Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Dózer !
Az én javaslatom, hogy végigmegyünk az erdészeti aszfalton Sárcsi-kút érintésével, majd kiérünk a padrag-öcs közötti fõútra. Legurulunk a padragi sziklákig, majd Halimbáról terepen fel az Atibor-hegyre, onnan le Taliándörögdre.

Egy kis kedvcsináló a négyszögletû kerekerdõrõl. bár ilyen napos idõnk nem lesz.:D Amúgy nemcsak a tapolcai útról, hanem a 8-as útról és Nyirád Ajka közötti útról is látszik.

http://picasaweb.goo...aoannes/Atibor#

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

SzáncsáBarbi nem jön?Már rutinos lenne a sarazásban.:)

nem :(
de holnap, ha jó idõ lesz, akkor lehet ott lesz majd Agár-tetõ környékén ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

A Jókai bányától a Bújó likig erdészeti aszfalton visz a sárga,utána tényleg úgy rémlik,hogy elég rumlis az út, de valahogy végig mentem rajta.Persze azóta nem tudom milyen állapotok vannak ott.De ha tudsz jobb utat,akkor menjünk azon,te valószínûleg jobban ismered azt a környéket.Én is gondoltam rá,hogy Padrag után terepen,de bányatarületet jelöl arra a térkép,és az általában szívás.Egyszer egy Maraton is vezetett arra,de abból túl sok nem maradt meg bennem útvonalilag,meg barangoltam már arra,de akkor keresztül kasul mindenen,jó idõben,most az nem játszik.De ha te ismered a járást,az szuper.Kedvenc részem ott,az Atibor hegy,egy kis magaslat,kevés fával,Nagyvázsony-Mencshelyi útról is látható.

Már itt is esik egy ideje.Matti,erre számítottunk,nemigaz?Szombaton esõ,vasárnap jóidõ.:)Menjünk a 8:00-as vonattal,akkor legalább nem késsük le a 8:20-ast!:D

De érdekes, azt én is mindig figyelem (nekem mindig a vigántpetendi szerpentin tetején szúr szemet), ha egyre gondolunk, és már annyiszor terveztem, hogy elmegyek oda.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

A Jókai bányától a Bújó likig erdészeti aszfalton visz a sárga,utána tényleg úgy rémlik,hogy elég rumlis az út, de valahogy végig mentem rajta.Persze azóta nem tudom milyen állapotok vannak ott.De ha tudsz jobb utat,akkor menjünk azon,te valószínûleg jobban ismered azt a környéket.Én is gondoltam rá,hogy Padrag után terepen,de bányatarületet jelöl arra a térkép,és az általában szívás.Egyszer egy Maraton is vezetett arra,de abból túl sok nem maradt meg bennem útvonalilag,meg barangoltam már arra,de akkor keresztül kasul mindenen,jó idõben,most az nem játszik.De ha te ismered a járást,az szuper.Kedvenc részem ott,az Atibor hegy,egy kis magaslat,kevés fával,Nagyvázsony-Mencshelyi útról is látható.

Már itt is esik egy ideje.Matti,erre számítottunk,nemigaz?Szombaton esõ,vasárnap jóidõ.:)Menjünk a 8:00-as vonattal,akkor legalább nem késsük le a 8:20-ast!:D

Ja ja erre számítottunk :)....... nem tudom, nem jelentkezett még.
Jót tenne neki a sarazás, legalább erõsödne :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

jössz?

nem jössz!

A terep még mindig érdekel, de most sajnos nem tudok menni!
Commenteket nem kérek! :)

Jó tekerést!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Egyre jobb....:) lesz dagonya, sárvédõ.......tudjátok :)
Akkor 8.20-kor indul a vonat Ajkára ?
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
itt most Ajkán esik, de ha holnap nem esik akkor megyek.
Dózer ! A Jókai bánya után a padragi sziklákig a sárgán gondoltad? Mert annak úgyrémlik nagy része inkább csak gyalog járható.

Ha nem akarunk annyit aszfaltozni, nem kell lemenni Öcsre. Padrag után terepen is le lehet gurulni T.dörögdre a kerekfenyves érintésével. Amúgy jó kis útvonal.:clap:
Ja, a padragi sziklák felett van egy kis kilátó.-

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Itt még nem esik.
Na,remélem sikerül feltenni ide az útvonalat:
http://maps.google.c...69fc1af5eae4850

Nem mindenhol teljesen pontos a rajz,de kb. ez lenne.Benzinkút biztos van Ajkán is,ahol lehetne mosni.

