Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. January 16. - 17:23
Fagyos föld, ropogós hó, mi kell még?
Holnap délelõtt tervezek egy rövid kis bringázást itt Veszprém környékén. Tekeres-völgy, Csatár-hegy, Márkó, Bánd, stb.
9.30 körül tervezek indulni, és 2-3 órát gondolok kinn tölteni a hidegben.
Valakinek van kedve csatlakozni?
Posted 2010. January 16. - 00:50
Posted 2010. January 15. - 22:56
Szerintem egy jó minõségû öveset érdemes inkább. Bár persze az is számít, hogy mennyire sokat autózol a gyerekkel, és mennyire vagy vadállat
Tényleg: kerékpáros gyerekülés? Mikor jössz megnézni?
Ott figyel a garázsban még mindig.
A Cordobában van isofix csatlakozás, de a hozzávaló ülések ára az eget verdesi. Így asszem marad az öves megoldás. Túl sokat nem autózunk amúgy a gyerekkel.
Ja milyen is az a kerékpáros gyerekülés? Majd valami bringát is kellene hozzá néznem.
Posted 2010. January 15. - 22:50
Hahaha...itthonról - tomarjól - indultam, délelõtt.
hidd el, nem esett volna jól
Az én átlagom bõven 30 felett lett
Igaz síléccel.
Miután nem volt kedvem egyedül bringázni, megcéloztam Eplényt. Állat jó volt!
Isofix kocsispecifikus szokott lenni, a saját márkások ára 80-120 e körüli, szerintem felejtõs...Ki milyen gyerekülést használ(t) az autóban Isofix vagy sem és mi vált be? Nálunk most lesz aktuális a kérdés.
Szerintem egy jó minõségû öveset érdemes inkább. Bár persze az is számít, hogy mennyire sokat autózol a gyerekkel, és mennyire vagy vadállat
Tényleg: kerékpáros gyerekülés? Mikor jössz megnézni?
Ott figyel a garázsban még mindig.
Posted 2010. January 15. - 19:25
Ki milyen gyerekülést használ(t) az autóban Isofix vagy sem és mi vált be? Nálunk most lesz aktuális a kérdés.
Posted 2010. January 15. - 17:25
Posted 2010. January 15. - 16:26
költõi kérdés volt igazából.Mikor mész?
itthonról - tomarjól - indultam, délelõtt.
hidd el, nem esett volna jól
60 km lett, 30 körüli átlaggal...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 14. - 23:06
Mikor mész?holnap megyek ki 2 órára, 4x10 perc tempó lesz benne.
jöhet, aki akar
Posted 2010. January 14. - 22:47
jöhet, aki akar
köszi az éttermes hozzászólásokat, elég jól sikerült leszûkíteni a kört - Fejesvölgyi étterem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 14. - 22:12
EMBEREK! NAGYON LEÜLT ITT MINDEN ÉS MINDENKI!!!
Meg kellene lassan mozdulnunk!
Mit gondoltok?
pünkösdi rafting+bringa Szlovéniában(Bovec) esetleg?
görgõ helyett lehet rendbehozom fater régirégi montiját(7000-es alu csövekbõl, hüvelykujjas dx karok, biospace-es dx hajtómû, lx agyak..), aztán megyek fagyoskodni veletek én is:)
(vagy megvárom míg ideér a Gyilkos..)
Posted 2010. January 14. - 21:36
Meg kellene lassan mozdulnunk!
Mit gondoltok?
Posted 2010. January 14. - 11:20
Nekem a Horváth-kert Vendéglõbe van meghívásom. Az milyen?
Mi egyszer voltunk ott családostól. Többször nem leszünk. Erõsen éreztették velünk, hogy a gyerekeink nem kívánatos személyiségek.
Viszonylag kevés vendég volt, de sokáig kellett várnunk, és az sem tetszett, hogy két adag levest számoltak fel, csak mert tésztát is kértem a májgombóc levesbe. (A felár oké, de számolhatták volna levesbetétként, mondjuk 90%-on...) Ehelyett nyilvánosan kioktattak, hogy a levesbõl a lé az semmi...
Posted 2010. January 13. - 23:20
Nem tudom, majd megkérdezem.Nem akartam én rosszat mondani róla, tényleg nem ismerem...
Nincs valami érdekeltsége ott a Horváth Lacinak (egyesületi elnök)?
Nem is vettem úgy, hogy rosszat mondtál róla.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. January 13. - 23:15
Nem akartam én rosszat mondani róla, tényleg nem ismerem...Egyesületi vacsora lesz ott, majd kiderül, hogy milyen.
