Néhány km-re van tõle a Tátika vár is, akkor már azt is nézzétek meg.
Jó kis bringás terep, csak ajánlani tudom.
kedden melózol?
reggel - 8.45-9.15 közt kb - vinném az energia szeleteket.
:uklon: Te má vótá a Zalaszántói sztúpánál ???
modernkori buddhista-spiritualista okostojás-szabadbölcsészek (mint jómagam:D)
kedden melózol?Engem lehet érdekelne de csak kipróbálni 5 db.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kicsit pontosabban: Gyõr-Ménfõcsanak-Tényõ-Pátkapuszta-Sokorópátka-Újtelep-Gic-Bakonygyirót-Bakonyszentlászló-Vinye. Tényõhegyrõl indul egy erdõgazdasági út is Újtelep/Gic irányába, amit én sajnos még nem ismerek, de jó alternatívának tûnik térkép alapján.
Hát be kell vallanom férfiasan: igen! Pedig általában fosok a trendi dolgokra és igyekszem nagy ívben kerülni a fogyasztói társadalom agymosodáját, de ez a film nagyon od@b@sz! Látványban atomzsírcsászár, scifisfiúkat kielégíti, rambósok is élvezkedhetnek, és a modernkori buddhista-spiritualista okostojás-szabadbölcsészek (mint jómagam:D) is meglelik benne a maguknak valót. Nálam legalábbis bejutott a top ten-be az Angol beteg, a Frida, a Baraka, meg ilyenek közé. Holnap megyünk asszonnyal Fehérvárra háromdézni, mert eddig csak siralmas minõségben tudtam megnézni.netán Téged is beszippantott A FILM Jankó?
annyi információt kaptam, hogy gyõr és vp közt kell találkozni a kölyköknek(?).
minél jobb minõségû utat lenne jó találni, hogy ne szopjanak annyira a tereppel. 82-es út kilõve, mert nagyobb társaság lesz meg elég veszélyes lehet.
ahogy néztem a térképet, Pápateszér körül van a félút
annyi információt kaptam, hogy gyõr és vp közt kell találkozni a kölyköknek(?).Az attól függ, nekik Gyõrtõl hány km Pannonhalma
Nekünk kb 40? volt...
Terepen gondolnád?
Az attól függ, nekik Gyõrtõl hány km Pannonhalmavalahol a két város között félúton kell megejteni ezt. valószínûsítem, hogy hobbi bringásokról van szó.
számukra is használható lenne ez az útvonal?