Basszus! Ezzel a sok látnivalóval felcsigáztatok!
Egy ilyen tekerésben szívesen benne lennék!
Ha az égiek is úgy akarják akár szombaton is!
Csak legyen valaki aki megvéd a gonosz vasutasoktól!

JÖSSZ?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
jó hogy nem mára terveztétek, mert esik erre felé. legalábbis tapolcán tuti.
kimentem 2 órára most reggel, a második óra nem esett jól az esõben :/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Googl Earth-on megrajzoltam az útvonalat,de nem tudom hogy kell belinkelni.Valaki mondja már meg légyszi!Ha csak hárman megyünk,megéri két kocsival menni?

Töltsd fel a kmz fájlt valami fájlfeltöltõ oldalra, és linkeld be ide.

Jobb lenne vonattal menni szerintem, annak jobb a fílingje.
A máv helyében viszont visszafelé nem engedném fel magunkat :D

Kérdés már csak az, hogy a 8-as, vagy a 8.20-as vonat. Talán a korábbival kellene.
Visszafelé legkésõbb a 15.27-est el kellene érni!

Tényleg Janes: állomás közelében van valami mosó?
Jössz?

Akkor 8.30 kor indulhatnánk az ajkai állomásról.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Googl Earth-on megrajzoltam az útvonalat,de nem tudom hogy kell belinkelni.Valaki mondja már meg légyszi!Ha csak hárman megyünk,megéri két kocsival menni?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

A vonatra visszafelé is felengednek minket? :)
Kocsira meg csak 2 kerékpárt tudok feltenni :(

Húúúú... hány km ez?

Az enyémre is ...

kb 60km lesz, asszem :), ha nem tévedünk el :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

gépjármû, vagy vonat? Indulás?

A vonatra visszafelé is felengednek minket? :)
Kocsira meg csak 2 kerékpárt tudok feltenni :(

Útiterv vasárnapra:
Ajka,Jókai bánya,Bújó lik,Padragi sziklák,Öcs,Taliándörögd,Szent András templomrom,Agár hegyen a Dabasi templomrom,Hertelendy kastélyrom,piroson Zsivány völgy,Szõc,Halimba ,Ajka.

Húúúú... hány km ez?
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ok.. gépjármû, vagy vonat? Indulás? Sör? Pálinka? Több kérdésem nincs! :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Útiterv vasárnapra:
Ajka,Jókai bánya,Bújó lik,Padragi sziklák,Öcs,Taliándörögd,Szent András templomrom,Agár hegyen a Dabasi templomrom,Hertelendy kastélyrom,piroson Zsivány völgy,Szõc,Halimba ,Ajka.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

.xxxx.

Mester jövõ 7fõn megy a pakkod

Asszony 7fõn elvitte, nem volt ideje, kedden + már nem ment melózni (visszajööt a madárinflenzája) a pakk meg szépen bentmaradt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Akkor hogy legyen ez a vasárnap?

Menjünk.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Erre már ráléptem a gázra, hogy megnézzem milyen atlétához van szerencsém. Utolértük. Kb 70-80-nal haladt, és motorkerékpár volt. Mi több, elöl is csak egy ledes villogóval rendelkezett.

Rosszúl láttad, az a konás volt, edzett és berregett is hozzá :D

Vasárnap is jó.......asszem megyek

Akkor hogy legyen ez a vasárnap?
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Jövök ma hazafelé melóból a nyolcason Fehérvárról Veszprém felé a kétsávos szakaszon, ahol 100 km/h a megengedett speed limit. Tök sötét van, foltokban némi köd. Egyszer csak megpillantok egy bringást, villogó hátsó lámpával, láthátósági mellényben.

Ejnye - mondom - ez sem egy életbiztosítás, de legalább mellénye és villogója van. Miközben ezen morfondíroztam, feltûnt, hogy nem nagyon akarom utolérni. És még mindig nem, és még mindig nem...

Erre már ráléptem a gázra, hogy megnézzem milyen atlétához van szerencsém. Utolértük. Kb 70-80-nal haladt, és motorkerékpár volt. Mi több, elöl is csak egy ledes villogóval rendelkezett. Az oké, hogy õt észre lehetett venni, de mi a rossebet láthatott vajon saját maga egy ledes villogó fényénél, hetvennel a sötétben és ködben? Lóf.szt sem! Ment vakon az isten barma...