Maximum viszek magammal müzliszeleteket.
Nincs valami érdekeltsége ott a Horváth Lacinak (egyesületi elnök)?
Posted 2010. January 13. - 23:11
Egyesületi vacsora lesz ott, majd kiderül, hogy milyen.Nincs túl nagy híre, bár személy szerint még nem volt szerencsém kipróbálni.
Maximum viszek magammal müzliszeleteket.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. January 13. - 23:08
Nincs túl nagy híre, bár személy szerint még nem volt szerencsém kipróbálni.Nekem a Horváth-kert Vendéglõbe van meghívásom. Az milyen?
Posted 2010. January 13. - 23:05
Posted 2010. January 13. - 23:02
A Dema nekem is szimpatikus, jó választásnak tûnik!
És jó a pálinkaválasztékA Fejesvölgyi a legjobb választás, hacsak nem valami extrát keresel. Számomra kissé stílustalan a hely, de mindig maximálisan udvariasak és a kaja is kifogástalan.
Jól néz ki, csak kicsit kihaltnak tûnik. Ilyen helyeken a frissesség szokott a hiba lenni. Mattival múltkor szombat este söröztünk ott pár órát, jó ha ketten bejöttek közben rajtunk kívül.Esetleg érdemes megpróbálni az Erdeit az állatkert felsõ bejáratánál. Nemrég volt tulajdonosváltás. Cserélõdött a személyzet is, jöttek páran a Betekintsbõl. Egyszer voltunk ott azóta, és elégedettek voltunk mindennel.
Kisebb, de frissebb a választék. Nekünk nagy kedvenc, meg logikus választás az iskolával szemben Mintha a kínálatszûküléssel az árszínvonal fordítottan arányos módon változott volnaA Chiantit szerettük még, de mostanában kissé romlott a kaják minõsége és szûkült a választék.
Észre se vesznek, ha nem vip vendég vagy...Az Olivában kurvanagy dekortányérért fizetsz, kajához vigyél nagyítót.
Ja és az egyetlen hely eddig Vp-ben, ahol romlott kaját hoztak ki nekem.
Jó a meglátásMedici, Betekints, Gizella: Ár-érték aránnyal van probléma, az étellel nincsen.
Na ne már!Bakter Vendéglõ?
Akkor inkább már a Kádártai vendéglõ.
Tényleg, az is szimpatikus, és családias.
Posted 2010. January 13. - 21:44
Posted 2010. January 13. - 21:32
vp-ben milyen megfizethetõ étterembe érdemes beülni családdal kajálni? átlagos családi esemény, nem túl nagy felhajtás, 9-en lennénk.
köszi
Veszprémben ez bizony fogas kérdés... Ritkán járunk ugyan étterembe, de magasak az elvárásaink és szeretünk elégedetten távozni. (Nemigen sikerül.)
Alapvetõen egyetértek Déenessel: A Fejesvölgyi a legjobb választás, hacsak nem valami extrát keresel. Számomra kissé stílustalan a hely, de mindig maximálisan udvariasak és a kaja is kifogástalan.
Esetleg érdemes megpróbálni az Erdeit az állatkert felsõ bejáratánál. Nemrég volt tulajdonosváltás. Cserélõdött a személyzet is, jöttek páran a Betekintsbõl. Egyszer voltunk ott azóta, és elégedettek voltunk mindennel.
A Chiantit szerettük még, de mostanában kissé romlott a kaják minõsége és szûkült a választék. (Kacsamájas saláta fullos!)
Az Olivában kurvanagy dekortányérért fizetsz, kajához vigyél nagyítót.
Medici, Betekints, Gizella: Ár-érték aránnyal van probléma, az étellel nincsen. Ha a Betekints konyháján a Libor Józsi a séf amikor mentek, akkor megéri a pénzt! Josci állat módon fõz!
Nivegyvölgyi: Sokáig toplistás volt, aztán valami megváltozott, és egyszer olyan kaját hoztak ki, amit a Subának (anyósom pulija) sem adtam volna oda. Azóta nem látogatjuk.
Ízlelõ a Házgyári úton: Nagy kedvencem, ízletes kaják normális áron. 15 óra után gigantikusak a fél adagok is. Önkiszolgáló, családi eseményekhez nem ideális.
Belga sörözõ: Személyes tapasztalat nincs. Sok jót hallottam már róla. Asszem, most éppen zárva van...