http://picasaweb.goo...639113862982946
Én már a következõ szezonra készülök.-

Laciklon!
Ha meglesz a szponzor pontos neve akkor írd meg valamelyik a moderátornak és úgy módosítja a topik címét.
Na akkor ki jön vasárnap tekerni? Vagy ellopták a bringátokat? Kitörtek a küllõk ?
A sebesség mindent megold.
Kezd megjönni az eszed.fõiskolás bajnokságot nem tudom mikor, tavaly egy idõben voltak.
a várpalota maratonnak 'nagyobb presztízse' van - értsd: fõsulis bajnokságból még nem származott elõnyöm soha. pedig voltam harmadik meg csapatban elsõ... akkor meg inkább maratonversenyzek egyet, amit élvezek is, minthogy cross countryzzak...
Egy nap alatt szerintem nem fog menni túra tempóban, haladós tempóban már talán. Azok a meredek mászások elég fárasztóak.Mikor ismételjük meg a tavalyi bejárást?
Mehetnénk a hosszútávon.
Mikor ismételjük meg a tavalyi bejárást?
Mehetnénk a hosszútávon.
Hétvégére egy túra? Rég voltunk a Bakonyban ...
fõiskolás bajnokságot nem tudom mikor, tavaly egy idõben voltak.A visszatéréses dologra én is emlékszem. De te csak ne akarjál visszatérni :nonono:, hogy leszek én így dobogós? A végén még edzenem is kell.
![]()
A fõiskolás nem akkor lesz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A visszatéréses dologra én is emlékszem. De te csak ne akarjál visszatérni :nonono:, hogy leszek én így dobogós? A végén még edzenem is kell.nem, nem.
határozottan emlékszem, hogy valaki írta, hogy spanolt egy országútis arccal, akinek fekete Felt bringája van és hogy be kéne venni a bandába meg ilyenek.
én meg válaszoltam, hogy már én is láttam párszor, meg írtam azt is, hogy visszatérek (), már készülök a várpalota maratonra. kedden tekertünk csomót tihanyban, tegnap meg nyomtam 110-et országúton...
tegnap délután volt itt néhány hozzászólás, ami mára eltûnt?!
vagy csak képzelõdtem?
De legalább jó a szer?tegnap délután volt itt néhány hozzászólás, ami mára eltûnt?! vagy csak képzelõdtem?
Vasárnapra mostani állás szerint derült idõ várható
Én is rég voltam már terepen...
Én is rég voltam már terepen...
Vasárnapra mostani állás szerint derült idõ várhatóHétvégére egy túra? Rég voltunk a Bakonyban
......Balaton kõr:
"Gratula, mikorra értél haza?" Éccaka 2-3 körûl.
"Hogy lett Neked 260 km?" Ja ,Veszprémbõl indúltam + bringás úton tekertem+ kis városnézés . Ügyes vótam , sikerût betévednem Szigliget falúba= kellemes kerülõ vót:D:D.
Primosten:
"Aha, szóval ez az az "s" betûs :D" az a Split , + vótam Trogirban , + Krka Nemzeti Parkban.