Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
A szombati terepezésben benne lennék.Szerintem dél felé kéne menni,arra melegebb van,és kisebb a sár.Csere Hegyre is esetleg fel (tolhatnánk?:)) mehetnénk,de tényleg csak laza tempóban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ha arra az elágazóra gondolsz, ahol most folyik a felüljáró építése, akkor ott 50 km/h. (Az építkezés közvetlen közelében.) Ezt megelõzi egy 70 km/h tábla. A két korlátozó tábla nagyon közel van egymáshoz.
Az elõtt meg kilencven.

Köszi, a 90es részre gondoltam. Úgy 100-105km/h-val mentem amikor mértek, remélem megúszom. Eddig abban a hitben éltem, hogy ott is 100km/h-val lehet menni, de ma elgondolkoztam azon, amikor láttam, hogy ott mérnek.

A sebesség mindent megold.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Én meg az M7-en jöttem 140-150-el mikor a lassabb kocsikat kerülgettem. Mögöttem csorgott egy fehér astra hol jobban hol kevésbé lemaradva. Csak a fehérvári lehajtónál elõzött meg. IAM-es rendszáml. Ilyenbõl van egy mérõ autó is. Remélem nem ez volt!

El kell keserítselek! Valószínû az volt.:)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Az m7 Sztráda bisztrónál viszont én - úgy tûnt - belefutottam a mérésbe... :(
Ma razzia lett volna?

Én meg az M7-en jöttem 140-150-el mikor a lassabb kocsikat kerülgettem. Mögöttem csorgott egy fehér astra hol jobban hol kevésbé lemaradva. Csak a fehérvári lehajtónál elõzött meg. IAM-es rendszáml. Ilyenbõl van egy mérõ autó is. Remélem nem ez volt!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Megérkezett Albionból a Schwalbe futártáskám. Hát annyira randa, hogy az már tényleg kúl! (És Nobby Nic-bõl van az alja.)

Pedig a képen Racing Ralph volt. Kíváncsi vagyok rá, hogy "élõben" milyen.

Vajon azt lefotózták-e, hogy helyzetjelzõvel jöttem Palotáig, holott ugye tompítottal illett volna

Nem gondolom, hogy a kép visszaadja a világítás meg- vagy nemlétét. Hacsak nem éjszaka volt...:D
Az m7 Sztráda bisztrónál viszont én - úgy tûnt - belefutottam a mérésbe... :(
Ma razzia lett volna?
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Megérkezett Albionból a Schwalbe futártáskám. Hát annyira randa, hogy az már tényleg kúl! :-)))
(És Nobby Nic-bõl van az alja.)

Most rajtam a sor, hogy traffipax ügyben kérdezzek: Vajon azt lefotózták-e, hogy helyzetjelzõvel jöttem Palotáig, holott ugye tompítottal illett volna? Fent álltak a felüljárón és a kilencvenes táblát mérték. De nem tudom, hogy ilyen "mellékleletekkel" foglalkoznak-e...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Itt a tavasz, :) mégha nem is látszik :(
Szombaton mehetnénk egy szezonnyitó terepkört.
50km körüli könnyû menetre gondolnék, így a téli tespedés után.
A merre kérdésre egyelõre csak annyit: bármerre, ahol nincs nagy sár...

Ötleteket és jelentkezõket várok :)
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...

hoztam Neked egy kis csomagot (vagyis két kicsit).
mikor találkozzunk?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Nem tudjátok Veszprém és a Litéri leágazó között mennyi a megengedett sebesség? :)

Ha arra az elágazóra gondolsz, ahol most folyik a felüljáró építése, akkor ott 50 km/h. (Az építkezés közvetlen közelében.) Ezt megelõzi egy 70 km/h tábla. A két korlátozó tábla nagyon közel van egymáshoz.
Az elõtt meg kilencven.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudjátok Veszprém és a Litéri leágazó között mennyi a megengedett sebesség? :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Matti!

Ma véletlenül sem téged láttalak Alsóörsön?!:)

Nem nem..mostanában nem jártam arra, kivéve tegnap :)
Ebben a nagy szélben nyomtam 71km-t , azt hittem belehalok...
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Lesznek gondjaitok a széllel.

Hát igen szél az volt! Már reggel láttuk, hogy ez nem az igazi jó idõ. Éppen ezért egy másik, rövidebb köröcskét csináltunk. Össz 60km és 430 m szint.
Amíg hátulról fújt, élveztük az 50 fölötti tempót. Viszont széllel szemben már a 20 nak is örültünk. Azért élveztük minden pillanatát a 2óra 25perces kirándulásnak.
Már igazán elegem van a szélbõl!!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap valaki egy kicsi aszfaltozásra? Még egyeztetés kérdése, de 10 és 12 között indulunk egy kb 94 km-es karikára Szápár-Dudar-Bakonyszentkirály-Réde-Bakonyszombathely-Bakonycsernye-Várpalota útvonalon. Remélem nem lesz a tegnapinál erõsebb szél, mert az még kényelmesen tekerhetõ volt.

Lesznek gondjaitok a széllel.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Holnap valaki egy kicsi aszfaltozásra? Még egyeztetés kérdése, de 10 és 12 között indulunk egy kb 94 km-es karikára Szápár-Dudar-Bakonyszentkirály-Réde-Bakonyszombathely-Bakonycsernye-Várpalota útvonalon. Remélem nem lesz a tegnapinál erõsebb szél, mert az még kényelmesen tekerhetõ volt.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Matti!

Ma véletlenül sem téged láttalak Alsóörsön?!:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Ahá,értem!Úgy csinálsz mint Senna,a F1-ben.Kimész a legrosszabb talajviszonyok között edzeni,ráadásul slick gumival,hogy aztán ha ilyen viszonyok között kelljen versenyezni,akkor már legyen elég rutin,nem beszélve,ha száraz a terep.:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

mától nem ismerlek :D

bekaphassa az úr :D

Merre jártál?Balaton-felvidék,vagy itt a környéken?Összetlóson slick gumi?:)

itt a Keszthelyi-hegységben
a merevfarú kerekei kerültek át az össztelósra - még valamikor õsszel -, ezért a slick gumi.
azonkívül, hogy csúszik a hóban, sárban, nem zavar :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

összteló, slick gumi

mától nem ismerlek :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Merre jártál?Balaton-felvidék,vagy itt a környéken?Összetlóson slick gumi?:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ma felmentem az erdõbe - kicsit olyan szilvásvárad maraton 2009 érzésem volt :D
sár, hó, összteló, csúszott a slick gumi, mint állat :D