Tisztelt Uraim!
Ma du. 18.00-kor ki érne rá egy fuvarra?
100%!! Ha nem ér rá senki akkor holnap is jó.
Üdv
Laciklont felzargattam telefonon és ráér!
A fuvar ezzel megoldva!
Tisztelt Uraim!
Ma du. 18.00-kor ki érne rá egy fuvarra?
100%!! Ha nem ér rá senki akkor holnap is jó.
Üdv
Ez a gép (Kross Unplugged) olyan, mint a kövér nõ. Mindenki megf@rk@lná szívesen, de feleségül venni... Azt inkább mégsem.
Igen, Õ volt!
Vp-ben van valahol használt mûszaki cikkekkel foglalkozó bolt?
egy autórádióra lenne szükségem (valami gagyi kacat kellene a teherautóba, mert szétvet az unalom, hogy napközben semmit nem hallok)...
valakinek ötlete?
Matti!
Hogy hívják azt a 29"-es single speed gépet amit kipróbáltattál velem?
inkább rádióVigyél magaddal valakit.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Magamból indultam ki, én mindig hozom ugyanazt a (gyenge) szintet.nem azt mondtam, hogy én verném meg õket. a két mondatom független volt egymástól
azt akartam vele mondani, hogy ha meghallod, hogy valaki erõs ember elindul egy versenyen, egybõl nekiadnád a serleget. ez ilyen elõre a medve bõrére dolog...
Franci a jó idõhöz kötötte a Gázlót és akkor is csak lájtosan
nekem úgy néz ki kimarad (nem fér bele az edzéstervbe)
Vigyél magaddal valakit.Vp-ben van valahol használt mûszaki cikkekkel foglalkozó bolt?
egy autórádióra lenne szükségem (valami gagyi kacat kellene a teherautóba, mert szétvet az unalom, hogy napközben semmit nem hallok)...
valakinek ötlete?
A sebesség mindent megold.
Ma beakartam menni a Fehérvári Dechatlonba,de nem találtam meg Pest felõl,csessze meg.:)Venni akartam olyan szeletet,amivel Matti mentett meg az éhhaláltól.Nem jár valaki a héten a sportóriásban?
Pedig akkor így keményebb vagy!Bár ilyen helyeken nem szoktam elesni,de még a derót is bennem van.
Pedig akkor szokott, én már csak tudom... (egy hónapja kínlódom a szakma mestereivelMár csak az kell hogy a kõmûves ne akkor akarjon lépcsõt betonozni...
Olybá tûnik!Akkor a többség vonatozni fog Herendre?
Szomorúak leszünk!nekem úgy néz ki kimarad (nem fér bele az edzéstervbe)
nem azt mondtam, hogy én verném meg õket. a két mondatom független volt egymástólNem hiszek a mesékben
, ismerem a korlátaimat. Úgysem vered meg õket ha nem akarják.
...
Abban igazad van, hogy mindenki verhetõ, de egyelõre csak lefelé.
Empty,bicaj megjött tegnap este?