Vasárnap?Holnapra valami?
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2011. July 01. - 22:19
Posted 2011. July 01. - 17:06
Posted 2011. July 01. - 07:50
Az odajutás vagy vonat Fehérvárig, onnan letekerés Nagylókra, vagy autós verzió jöhet számításba. Nem egy nehéz túra, szint alig van benne, talán régebben pont ezért sem mentem el rá, most meg lehet épp ezért mennék.
Valaki jönne ?
Posted 2011. June 29. - 16:25
Sziasztok,
Bakonybél hegyikerékpáros teljesítménytúra 115/65/30 (MTB)-rõl van valakinek tapasztalata, infója?
Nem nagyon jártam még sajnos a bakonyban, de erre elmennék, csak kicsit kevés az infó.
Kösz,
Tibi
u.i.: balaton 50 jó volt, csak kicsit sokat kellett cipelni a bringát:)
Jól ki volt jelölve tavaly is, még mindig látszik egy-két felfestés, nyugodtan vállalható, jó kis túra, jórészt ismert(maraton/gázló) útvonalakon halad.
Posted 2011. June 28. - 23:22
Posted 2011. June 28. - 15:27
Sziasztok,
Bakonybél hegyikerékpáros teljesítménytúra 115/65/30 (MTB)-rõl van valakinek tapasztalata, infója?
Nem nagyon jártam még sajnos a bakonyban, de erre elmennék, csak kicsit kevés az infó.
Kösz,
Tibi
Elég érdekes a kiírása.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. June 28. - 14:13
Sziasztok,
Kösz,
Tibi
Szerintem ez új túra! Ha nem akkor javítson ki aki akar!
Veszteni valód nincs! Ha jó az idõ nyugodtan indulj el rajta!
Bár egy hét múlva meg Gázló!
Posted 2011. June 27. - 20:41
Kösz,
Tibi
Posted 2011. June 27. - 11:47
Gondoltunk Rátok, de mi inkább a mtb piknikre mentünk. Elõször voltunk ott és nagyon kellemes élményekkel gazdagodtunk. Párodnak gratula a teljesítéshez. Embert próbáló túra az a Füred 50!Jó volt a túra, mi csak pár csepp esõt kaptunk a legvégén, a Vörös Templomtól a célig. Éva is egész jól bírta, bár a hegyekre fel kaptam tõle hideget, meleget, , de a végén azt mondta, jövõre is meg akarja csinálni. A Tamás hegyre mondjuk tényleg nagyon nehezen lehet felcibálni a bicajokat, ezt elõre nem említettem neki.
Az idõjárásra amúgy nem lehetett panasz, bár én el bírtam volna viselni egy kicsit melegebbet, a szél is csak Fajszról Balácáig akadályozott bennünket, az erdõkben szélcsend volt, máshol meg jó irányba fújt.
A terep is kiváló volt, a pénteki esõk után rosszabbra számítottam, de egyáltalán nem volt sár.
A fájós térdemnek is jót tett a kímélõ túra, kevésbé érzékeny, mint a túra elõtt.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. June 27. - 09:04
Mondjuk ha nem esik.
Posted 2011. June 26. - 20:33
Az idõjárásra amúgy nem lehetett panasz, bár én el bírtam volna viselni egy kicsit melegebbet, a szél is csak Fajszról Balácáig akadályozott bennünket, az erdõkben szélcsend volt, máshol meg jó irányba fújt.
A terep is kiváló volt, a pénteki esõk után rosszabbra számítottam, de egyáltalán nem volt sár.
A fájós térdemnek is jót tett a kímélõ túra, kevésbé érzékeny, mint a túra elõtt.
Posted 2011. June 25. - 23:34
Hogy sikerült a túra?...megyünk, a paint ball-os autóval. Kb. 8-ra fogunk leérni, aztán ha összeszedtük magunkat, indulunk is. ...
Én nem bírtam korán felkelni, így a Balaton50 helyett Mattival nyomtunk egy 70-es aszfaltosat.
Megnéztük a füredi trialosokat, meg dirtösöket.
Hazafelé pedig sikeresen szarrá-áztunk.
Természetesen lefelé is, illetve hazafelé is szembeszél volt szinte végig. Nem kicsit döglöttünk ki a végére.
Posted 2011. June 24. - 18:41
De az meg hogy törött el?
Biztos gagyi kínai volt , nem tudom..
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2011. June 24. - 13:03
Kb. 8-ra fogunk leérni, aztán ha összeszedtük magunkat, indulunk is. Nagyon gyenge tempót fogunk menni, mert egyrészt Éva nem sokat bicajozott, (mondjuk én sem), meg nekem egyik térdem nagyon odavan. Ezért is nem bicajoztam az utóbbi idõben.
Posted 2011. June 24. - 11:50
Én kocsival tervezem a menetet.Én megyek, de még nem tudom, hogy kivel és mivel. Úgy volt, hogy Éva is jön, nagyon ki akarja magát próbálni, de most egyelõre mégsem biztos hogy jön.
Délután még egyeztessük.
Ez a mennyiségû programkínálat már szinte túlzás, még ez is itt lesz:
Dítec Ultrabalaton
Posted 2011. June 24. - 10:39
Túl korán nem szeretnék indulni ha megyek.
Tavaly mikor indultunk?
Posted 2011. June 24. - 09:20
Ezt a Balaton 50-et nagyon benéztem!
Valamiért úgy hittem, hogy már 2 hete megvolt.
Tévedni emberi dolog!
Akkor gyere "mégeccer" !
Én megyek, de még nem tudom, hogy kivel és mivel. Úgy volt, hogy Éva is jön, nagyon ki akarja magát próbálni, de most egyelõre mégsem biztos hogy jön.
Azt nagyon szeretjük. Ott a helyünk!
Valahol van kiírás?
Húúú! Most látom akkor lesz ez is: http://www.mtbpiknik.hu/kiiras
Most akkor melyik ujjamat harapjam?
A Balaton Bike Fest is feszt most van, tehát még egy ujjadat tessék harapdálni!
Remélem nem leszünk egymásnak útban a Fest-esekkel, mert pár helyen azonosak vagy keresztezõek az útvonalak, ha nem változtattak.
Posted 2011. June 24. - 09:15
Sajna edzett acél... nem jött ki . 2-3 spec fúróval ki kell fúrni és meglátjuk.
De az meg hogy törött el?
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. June 24. - 07:51
Sajna edzett acél... nem jött ki . 2-3 spec fúróval ki kell fúrni és meglátjuk.Gondolom alu volt a csavar. De most már simán kijön, nem?
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2011. June 23. - 20:45
Valamiért úgy hittem, hogy már 2 hete megvolt.
Tévedni emberi dolog!