Egyesületi vacsora lesz ott, majd kiderül, hogy milyen.Nincs túl nagy híre, bár személy szerint még nem volt szerencsém kipróbálni.
Maximum viszek magammal müzliszeleteket.
Egyesületi vacsora lesz ott, majd kiderül, hogy milyen.Nincs túl nagy híre, bár személy szerint még nem volt szerencsém kipróbálni.
A sebesség mindent megold.
Nincs túl nagy híre, bár személy szerint még nem volt szerencsém kipróbálni.Nekem a Horváth-kert Vendéglõbe van meghívásom. Az milyen?
A sebesség mindent megold.
A Dema nekem is szimpatikus, jó választásnak tûnik!
És jó a pálinkaválasztékA Fejesvölgyi a legjobb választás, hacsak nem valami extrát keresel. Számomra kissé stílustalan a hely, de mindig maximálisan udvariasak és a kaja is kifogástalan.
Jól néz ki, csak kicsit kihaltnak tûnik. Ilyen helyeken a frissesség szokott a hiba lenni. Mattival múltkor szombat este söröztünk ott pár órát, jó ha ketten bejöttek közben rajtunk kívül.Esetleg érdemes megpróbálni az Erdeit az állatkert felsõ bejáratánál. Nemrég volt tulajdonosváltás. Cserélõdött a személyzet is, jöttek páran a Betekintsbõl. Egyszer voltunk ott azóta, és elégedettek voltunk mindennel.
Kisebb, de frissebb a választék. Nekünk nagy kedvenc, meg logikus választás az iskolával szembenA Chiantit szerettük még, de mostanában kissé romlott a kaják minõsége és szûkült a választék.
Észre se vesznek, ha nem vip vendég vagy...Az Olivában kurvanagy dekortányérért fizetsz, kajához vigyél nagyítót.
Jó a meglátásMedici, Betekints, Gizella: Ár-érték aránnyal van probléma, az étellel nincsen.
Na ne már!Bakter Vendéglõ?
vp-ben milyen megfizethetõ étterembe érdemes beülni családdal kajálni? átlagos családi esemény, nem túl nagy felhajtás, 9-en lennénk.
köszi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem is nekem lesz a bringa. Csak kvázi én lennék a téma legfelkészültebb ismerõje a közelben.a helyedben magamnak nem venném meg
Éreztem, hogy valami nem volt kerekMilyen géprõl? Hol látható?
Milyen géprõl? Hol látható?Help!
Mit gondoltok errõl a géprõl? Jó vételnek tûnik-e?
Ebben az árkategóriában kellene kihozni a legjobbat.
Vélemény?
azokat a jegyeket, amiket õ elõzetesen (szintén neten) foglalt, már eladták... (Még bõven több, mint fél óra volt az elõadás kezedetéig.) Asszem rázúztam volna a csajra az üveget, ha potyára autóztunk volna 100 kilométert.
majd leszek én a túravezetõtökTavasszal összehozhatnánk egy megmozdulást a Keszthelyi-hegységbe, minek folyamán A Zalaszántói Stupát is érinthetnénk.
Péter barátom már többször invitált, hogy menjünk bringázni Keszthely környékére.
Bár a múltkori tanúhegyes durvulást kihagynám.
Igaz Matti, Dózer?
Sikerült megnézni? Tegnap mi is Fehérváron 3D-ztünk az esti 20.15-ösön. Király volt!
Mitõl tud többet az az imax? Még nem voltam, de gondolkoztam, hogy kéne...
Sikerült megnézni? Tegnap mi is Fehérváron 3D-ztünk az esti 20.15-ösön. Király volt!Holnap megyünk asszonnyal Fehérvárra háromdézni, mert eddig csak siralmas minõségben tudtam megnézni
Mitõl tud többet az az imax? Még nem voltam, de gondolkoztam, hogy kéne...a premier óta megnéztem mégegyszer, de "csak" sima 3d-ben, azóta meg vadászom a következõ imax-es idõpontot.
Én is szerettem volna, de 27-éig játszák csak, és nem találtam olyan elõadást amire lett volna még jegy, és még nekem is jó az idõpont.Avatar: megnéztem én is, egybõl IMAXban, kb. egy héttel elõtte foglaltam jegyet