Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2009. szeptember 04. - 17:53
Írta 2009. szeptember 04. - 16:51
Laciklon!
Ha meglesz a szponzor pontos neve akkor írd meg valamelyik a moderátornak és úgy módosítja a topik címét.
Tisztelettel érdeklõdnék, hogy ENNEK a topiknak a címérõl van-e szó.
Írta 2009. szeptember 04. - 16:13
Na akkor ki jön vasárnap tekerni? Vagy ellopták a bringátokat? Kitörtek a küllõk ?
énénén.. mennék, de majdnem levágtam az ujjam, meg kottyan a középrész..
(túravezetõi képzés nem érdekel valakit esetleg? Öreg-Bakony egy részét foglalná magába a dolog)
Írta 2009. szeptember 04. - 13:15
Ha meglesz a szponzor pontos neve akkor írd meg valamelyik a moderátornak és úgy módosítja a topik címét.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. szeptember 04. - 09:21
Kezd megjönni az eszed.fõiskolás bajnokságot nem tudom mikor, tavaly egy idõben voltak.
a várpalota maratonnak 'nagyobb presztízse' van - értsd: fõsulis bajnokságból még nem származott elõnyöm soha. pedig voltam harmadik meg csapatban elsõ... akkor meg inkább maratonversenyzek egyet, amit élvezek is, minthogy cross countryzzak...
Egy nap alatt szerintem nem fog menni túra tempóban, haladós tempóban már talán. Azok a meredek mászások elég fárasztóak.Mikor ismételjük meg a tavalyi bejárást?
Mehetnénk a hosszútávon.
Ma akartam veled elmenni délután/este pályát bejárni, de nagyobb mennyiségû esõt ígérnek.
Írta 2009. szeptember 04. - 08:58
Mikor ismételjük meg a tavalyi bejárást?
Mehetnénk a hosszútávon.
Na ez sem rossz.....
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. szeptember 04. - 08:17
Hétvégére egy túra? Rég voltunk a Bakonyban ...
Mikor ismételjük meg a tavalyi bejárást?
Mehetnénk a hosszútávon.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2009. szeptember 04. - 08:08
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. szeptember 04. - 06:04
fõiskolás bajnokságot nem tudom mikor, tavaly egy idõben voltak.A visszatéréses dologra én is emlékszem. De te csak ne akarjál visszatérni :nonono:, hogy leszek én így dobogós? A végén még edzenem is kell.
A fõiskolás nem akkor lesz?
a várpalota maratonnak 'nagyobb presztízse' van - értsd: fõsulis bajnokságból még nem származott elõnyöm soha. pedig voltam harmadik meg csapatban elsõ... akkor meg inkább maratonversenyzek egyet, amit élvezek is, minthogy cross countryzzak...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. szeptember 03. - 22:08
A visszatéréses dologra én is emlékszem. De te csak ne akarjál visszatérni :nonono:, hogy leszek én így dobogós? A végén még edzenem is kell.nem, nem.
határozottan emlékszem, hogy valaki írta, hogy spanolt egy országútis arccal, akinek fekete Felt bringája van és hogy be kéne venni a bandába meg ilyenek.
én meg válaszoltam, hogy már én is láttam párszor, meg írtam azt is, hogy visszatérek (), már készülök a várpalota maratonra. kedden tekertünk csomót tihanyban, tegnap meg nyomtam 110-et országúton...
A fõiskolás nem akkor lesz?
Írta 2009. szeptember 03. - 21:37
határozottan emlékszem, hogy valaki írta, hogy spanolt egy országútis arccal, akinek fekete Felt bringája van és hogy be kéne venni a bandába meg ilyenek.
én meg válaszoltam, hogy már én is láttam párszor, meg írtam azt is, hogy visszatérek (), már készülök a várpalota maratonra. kedden tekertünk csomót tihanyban, tegnap meg nyomtam 110-et országúton...
Írta 2009. szeptember 03. - 17:41
tegnap délután volt itt néhány hozzászólás, ami mára eltûnt?!
vagy csak képzelõdtem?
Rajtad tesztelik az új canabis tartalmú jégkrémet ??
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. szeptember 03. - 17:04
De legalább jó a szer?tegnap délután volt itt néhány hozzászólás, ami mára eltûnt?! vagy csak képzelõdtem?
Írta 2009. szeptember 03. - 16:30
vagy csak képzelõdtem?
Írta 2009. szeptember 03. - 10:07
Vasárnapra mostani állás szerint derült idõ várható
Én is rég voltam már terepen...
Akkor hajrá ,Vasárnap találkozunk, jó lenne ha minél többen lennénk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. szeptember 03. - 09:42
Mennyé ide-e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kab-hegyi túra
2009-09-05.
Jelleg: vonatos nyilt könnyû félterep túra
Táv: kb.45km
A túra útvonala: Ajkára vonat-Csingervülgyön keresztül-Úrkút-Zsófia-pusztán belsõ úton fel- Kab-hegy, majd le Szentgálra. Innen földúton Tiszafás alatt Bánd és a Séd völgyében Veszprém.
Mindenkit szeretettel várunk szeptember 5-én szombaton, a vasútállomáson a 8:20 -kor Ajkára induló vonatnál! A teljesárú jegyár 635 Ft kerékpárjeggyel együtt.
Írta 2009. szeptember 03. - 09:13
Vasárnapra mostani állás szerint derült idõ várhatóHétvégére egy túra? Rég voltunk a Bakonyban
Írta 2009. szeptember 03. - 07:54
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2009. szeptember 02. - 11:01
......Balaton kõr:
"Gratula, mikorra értél haza?" Éccaka 2-3 körûl.
"Hogy lett Neked 260 km?" Ja ,Veszprémbõl indúltam + bringás úton tekertem+ kis városnézés . Ügyes vótam , sikerût betévednem Szigliget falúba= kellemes kerülõ vót :D:D.
Primosten:
"Aha, szóval ez az az "s" betûs :D" az a Split , + vótam Trogirban , + Krka Nemzeti Parkban.
Írta 2009. szeptember 01. - 07:53
www.kannmatti.kepeim.hu