Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Jani!
kõrisrõl lefelé aszfalton, majd azon a murvás úton egészen az aszfaltos keresztezõdésig azért lehet menni lazán 35-36os átlagot, de akár jobbat, nagyon rövidnek kell lennie a terepnek, hogy fogni tudj rajta 10 percet sztem. (csak a kõris és pár km-vel késõbb a murvás út végig tartó szakaszra gondolok)

Egyenesen visz le az út hegyrõl. Nagyon gyors.

nem csak hogy egyenesen levisz és gyors hanem a kõrist sem kell "megkerülni" miközben lejössz róla ... Vinye onnan szinte már csak egy köpés ... szerintem ha ügyes vagy akkor többet is nyerhetsz mint 10 perc, de persze ez erõs kib@szás a többiekkel szemben és a lelkiismeretednek sem tesz jót!
Mert tekerni jó!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani!
kõrisrõl lefelé aszfalton, majd azon a murvás úton egészen az aszfaltos keresztezõdésig azért lehet menni lazán 35-36os átlagot, de akár jobbat, nagyon rövidnek kell lennie a terepnek, hogy fogni tudj rajta 10 percet sztem. (csak a kõris és pár km-vel késõbb a murvás út végig tartó szakaszra gondolok)

Egyenesen visz le az út hegyrõl. Nagyon gyors.

Ha a Gázlós rajtszámmal kapnak el az erdészek vagy valami ilyesmi forma fazonok,akkor a Gázló további léte kerülhet veszélybe.Ez egyébként a papíron is rajta van,amit adnak az indulásnál.Szóval rövidíts,de ne tedd fel a rajtszámot.Utol meg úgysem ér az erdész,max a kutyája.:D

Lejtõn nem kap el semmi. :D
Egyébként az egy olyan lejtõ, ahol csak akkor megyek le, ha valaki biztosít arról, hogy beláthatatlan helyen nincs bedõlt fa, mert megállni nem tudok :) .

túlságosan elméleti síkon gondolkodsz :)
mindenki verhetõ ;)
felhívom Francit meg Csorja Petit, hogy menjünk együtt

Nem hiszek a mesékben :) , ismerem a korlátaimat. Úgysem vered meg õket ha nem akarják.
Mondjuk a Buruczkit is vertem meg már idén (mert feladta :) ) meg még elég sok mindenkit és a ranglistán is Franci elõtt vagyok, de attól õ még sokkal jobb, mint én.
Abban igazad van, hogy mindenki verhetõ, de egyelõre csak lefelé. :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A külföldi eredményeket nem igazán tartják számon itthon.
Martontól nem tartok, verhetõ, de úgysem jön. :) Viszont Franci tervezi, hogy indul. Ha nem téved el övé a csúcs.

túlságosan elméleti síkon gondolkodsz :)
mindenki verhetõ ;)
felhívom Francit meg Csorja Petit, hogy menjünk együtt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

A vetélytársakat :) . Tavaly megkérdeztem a Kõris tetején a szervezõktõl, hogy lemehetek-e terepen és azt mondták, hogy igen, csak vigyázzak mert nincs engedélyük arra az útra. Szóval õket nem zavarja, ha "csalok". :)

Ha a Gázlós rajtszámmal kapnak el az erdészek vagy valami ilyesmi forma fazonok,akkor a Gázló további léte kerülhet veszélybe.Ez egyébként a papíron is rajta van,amit adnak az indulásnál.Szóval rövidíts,de ne tedd fel a rajtszámot.Utol meg úgysem ér az erdész,max a kutyája.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Jani!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

van még egy lehetõség,ahol szintén kb egy fertályórát és sok szintet lehet spórolni.De itt tilos elvileg bicajozni.De hát kit akarsz becsapni,magadat vagy a rendezõket,esetleg a vetélytársakat?:)Én csak azért szoktam rövidíteni,mert punnyadt vagyok.:)De idén nem fogok,mert rövidebb lett a pálya.

A vetélytársakat :) . Tavaly megkérdeztem a Kõris tetején a szervezõktõl, hogy lemehetek-e terepen és azt mondták, hogy igen, csak vigyázzak mert nincs engedélyük arra az útra. Szóval õket nem zavarja, ha "csalok". :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Nem hiszem hogy rövidítettek volna, tavaly Andris is a pályán ment és majdnem övé lett a pályacsúcs.
Idén én gondolkoztam a rövidítéseken :) . Pl. Kõrisrõl le, ahol a Vinye maraton ment le vagy jött föl, aztán Borzavárról is arra mennék ahol a Vinye maraton ment. -10-15perc biztos lenne.

van még egy lehetõség,ahol szintén kb egy fertályórát és sok szintet lehet spórolni.De itt tilos elvileg bicajozni.De hát kit akarsz becsapni,magadat vagy a rendezõket,esetleg a vetélytársakat?:)Én csak azért szoktam rövidíteni,mert punnyadt vagyok.:)De idén nem fogok,mert rövidebb lett a pálya.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Most hogy új pályán megy a Gázló,nem kell megdönteni a régi rekordokat.Vajon akik rekord idõket mentek,azok a rövidítéseken mehettek?Kb 15-20 percet lehet így hozni az idõn.

