Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. January 09. - 10:57
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. January 08. - 23:06
a premier óta megnéztem mégegyszer, de "csak" sima 3d-ben, azóta meg vadászom a következõ imax-es idõpontot.
Posted 2010. January 08. - 23:02
Kicsit pontosabban: Gyõr-Ménfõcsanak-Tényõ-Pátkapuszta-Sokorópátka-Újtelep-Gic-Bakonygyirót-Bakonyszentlászló-Vinye. Tényõhegyrõl indul egy erdõgazdasági út is Újtelep/Gic irányába, amit én sajnos még nem ismerek, de jó alternatívának tûnik térkép alapján.
Üdv András!
Ha Gyõr felõl mentek Tényõnek, akkor balra az Árpád utcán kell felmenni (nem lehet eltéveszteni buszmegálló, kék artézi kút, templom) erre az erdészeti aszfaltra egészen az erdõ széléig, ahol a sorompón átjutva lehet menni Ravazdra és Sokorópátkára is. Jó minõségû, de van benne szint azért és erdõben tekersz. Viszont tavasszal erdészeti munkák folynak, ilyenkor figyelni kell, mert az IFA-nak kinyomják a szemét lefele.
Posted 2010. January 08. - 22:39
Hát be kell vallanom férfiasan: igen! Pedig általában fosok a trendi dolgokra és igyekszem nagy ívben kerülni a fogyasztói társadalom agymosodáját, de ez a film nagyon od@b@sz! Látványban atomzsírcsászár, scifisfiúkat kielégíti, rambósok is élvezkedhetnek, és a modernkori buddhista-spiritualista okostojás-szabadbölcsészek (mint jómagam:D) is meglelik benne a maguknak valót. Nálam legalábbis bejutott a top ten-be az Angol beteg, a Frida, a Baraka, meg ilyenek közé. Holnap megyünk asszonnyal Fehérvárra háromdézni, mert eddig csak siralmas minõségben tudtam megnézni.netán Téged is beszippantott A FILM Jankó?
Ja, mikor elõször láttam egy reklámfotót a filmrõl, a kétrotoros helikopterszörnyet (vagy mittoménmicsoda az Matti?), amit a latin csajszi is vezet simán egy backflipezõs bringásnak néztem...
Posted 2010. January 08. - 22:20
(aztán ha itt a váz, le sem fogok szállni a bringáról..)
Posted 2010. January 08. - 21:58
Posted 2010. January 08. - 21:15
Egyébként szerintem is a Sokorótól nyugatra húzódó mûút a leglájtosabb és talán legjobb alternatíva.
Jankó! Jó az avatarod
Mof: A tiéd se rosz! "Anyu mellbimbója vagyok..."?
Posted 2010. January 08. - 20:48
köszi a tippet, megjegyzem, aztán amikor aktuális lesz, valószínûleg még kérdezek
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 08. - 18:22
Posted 2010. January 08. - 13:56
Mi annak idején a Rába ringgel együtt ezt az utat is szerettük volna megtalálni, de nem nagyon jött össze... Végül az árnyék hiánya, a lilahegyi és pannonhalmi mászás, és a forróságtól remegõ levegõt okádó aszfalt rostálta meg kis csapatunkat (a napszúráson kívül) úgy, hogy kilencbõl csak három ért haza a saját lábán, illetve kerekén. Vagy túlettük/ittuk magunkat? Szóval az aszfaltnak is megvannak a maga kihívásai...
Ha csak terepben gondolkodsz, akkor talán érdemes kapcsolatba lépni a Gyõr környéki versenyzõkkel, mert tuti, hogy van ott maraton útvonal Vinyéig.
Posted 2010. January 08. - 13:35
annyi információt kaptam, hogy gyõr és vp közt kell találkozni a kölyköknek(?).
minél jobb minõségû utat lenne jó találni, hogy ne szopjanak annyira a tereppel. 82-es út kilõve, mert nagyobb társaság lesz meg elég veszélyes lehet.
ahogy néztem a térképet, Pápateszér körül van a félút
Gyõrtõl Pannonhalmáig aszfalton el lehet jutni Ság-Sághalomalján keresztül is. De utána pár km erejéig elkerülhetetlen a 82-es.
Vagy okosság lehet még Tényõ-Sokorópátka aszfaltoson menni. Ez emlékeim szerint Ménfõcsanakról indul (de a gyõrújbaráti Lilahegy túloldalán is be lehet csatlakozni), ahová meg van töltés vagy kerékpárút. Áthalad a Sokorói Dombságon, kb félúton a nyolcvankettes és nyolcvanhármas fõutak között. Aztán valami bakonyi faluban találkozni. Talán még Fenyõfõ környéke is belefér.
Posted 2010. January 08. - 01:30
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2010. January 07. - 21:44
annyi információt kaptam, hogy gyõr és vp közt kell találkozni a kölyköknek(?).Az attól függ, nekik Gyõrtõl hány km Pannonhalma Nekünk kb 40? volt...
Terepen gondolnád?
minél jobb minõségû utat lenne jó találni, hogy ne szopjanak annyira a tereppel. 82-es út kilõve, mert nagyobb társaság lesz meg elég veszélyes lehet.
ahogy néztem a térképet, Pápateszér körül van a félút
Posted 2010. January 07. - 21:32
Az attól függ, nekik Gyõrtõl hány km Pannonhalma Nekünk kb 40? volt...valahol a két város között félúton kell megejteni ezt. valószínûsítem, hogy hobbi bringásokról van szó.
számukra is használható lenne ez az útvonal?
Terepen gondolnád?
Posted 2010. January 07. - 20:27
suliban kell majd egy bringás ifjúsági találkozót csinálni a veszprémi és gyõri lurkóknak. valahol a két város között félúton kell megejteni ezt. valószínûsítem, hogy hobbi bringásokról van szó.
számukra is használható lenne ez az útvonal?
Posted 2010. January 05. - 23:11
Posted 2010. January 05. - 18:53
szavidõ: július
nem reklámnak szánom, ne értsetek félre, csak azért mutatom, hogy ha kell valakinek valami, akkor elhozom...
Posted 2010. January 05. - 09:25
amint hozzám ér a cucc, jelzem
ha sürgõs, akkor hamar, de ha annyira nem, akkor szerintem 1-1,5 hét mire eljutok oda...
Posted 2010. January 04. - 21:00
ha valakit érdekel, akciós a high5 energy bar-ja
(banános és erdei gyümölcsös ízben)
100 ft/ db (szavatosság: 2010 április)
szóljatok, ha kell
Engem lehet érdekelne de csak kipróbálni 5 db.
Posted 2010. January 03. - 20:51
(banános és erdei gyümölcsös ízben)
100 ft/ db (szavatosság: 2010 április)
szóljatok, ha kell