Következõ héten hétfõn (március 1.) fogom leadni a rendelésem!
Ha valaki más is szeretne rajtam kívül költekezni az vasárnap estig
szóljon nekem!
Tudsz egy linket lõni,ahol meglehet nézni a kínálatot?Hátha találok valamit.
Következõ héten hétfõn (március 1.) fogom leadni a rendelésem!
Ha valaki más is szeretne rajtam kívül költekezni az vasárnap estig
szóljon nekem!
ja authort tudom, csak nagyon rövidek. (meg most kb összesen anniba (145) kell beférni váz, teló, kerekek, nyeregcsõ kombónak) (még a ktm-nek van, ami itthon is kapható)Az Author csúcs crossgépei karbonból készülnek. Itt van pl a tavalyi Synergy - nekem nagyon bejövõs!
A váza külön is kapható, mindössze 145 ezer fabatkáért...
Ami a gumit illeti: Author Rolling Stone Cross 700 x 42c-t használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon pozitív csalódás volt, mert a monti gumik után jelentõsen kevesebb tapadást és irányíthatóságot vártam. Egyébként Panaracer a kicsike, csak special edition for Author :-))) Szal nem lehetett ráírni, hogy Pana..
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ha lesz vmi jó geójú karbon vagy szkandium cross váz akkor arra benevezek...
köszönöm:) Már tervezem egy ideje, hogy papírra vetem ezzel kapcsolatban a gondolataimat. (Tiszteletpéldányt természetesen küldök.)
Addig is: Nekem nagyon bejött! A Merida is tudja, sõt meghaladja azt, amit eddig a Kona, Trek, Speci, Cube, stb nyújtott. Az pedig, hogy itthonra crossgép való, már régi fixa ideám. Más az érzés, jobban hajaz arra a bringázásra, amibe kölyökkoromban beleszerettem. Egyszerûség, fürgeség, robbanékonyság, könnyedebb és gyorsabb haladás.
Nem a gyári gumival használom, hanem az elérhetõ legcombosabbal. Így olyan, mint egy nagyon könnyû, vékonykerekû 29-er. (Eltekintve a rugóúttól, ami most asszem 6 cm - távirányítva.) Technikás lejtõkön természetesen lassabb vagyok, mint a Four-ral, de az aszfaltos és murvás szakaszokon bõséges a kárpótlás.
A Gázlót és a Retro Gázlót ezzel toltam tavaly, és egyértelmûen gyorsabb voltam, mint montival szoktam lenni. A bringázás élvezete ugyanúgy megvan, de más, mint a montinál. Kinek a pap, kinek a papné...
Amire tapasztalataim szerint nem árt figyelni:
- Meredek mászáskor könnybben hátsó kerékre áll, és a mögötted jövõ arcában landolhat a segged.
- Homokos/ laza talajú ösvényen könnyebben besüllyed a vékonyabb kerék, aminek pofára esés lehet a vége. (Sárban ez a probléma nem merült fel.)
- Néha be kell várni a társakat :-)))
Összességében úgy érzem, jó döntést hoztam, mikor montiról cross-ra váltottam. Ehhez persze tisztában kell lennie az embernek azzal, hogy pontosan mire van igénye. (Szerintem ez neked nem okoz már gondot.) Annak idején próblkoztam a Kona Dew-val, ami egy igazán szeretnivaló gép volt, de sajnos nem tudta helyettesíteni a montit. Ez a Merida tudja!
(Kár, hogy nem volt már olajzöld vázzal, mert akkor az esztétikai érzékem is maximálisan ki lenne elégítve.) Cross ügyben egyébként az Author és a Kellys háza táján bogarásztam még. Vannak vonzó dolgaik...
Jankó, crossway hogy vált be eddig ?
úgy néz ki nálam is befigyel egy hamarost.
A Gyógy téren (a szívkórház elõtt) folyik! Igaz, hogy csak a lenti, mélyrehajolós. A fiam ivott is belõle. Én meg hazafelé megálltam Csopakon a pincészetnél, és ott tankoltam fel...
Jankó, crossway hogy vált be eddig ?A Gyógy téren (a szívkórház elõtt) folyik! Igaz, hogy csak a lenti, mélyrehajolós. A fiam ivott is belõle. Én meg hazafelé megálltam Csopakon a pincészetnél, és ott tankoltam fel...
Lent voltam, megnéztem, NEM FOLYIK!Dózer:
nem szokás elzárni,folyik:)
Szervizesek mit aszondanak?X Factor javítja?
Az aláírásod szerintem ki kéne javítani,-soha többé Foxot-ra.
Elvégre nem konkrétan a Trek holmik a hibásak.
Lehet hogy a régebbi szériák jobb minõségûek,vagy úgy jártál,mint
Bagaméri:"...meg vagyok átkozva..."Vedd le a rontást!
Részemrõl OK. Bár Déenes elképzelése, hogy a Retro Gázló júli. 31-én legyen, így kilövõdik. Bármi lesz is a döntés, jó lenne mielõbb biztosat tudni.
És ha már amúgy is közvéleményt kutatunk: Továbbra is dédelgetem magamban egy pár napos soproni happening tervét. (Mondjuk egy hosszú hétvége csillagtúrákkal, bázis a Lõvér kempingben.) Ki az, akit komolyan érdekel a dolog, és milyen idõpontot tart ideálisnak?
Csak annyit tudok az idõpont kitûzésrõl,hogy a Balaton átúszással nem szeretné ütköztetni,mivel az sokkal inkább elviszi az embereket,mint egy maraton.És az átúszásnál két hétvégét is számításba kell venni,mivel azt gyakran halasztják.Nem tudom a többi maratonmentes hétvége miért nem jó Gázló idõpontnak,de ezer oka lehet.Ezeken a hétvégéken nincs maraton itthon, nem ütközne egyik maratonnal sem.
Mondjuk néha az az érzésem amikor a szervezõ írásait olvasom, hogy inkább csökkenteni akarja létszámot, mert olyan stílusban válaszolgat, hogy elkergeti a túrázókat.
Ezeken a hétvégéken nincs maraton itthon, nem ütközne egyik maratonnal sem.Végül is mindegy,mert aki egyikre megy,az a másikra nem valószínû,még ha az egyik szombaton,a másik vasárnap kerül megrendezésre.
A sebesség mindent megold.
Valahol olvastam,hogy november tájékán a 4 db kifolyóból csak kettõt szoktak hagyni mûködni.Ez így is történt.És hogy a fagyok beálltával el szokták zárni a maradék kettõt is.Mondjuk logikus,mert a mínusz 10 fokokban úgysem lenne értelme.Szóval folyik,mármint a kemping melletti kút.Dózer:
nem szokás elzárni,folyik:)
A Bükk Maraton aug. 1. vasárnap lesz.
Július 10-11, 17-18, augusztus 7-8, 14-15, 21-22 szabad a versenynaptárban. Ezek közül válogasson.
A bekopást nem a szervizesek mondták!
)
Én is hamar eldöntöttem:)A versenyekbõl végleg kiábrándított a tavalyi malõr.Bár az csak az i-re volt a pont.Mi meg döntünk, hogy egy verseny a fontosabb, vagy egy ttt.
Lehet hogy a régebbi szériák jobb minõségûek,vagy úgy jártál,mint Bagaméri:"...meg vagyok átkozva..."Vedd le a rontást!Szerencsés állatidomár!