntek számomra kilõve. Doki és színház. De állítólag még pénteken is esni fog.

Ami Fajszot illeti, voltam arrafelé az ominózus sarazás óta. Sár akkor nem volt ugyan, de az ösvény (jelzett turistaút) megint csak mindenestõl beszántva... Szántáson átkelés, por, káromkodás, stb... Ezt érdemli, aki segget csinál a szájából:). Úgyhogy most megint megfogadom: Fajsz felé többé soha! Akkor sem, ha az agrárminisztérium által deklarált aszály van, mint például most. (Ez sajnos nem vicc.)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Márpedig sár lesz!
Én is ebben a trutyi idõben megyek nyaralni... Nehogy már csak nekem legyen szar :D

Én mennék ill. megyek kocsival vagy anélkül...:)
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

a sarat meg se említsd

Márpedig sár lesz!

www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

100+? hm.. odaverne ekkora táv nekem rendesen..
ha el tudok szakadni idõben a fogtechnikáról, akkor már péntek este lent leszek Veszprémben, így részemrõl már a szombat is tekerhetõ(esetleg egy pénteki éjjeli bóklászásban is benne lennék).
nálatok is rutymadék az idõ? sárral elvagyok, csak 7vgn ne essen..

Nyugi, a tempó lájtos lesz.....a sarat meg se említsd :) a péntekrõl még beszélünk , ha a többiek is benne vannak .
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

sárral elvagyok

ilyet ne mondj mert nem hallottad még a sztorit amirõl a hírhedt szólás született ...

"Fajsz felé többé soha ..."

igaz Jankó? :D
Mert tekerni jó!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Bizony bizony... :)

Több mint 100 lesz az....

Vasárnap lenne jó nekem, mert szombaton családi programom van....

100+? hm.. odaverne ekkora táv nekem rendesen..
ha el tudok szakadni idõben a fogtechnikáról, akkor már péntek este lent leszek Veszprémben, így részemrõl már a szombat is tekerhetõ(esetleg egy pénteki éjjeli bóklászásban is benne lennék).
nálatok is rutymadék az idõ? sárral elvagyok, csak 7vgn ne essen..

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Hát nem tudom, hogyan, de ma tényleg mindenfelé szembe fújt a szél.

Egyébként a Nyirád és Újdörögd közötti hosszú egyenesen mindíg szembe fúj a szél. Tök mindegy hogy merre mész.
FELAHEGYRE! :scared:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

akkor innentõl ráérsz hétköznap is tekerni? :)

Bizony bizony... :)

jó nagy kört találtál ki ... rámondásra 80km-re tippelek ...

Több mint 100 lesz az....

Vasárnap lenne jó nekem, mert szombaton családi programom van....
www.kannmatti.kepeim.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Na ma végre sikerült menni egy kisebb kört:

http://http://maps.g...44&ie=UTF8&z=11

odafele pofeszél, visszafele oldalpofaszélben tekertem.:mad:

Viszont felfedeztem az úrbér-Ódörögd közti utat, jót lehet ott hullámvasutazni.:D

Hát nem tudom, hogyan, de ma tényleg mindenfelé szembe fújt a szél.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Empty
gyertek ki a maratonra szurkolni nekem :o

Megyünk! :)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Gondolkodtam, hogy mit kellene a környéken mofnak megmutatni. A következõ terv alakult ki:

Vp - Hadiút - Hárskúti mászóka (terepen) - Hajag-teteji elágazó - erdõgazdaságin át a herendi aszfaltos lejtõre - Herendrõl a régi Gázló útvonalon Csatárig - Tekeres völgy - Gulyadomb - Bringaúton alsóörsig - Királykút/Nosztori erdõ a bozótoson át - Bfüred (aszfalton vagy Koloska-völgyön keresztül) - Bringaúton Almádiig - Szentkirályon át bringaúton haza.

Ez így mennyi (km) lehet, és kinek hogy tetszik? Illetve kinek melyik nap lenne a legalkalmasabb (figyelembe véve a Bikefest-et is)?

jó nagy kört találtál ki ... rámondásra 80km-re tippelek ...
Mert tekerni jó!