Hopp, ez biztos? Készültem (készültünk) oda erõsen.
Úgy érti, hogy a két túra között egy hét van. A gázló nincs elcsúsztatva.
Hopp, ez biztos? Készültem (készültünk) oda erõsen.
A sebesség mindent megold.
Sajna ez idén elmarad, így Gázló egy héttel késõbb.
Sziasztok,
Bakonybél hegyikerékpáros teljesítménytúra 115/65/30 (MTB)-rõl van valakinek tapasztalata, infója?
Nem nagyon jártam még sajnos a bakonyban, de erre elmennék, csak kicsit kevés az infó.
Kösz,
Tibi
u.i.: balaton 50 jó volt, csak kicsit sokat kellett cipelni a bringát:)
Sziasztok,
Bakonybél hegyikerékpáros teljesítménytúra 115/65/30 (MTB)-rõl van valakinek tapasztalata, infója?
Nem nagyon jártam még sajnos a bakonyban, de erre elmennék, csak kicsit kevés az infó.
Kösz,
Tibi
Sziasztok,
Kösz,
Tibi
A sebesség mindent megold.
Sziasztok,
Kösz,
Tibi
Gondoltunk Rátok, de mi inkább a mtb piknikre mentünk. Elõször voltunk ott és nagyon kellemes élményekkel gazdagodtunk. Párodnak gratula a teljesítéshez. Embert próbáló túra az a Füred 50!Jó volt a túra, mi csak pár csepp esõt kaptunk a legvégén, a Vörös Templomtól a célig. Éva is egész jól bírta, bár a hegyekre fel kaptam tõle hideget, meleget,
, de a végén azt mondta, jövõre is meg akarja csinálni. A Tamás hegyre mondjuk tényleg nagyon nehezen lehet felcibálni a bicajokat, ezt elõre nem említettem neki.
Az idõjárásra amúgy nem lehetett panasz, bár én el bírtam volna viselni egy kicsit melegebbet, a szél is csak Fajszról Balácáig akadályozott bennünket, az erdõkben szélcsend volt, máshol meg jó irányba fújt.
A terep is kiváló volt, a pénteki esõk után rosszabbra számítottam, de egyáltalán nem volt sár.
A fájós térdemnek is jót tett a kímélõ túra, kevésbé érzékeny, mint a túra elõtt.
Hogy sikerült a túra?...megyünk, a paint ball-os autóval. Kb. 8-ra fogunk leérni, aztán ha összeszedtük magunkat, indulunk is. ...
De az meg hogy törött el?
Én kocsival tervezem a menetet.Én megyek, de még nem tudom, hogy kivel és mivel. Úgy volt, hogy Éva is jön, nagyon ki akarja magát próbálni, de most egyelõre mégsem biztos hogy jön.