Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Holnap mikor indul a csapat a kiállításra? Mert ha esetleg kora délután (tudom, szarok az esélyeim), akkor csatlakoznék...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Köszönöm a válaszokat!!
Végül Makai Józsefet tudtam elérni, nagyon korrektnek tûnik, úgyhogy jövõ héten elviszem hozzá a vázat, remélem tartósan meg tudja hegeszteni :)
Meg meg is rendelem addig az új vázat :D

úú.. a piroskát?
de ha hamarabb megkapod mint én a slayert..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Jankó ,tegnap rájöttem,mi ez a "krikszkraksz" a logógban.Le is szótáraztam.:)(bocs a tudatlanságomért.

:-)))

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Köszönöm a válaszokat!!
Végül Makai Józsefet tudtam elérni, nagyon korrektnek tûnik, úgyhogy jövõ héten elviszem hozzá a vázat, remélem tartósan meg tudja hegeszteni :)
Meg meg is rendelem addig az új vázat :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Semmi para, köszi szépen! :D Holnap felcsörgöm!

Szoktatok egyébként Veszprém környékén rövidebb (bemelegítõ :D) karikákat csinálni? Itt az idõ bemelegíteni az elfonnyadt izmokat :)

ezt a számot is érdemes megpróbálni:
06 30 979 3843 - Albert Peti
veszprémi a srác, most este beszéltünk vele, valószínûleg tud segíteni.
(alapból nem bringára van specializálva, de meghegeszt mindent...)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Szerintem cseréld le a felnit is. Belefeccelsz egy csomó melót a lecsoffadt felni újraküllõzésébe. Semmi értelme.

Igen meggyõztek. Vagy új felni új küllõkkel, vagy komplett kerék. Idõnként ki lehet fogni jó állapotú használt kereket olcsón...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jankó ,tegnap rájöttem,mi ez a "krikszkraksz" a logógban.Le is szótáraztam.:)(bocs a tudatlanságomért.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Szedem szét a kereket és az összes küllõt kicserélem. Lehet hogy a felnit is kukázom, mert a szegecseknél több helyen be van repedve...

Szerintem cseréld le a felnit is. Belefeccelsz egy csomó melót a lecsoffadt felni újraküllõzésébe. Semmi értelme.

Kiállítás: Én sem tudok menni, Pajtások.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

sorrrry ,most látom, egy szám lemaradt!!!
06309425334
!!!!

Semmi para, köszi szépen! :D Holnap felcsörgöm!

Szoktatok egyébként Veszprém környékén rövidebb (bemelegítõ :D) karikákat csinálni? Itt az idõ bemelegíteni az elfonnyadt izmokat :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Felhívtam a számot, de egy másik úriember jelentkezett, aki ha jól értettem valami optikával, mikroszkóppal foglalkozik. :) Tuti ez lenne a telefonszáma?

sorrrry ,most látom, egy szám lemaradt!!!
06309425334
!!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

Makai József
06309422533
csopak

profi hegesztõ,profi mûhely
nem egy vázat hegesztett már!
teló becsúszó javitással is foglalkozik ,ha esetleg valakinek igénye lenne rá (karcos,vagy kavics felverõdés)

Felhívtam a számot, de egy másik úriember jelentkezett, aki ha jól értettem valami optikával, mikroszkóppal foglalkozik. :) Tuti ez lenne a telefonszáma?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nekem most nincs pénzem és idõm, ,ilyen úri huncutságokra.De azért köszi az invitálást!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

OK!

Akkor a létszám:
Matti
Andris+1
Empty
Peti
én

1 hely még kiadó
Dózer?
Laciklon?
Jankó?

Szerintem Mi pénteken megyünk céges autóval.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

OK!

Akkor a létszám:
Matti
Andris+1
Empty
Peti
én

1 hely még kiadó
Dózer?
Laciklon?
Jankó?

Látom még idõben szóltam!:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Ha még áll az ajánlat akkor igény tartanék egy helyre!

OK!

Akkor a létszám:
Matti
Andris+1
Empty
Peti
én

1 hely még kiadó
Dózer?
Laciklon?
Jankó?
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Megkaptam köszi!
Ha megyek szombaton, akkor mindenképp kocsival megyek.
Szívesen el is viszlek benneteket, visszafele viszont még nem tudom mikor jönnék.

7 személyes a kocsim, úgyhogy páran még beférnénk :)

Majd vasárnap tekersz!

Ha még áll az ajánlat akkor igény tartanék egy helyre!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Nekünk a tekerés nem az elképzeltek szerint jött össze. A Balcsira akartunk lenézni, de B.fõkajáron egy hangos pattanás kíséretében elszakadt az egyik küllõ a
hátsó kerékben. A kerék nem mai gyerek. Fél éven belül ez már a második szakadás volt. Persze a kerékbe lett egy szép nyolcas. A marokszerszámon lévõ küllõ kulccsal csak kínlódva tudtam a kereket után centírozni, hogy ne érjen bele a fékpofákba. Így a céltól pár kilométerre visszafordultunk, hogy kényelmesen, a vasúti átjárókban a síneken szép lassan, de biztosan hazaérjünk. Így 52 km lett a vége. Szedem szét a kereket és az összes küllõt kicserélem. Lehet hogy a felnit is kukázom, mert a szegecseknél több helyen be van repedve...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nekem egy ilyen karikával sikerült megkoronázni - az amúgy sem épp pihenõhétnek nevezhetõ - hetet:
http://maps.google.c...8,0.883026&z=10

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Sziasztok!

Nos kissé sajnálom, hogy egybõl egy ilyen dolog kapcsán történik rég-rég óta az elsõ hozzászólásom, de szükségem lenne egy kis segítségre. Nagy örömmel töltött el, hogy sikeresen el tudtam válni elõzõ vázamtól, azonban gyorsan jött a hideg zuhany is.. a vevõ jelezte, hogy repedt. Na ekkor sûrû WTF közepette visszanézegettem a vázról készült képeimet, és persze nem túl jól, de látszik, hogy oppálé, valóban. Szal egy frankó kis visszavásárlást követõen szeretnék tõletek infót kérni arról, hogy hol lehet Veszprémben és környékén hegesztetni? Esetleg ha vannak tapasztalatok, ismerõs ismerõsének a vázát valaki hegesztette nagyon patentre, stb. Bármi érdekel! Eddig csak az Alutigris 2007 Kft.-t találtam..

Köszi elõre is a választ!

Btw.. amint meg lesz az új vázam szívesen csatlakoznék egy karikára Veszprém környékén :)

eric

Makai József
06309422533
csopak

profi hegesztõ,profi mûhely
nem egy vázat hegesztett már!
teló becsúszó javitással is foglalkozik ,ha esetleg valakinek igénye lenne rá (karcos,vagy kavics felverõdés)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Sziasztok!

Itt a tavasz lehet bringázni :)
Ma is kimegyek ha tudok, nincs valakinek kedve egy laza betonbringázáshoz?

Ja Déenes ..megyek :)

Welcome Back, Matti! Már aggódtunk érted :-)))