kögáz? mártírok útján.Emberek, nem tudtok véletlenül egy jó gáztûzhely szerelõt ?
próbáld meg õket...
kögáz? mártírok útján.Emberek, nem tudtok véletlenül egy jó gáztûzhely szerelõt ?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Tegnap sokadszorra megnéztem a Pedálkirály c. filmet,én így bicajoztam a fiammal.
Csatárt a lakói,meg a kutyák miatt nem szeretem.
aha, persze 84-esen. kihalt volt, mint az alföld...Jó kis kör. 84-esen mentél?
Agár tetõn voltatok a Fingó kútnál és a magháznál? Mi egyszer kerestük a Hertelendy kastélyt de nem találtuk.
péntek - egy kis ráhangolódás a bringázásra
szombat - terepezés - zalahaláp- hegyesd- agár-tetõ - sáska környékén mentünk
ez meg a mai
csatárról tényleg nagyon jó "lenézni" a városba este
nálam biztosan többet én rá sem ültem a brimgára.
linkeld be az útvonalat.
Sötétben Csatárra?Oda még világosban sem szívesen.
ahogy nézem a postokat, megnyertem a "ki bringázott a legtöbbet a hétvégén" versenyt
16:30- 19:00 Csatárhegyi kilátó + Tekeres-völgy ????????
Esetleg utána a sötétben lehetne még menni egyet.
Végül is... Én ma a Petiét saraztam össze
Sikerült viszont összehoznom egy lábsérülést, úgyhogy kihagyni kényszerülök a holnapi tekerést.
Azért jelentkezem majd a bringáért.
Mukunda, ha már mindenképpen borzalmas avatart akarsz, akkor inkább ajánlom ezt:
Végül is... Én ma a Petiét saraztam összeKéne.Legyen 10 óra megint AGIP,és elmehetnénk Füred,esetleg Tihany felé,terepen és aszfalton vegyesen. Valaki még?
Déenes,ha nem jössz,a te bicajod sarazom össze!!!
Én nem szeretném lecserélni, de itt egy jó, ha valakinek kell
Holnap tekerünk????
Az acél keményebb mint a bronz,persze hogy nem kopik.A bronz azért jobb,mert kenés nélkül is kevésbé surlódik,mint az acél.De igazából nem az anyag volt a sok,hanem a munkadíj,Az anyag valós ára valahol 1000 Ft körül lehetett.De mivel több helyen is elutasítottak,vagy nem voltak megtalálhatóak,ezért csináltattam velük.Majd keresek egy olcsóbb esztergályost,de nem biztos hogy lesz olcsóbb.Nálam a magellan scutum-ban gyárilag acélból voltak a távtartók tengelyei. Egyik sem kopott el.
Azért írom, mert majd ha magadnak csináltatsz akkor lehet olcsóbb lenne, mint bronzból.
Hol találtad? Vár kerékpár?Találtam Mavic Crossmax Enduro Dics kereket 65000 ft-t és csak 950gr
Nálam a magellan scutum-ban gyárilag acélból voltak a távtartók tengelyei. Egyik sem kopott el.Igen,tegnap délután hoztam el a perselyeket,aztán össze is raktam.
A sebesség mindent megold.