Nem hiszem hogy rövidítettek volna, tavaly Andris is a pályán ment és majdnem övé lett a pályacsúcs.
Idén én gondolkoztam a rövidítéseken :) . Pl. Kõrisrõl le, ahol a Vinye maraton ment le vagy jött föl, aztán Borzavárról is arra mennék ahol a Vinye maraton ment. -10-15perc biztos lenne.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Mégis csak jó a 18 óra,ha esetleg kellek tartalék tartalékjának.

Most hogy új pályán megy a Gázló,nem kell megdönteni a régi rekordokat.Vajon akik rekord idõket mentek,azok a rövidítéseken mehettek?Kb 15-20 percet lehet így hozni az idõn.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Nekem sajnos ma nem jó.:(
Viszont nagyon érdekelne, hogy mit/hogyan sikerült elintézned ilyen gyorsan...
Mert nincs az a hajó, ami a legutóbbi események óta átszelte volna az óceánt!
Vagy ûrpostával jött valamid?

Semmi gond! Laciklon bejelentkezett!
Ha még ezalatt a kis idõ alatt sikerül
elintézni a végsõ anyagi dolgokat,
csak akkor lesz ma a nagy nap!
Erre nagyon kicsi már az esély!:(
Legközelebbi idõpont szerda!

Csak infóként és a kedélyek felcsigázása végett!:D
Nem jött semmi!

Dózer!

Sajnos korábban nem tudok elszabadulni!:(
De azért kösz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

voltak már korábban is jó eredményei Neki ám! Salzon talán a 100-as távon volt már ilyen elsõ 15-ben korcsoportban...
most is arra készül.
de nem hiszem, hogy mi hárman lennénk csak ott a potenciális "csúcsdöntögetõk"
pl. Marton Attinak is volt már egyszer elég jó ideje a Gázlón, nem tudom idén hogy bringázik...

A külföldi eredményeket nem igazán tartják számon itthon.
Martontól nem tartok, verhetõ, de úgysem jön. :) Viszont Franci tervezi, hogy indul. Ha nem téved el övé a csúcs.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Kicsit félve kérdezem!:)

Ma délután ki érne rá egy fuvarra, ha minden kötél szakad?

Az idõpont még a régi! 18:00-ra kellene a pipacsba.

Nekem elõbb lenne jó.

Mukunda,igazad van,tényleg a 96.Tour:)

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Jó túra vót a tegnapi :)

Gázló:Rajt 7-9 óráig, 9 után saját idõ terhére.
"Aki pályacsúcsra törekszik, fél 8 elõtt nem indulhat el az ellenõrzõpontok nyitási ideje miatt! A rendezõ és segítõi este 7 órakor hazamennek, addig tessék visszaérni a célba!!! " :D :D :D

( 96. alkalommal rajtolt a Tour de France )

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Elvileg van fuvarom, de én már semmit nem bízok a véletlenre
és kellene egy biztosíték fuvar is a legrosszabbakra!

Nekem sajnos ma nem jó.:(
Viszont nagyon érdekelne, hogy mit/hogyan sikerült elintézned ilyen gyorsan... Mert nincs az a hajó, ami a legutóbbi események óta átszelte volna az óceánt! Vagy ûrpostával jött valamid?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Elvileg van fuvarom, de én már semmit nem bízok a véletlenre
és kellene egy biztosíték fuvar is a legrosszabbakra!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Tetszett nekem is a túra,Alsópere után eléheztem,számítottam az ottani kajálásra,de ott csak zárt ajtók fogadtak bennünket.A Kádártai étterembõl jól látszott,ahogy kúszott le az esõ az Esztergáli völgyön és a Papodról.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Igen, rágondoltam. Tegnaptól híres mtb versenyzõ. :) Szerintem még téged is leszakítana.
Ha nem jössz és még a Pogi sem indul akkor elõfordulhat, hogy az enyém lesz a pályacsúcs.

voltak már korábban is jó eredményei Neki ám! Salzon talán a 100-as távon volt már ilyen elsõ 15-ben korcsoportban...
most is arra készül.
de nem hiszem, hogy mi hárman lennénk csak ott a potenciális "csúcsdöntögetõk"
pl. Marton Attinak is volt már egyszer elég jó ideje a Gázlón, nem tudom idén hogy bringázik...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha a kopasz srácra gondolsz, akkor igen, Õ a Csorja Peti :)
még a héten megkeresem, aztán együtt kellene Vele menni...
amúgy még nem biztos, hogy megyek. :(

Igen, rágondoltam. Tegnaptól híres mtb versenyzõ. :) Szerintem még téged is leszakítana.
Ha nem jössz és még a Pogi sem indul akkor elõfordulhat, hogy az enyém lesz a pályacsúcs.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Andris!
Nem tudod, hogy rajtad kívül lesz-e még valaki Gázlón, aki a pályacsúcsért megy és érdemes komolyan venni?
Duna maraton elõtt amikor odamentem hozzátok, az a srác aki ott volt veletek, õ volt a Csorja Peti?
Most hétvégén sem készült rólad címlapfotó. :D

ha a kopasz srácra gondolsz, akkor igen, Õ a Csorja Peti :)
még a héten megkeresem, aztán együtt kellene Vele menni...
amúgy még nem biztos, hogy megyek. :(

a képekrõl: gyûjtögetem az idei versenyképeket magamról, de eddig még nem nagyon találtam olyat, amit szívesen megmutatnék bárkinek is :D

empty
ha szénhidrát por vagy zselé kell esetleg, az van nálam, azzal tudok szolgálni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Jani!
gyere légyszi majd picit msn-re
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)