ha tájékoztató jelleggel vagy kíváncsi a pillanatnyi pulzusodra, akkor megveheted, sokat ne várjál tõle.
Egy "mezei" bicajosnak szerintem pont a pillanatnyi pulzus a legfontosabb info.Nekem van egy Cateye,amit tud pluszban,az az átlagpulzus,de ezt ritkán nézem meg.Meg vettem pár éve egy noname pulzusmérõt a Plus-ban,valami 2600 Ft-ért,hogy a görgõre is legyen egy.Azon több mindent lehet beállítani,de csak a pillanatnyi pulzust mérem azon is.
Persze ezeket az órákat nem lehet PC-re kötni,és feltölteni az edzéseredményeket,amiket e-mail-ben továbbküldhetsz az edzõdnek és a sportorvosodnak.
Sziasztok !
Ti szoktatok használni pulzusmérõt ?
Az Aldiban most 3000-ért láttam.
De ha a pulzusmérõ "csak" pulzusmérésre kell,akkor ennyi pénzt megér.Én sem akarok zsírt égetni,(azt csak a fékpofákból szoktam:))de nem árt tudni,hogy mennyi az aktuális pulzus.Persze megvan a kockázata,hogy hulladékot veszel.Amit én vettem 2600-ért,az teljesen jól mér,csak kicsit sokat fogyaszt.(évente egy elem kb)
Amit meg 3000 Ft körül vett haverom a Dechatlonban,az meg 170-180 körüli pulzus után elkezd hülyeségeket mérni.De végül is ezért van a garancia.ALDI-ban amúgy simán visszacserélnek bármit.
Durva vagy vaze!
Ja, elküldtem ám...
Rugóstagnak igazából csak csomómentes anyag lenne jó :-)
Oké,akkor extraként csomómentes mahagónira cserélem.