Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Apropó Gázló!

Ki hogyan megy? Van még rajtam kívül valaki,
aki Herendig is tekerni fog és vissza Veszprémbõl?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Gyere 9.30-ra a veszprémi vasútállomáshoz, aztán majd meglátod!:D (Bicajt hozzál!)

Fiúk!Van még hely azon a vonaton?Úgy néz ki,tudnék én is menni.

Vonatról jut eszembe,megkértek rá hogy terjesszem a következõ vonatos infót,a Gázlóval kapcsolatban:

A Gázló szervezõ írta:

"A szombati, 8.20-as személyvonatra, valamint a Budapestrõl érkezõ gyorsvonatra organizáltam külön kerékpárvagont, a legnagyobbat.

Ugyanezek a vagonok a Herendrõl induló 17.21-es személyvonatra, illetve a 18.02-kor Veszprémbõl induló gyorvonatra lesznek rákapcsolva.
Terjeszd az üzenetet!"

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Gyere 9.30-ra a veszprémi vasútállomáshoz, aztán majd meglátod!:D (Bicajt hozzál!)

Én asszem bringával tekerek Várpalotára . 10:10-kór talizzunk a vasútállomásnál .

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

hát, jöttök Jankóval ide aztán Római fürdõig tekerünk veszettül :)

Tisztára irigy vagyok! Idén már nem biztos, hogy eljutok oda...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigga':

SR Suntour NCX-D-RL 63 (A Crossway TFS 900-ban) beépítési magassága: 47 cm.
SR Suntour NEX 4610 (A Genesis Durango trekkingemben) beépítési magassága: 47 cm

Ha van pontatlanság az adatokban (hiszen egyenes vonalban nem lehetett mellé tenni a mérõszalagot) akkor az max 2 mm, és pluszban.

A 29er villáké amúgy mennyi? Mert nekem is megfordult a fejemben... (Annak ellenére is, hogy a Meridában lévõ remote lockoutos modell klasszisokkal jobb az SR-kistesóknál.)

köszi

eddig egy adatot találtam vmi online boltban 80 milis fox 480mm. és az jó is lenne, az az egy centi nem fogja hanyattvágni.
de majd megkérem :) a másik forumon Ormánytáskás Gábort hogy mérje le, Õ vett egy torát .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

ja +2fõ Peti és a barátnõje...:)

:D Hajaj... Innentõl kezdve nehéz lesz "eladnom" a rendeltetésszerû használatot, ha esetleg garit kell érvényesíteni a crossway-re...:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Ok akkor holnap a vasútállomáson 9.30-kor, ja +2fõ Peti és a barátnõje...:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Tigga':

SR Suntour NCX-D-RL 63 (A Crossway TFS 900-ban) beépítési magassága: 47 cm.
SR Suntour NEX 4610 (A Genesis Durango trekkingemben) beépítési magassága: 47 cm

Ha van pontatlanság az adatokban (hiszen egyenes vonalban nem lehetett mellé tenni a mérõszalagot) akkor az max 2 mm, és pluszban.

A 29er villáké amúgy mennyi? Mert nekem is megfordult a fejemben... (Annak ellenére is, hogy a Meridában lévõ remote lockoutos modell klasszisokkal jobb az SR-kistesóknál.)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Holnapi program ?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Holnapi program ?

hát, jöttök Jankóval ide aztán Római fürdõig tekerünk veszettül :)
Mert tekerni jó!

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Köszönet! Bicikliutat kihúztam, amúgy 2 Hozélámpa segít majd, 1 fejen, 1 kormányon, meg kispiros villog majd hátul. A dombság nem gáz, ismerem és szeretem és Zeg felé ugyanúgy kapok belõle :) , amúgy meg majd dobok érmét, hogy Sümeg felé megyek no man's landen, vagy 71-es.

Végül is milyen utvonalon mentél ?
Az Õrségbõl el lehet menni egészenSümegig,vagy esetleg Tapolcáig is úgy,hogy mindössze kb 500 métert mész fõuton .
Egyébként szállást keresek egy éjszakára /aug. 1-rõl 2-re/ négy fõre Vonyarcvashegy környékén .

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

empty !

14.15 kor tudok indulni Dörgicsére. Mostantól telefonon leszek csak elérhetõ. Találkozzunk Alsódörgicsén a keresztezõdésben.

Ok! De ne siess!
Fene tudja, hogyan fogok elindulni!
Kb. 14.15-kor én is megpróbálok elindulni!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
empty !

14.15 kor tudok indulni Dörgicsére. Mostantól telefonon leszek csak elérhetõ. Találkozzunk Alsódörgicsén a keresztezõdésben.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Holnapi program ?
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Én Merida fan vagyok, de nem elfogult ... régebben én is szemeztem a trans mission vázakkal, de sok helyrõl hallottam, hogy a láncvilla reped könnyen és én nem vagyok egy pehelysúlyú, így nem vettem ...
A mostani Meridákról eddig csak jókat hallottam ... ha lenne lehetõségen be is neveznék egy ninety six -re :)

Én is szeretem a Meridát,mindezek ellenére.Hiba mindegyik márkánál van.Amúgy már nem reped a láncvilla,orvosolták a hibát.Havernál van a régi Meridám,nincs baj a láncvillával évek óta.Most ép nálam van a gép,egy kis (nagy)szervizen,majd meg is nézem,nincs e repedés,de nem valószínû hogy lesz.
A niteny six-ekrõl csak annyit hallottam,hogy nagyon pogóznak.Személyes tapasztalatom nincs.De szerintem tulságosan versenyzõs az a bicaj.Arra viszont biztos kiváló.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Nekem volt pár évig Meridám,pár láncvillát elrepesztettem,mégtöbb rugóstagot,kormánycsapágyat elpusztítottam a Meridával.Pedig a nickemmel ellentétben,nem vagyok egy dózer

Én Merida fan vagyok, de nem elfogult ... régebben én is szemeztem a trans mission vázakkal, de sok helyrõl hallottam, hogy a láncvilla reped könnyen és én nem vagyok egy pehelysúlyú, így nem vettem ...
A mostani Meridákról eddig csak jókat hallottam ... ha lenne lehetõségen be is neveznék egy ninety six -re :)
Mert tekerni jó!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Andris!

Gázlóra kellene egy kis EPO!
Ha megoldható!:D
Szeletes formában 3 db!
Ízre mindegy!

Kösz!

mi az dopping nélkül nem megy? :D:scratchhe

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Andris!

Gázlóra kellene egy kis EPO!
Ha megoldható!:D
Szeletes formában 3 db!
Ízre mindegy!

Kösz!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nekem volt pár évig Meridám,pár láncvillát elrepesztettem,mégtöbb rugóstagot,kormánycsapágyat elpusztítottam a Meridával.Pedig a nickemmel ellentétben,nem vagyok egy dózer.:)Ahhoz képest,a Speckóm sokkal jobb.Nemcsak minõségre,de geometriára,formára,stb.Szerintem minden márkánál megvan a nagy szöveg,a marketing,a valóság nem ezekben van.Jó merev vázat az összes valamirevaló márka tud már gyártani,az össztelósok meg minden márkában szervíz és költségigényes cuccok,nem az örökéletnek készülnek.
Na,csak hogy kicsit megvédjem a Speckót.:)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

ok. majd egyeztessünk lenézhetnénk Zánkára is.
Gondolom a kora délután az 14 óra.:)
A sört te fizeted.-

Kb. igen! 14.00 körül indulnék. +/- 30 perc!
Bár inkább +!:D
Ok, a sört természetes én fizetem!:)