emlékeim szerint kb a duplája a bolti ár.vazeeee
ilyen nekemis kell!!!
és erre még zsém is lesz:P
vajon ez a bolti ár?
dejóislenne.
Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Írta 2005. október 07. - 09:49
Írta 2005. október 07. - 09:43
bejövõs:
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
fõleg ennyiért
vazeeee
ilyen nekemis kell!!!
és erre még zsém is lesz:P
vajon ez a bolti ár?
dejóislenne.
Írta 2005. október 07. - 09:42
Írta 2005. október 07. - 09:05
Írta 2005. október 07. - 09:03
Szal új vázat vettem, és amikor pakoltam át a középcsapit az ellenanyát sikerült picit ferdén betekernem - pedig eddig már vagy 15x csináltam és eddig mindig sikerült. Kiszedni kitudtam, csak mindig ferdén indul befelé, bármennyire is szeretném erõszakolni. Mit tudok vele csinál(tat)ni? Új menetet kéne belevágatni? Tudtok adni egy telcsiszámot, vagy bolt nevet?
Köszke
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 05. - 22:36
Írta 2005. október 05. - 22:34
Hello
Szerintetek megéri a Merrida UMF Dirt Fun?????
Haverom eladná az övét nekem 15e ,mert vesz új vázat.
Sújban egész jó csak a fejcsövétõl félek.
Vélemények vannak ezzel kapcsolatban??
sztem 15 ezerért egy viszonylag jo geometria nem rossz...
meg sztem nem is olyan nagyok a különbségek itt..
én megvenném.. bár továbbra is px rulez
Írta 2005. október 05. - 22:19
20 kilo a Tomac -em volt, szoval egy merevvazas, szimplavallas telos, v-fekes bringa azert nehezen eri el a 20 -at.
Elöl tárcsa, hátul V fék. kormányszarv.
Jó lehet, hogy még így sem 20..de közelebb van hozzá, mint a 15höz.
Vagy nemtom. Az idei Magellán katalógusban a Magellan Hydra acélvázas V fékes verziójú gép 15.3 kg [Alu hajtómûvel, kormányszarv nélkül]
Hmm ha sok idõm lesz összeírom melyik alkatrészemnek mennyi lehet a súlya
Hátha kijön egy tömeg.
Írta 2005. október 05. - 21:23
Mondjuk szobamérleg?de nem tudom hol lehetne jól lemérni.
Írta 2005. október 05. - 20:56
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. október 05. - 20:20
de nem tudom hol lehetne jól lemérni.
Igazán kíváncsi vagyok.
mondjuk Piac.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 05. - 20:10
szeretnéd. max 14-15
nekem a régi volt kb 19 pedig zoom usd -4.5kg- dabölvájd meg ami kell.
Kb fel eve amikor haverom bringat vett. Akkor 2 srác hozta el neki a Duna Plazahoz, együtt átnéztük a gépet [egy Adrenalint vett].. Akkor a két srác egy egy DH géppel jött. Közben dumáltunk. Lényeg a srác gépe 25 kiló volt. Megemeltem. Nem sokkal volt nehezebb a mostani bringámnál. 10 kilót meg azért megéreznék
Ezért gondoltam, hogy 19 kiló környékén van. Fõleg, hogy ami "telóm" van most az eleve 2.7kg...szal összejöhet a fent emlytett súly. de nem tudom hol lehetne jól lemérni.
Igazán kíváncsi vagyok.
Írta 2005. október 05. - 20:05
én ezek közül a magellant venném...
de van két olcsó Kona cinder cone vázam eladó
Én is a magellanra hajazok...
A Konat annyira nem szeretem bár nemtudom mire alapozom ezt a nemszeretemséget.[talán mert mindneki Konával jár? Kona-Merida párharcban a Merida mellett tenném le a voksomat.. mind1]...mégis.. Mennyi az annyi?
Itt nem az érzelmeknek kell döntenie, mert akkor a Gepidával nyomnám le a következõ évet is:)
Szóval keresem a lehetõséget.. meséljél nekem a Cindecone-ról!
Írta 2005. október 05. - 19:50
Na marmost nemtom a Gepida Mundo acelvaz.. mennyi sulyban.. de jo nehez. Az egesz bringa sztem 19-20 kilo korul jar. Ezzel jartam iden maratonokra...
szeretnéd. max 14-15
nekem a régi volt kb 19 pedig zoom usd -4.5kg- dabölvájd meg ami kell.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. október 05. - 18:52
Írta 2005. október 05. - 18:37
Szerintetek megéri a Merrida UMF Dirt Fun?????
Haverom eladná az övét nekem 15e ,mert vesz új vázat.
Sújban egész jó csak a fejcsövétõl félek.
Vélemények vannak ezzel kapcsolatban??
Írta 2005. október 05. - 18:27
én ezek közül a magellant venném...Mali Mamba 2092g strapabiro magas embereknek ajanlott ill nehezebbeknek. 17e
Magellan Polaris 1810 g korul Talan jobb a vazgeometriaja...22e
Mali Magician 1600-1700g [?] ....xxxx....??? 24e
Na marmost nemtom a Gepida Mundo acelvaz.. mennyi sulyban.. de jo nehez. Az egesz bringa sztem 19-20 kilo korul jar. Ezzel jartam iden maratonokra...
Buda Maraton 40 km absz 291 kat 177
Duna Maraton 35km absz 88 kat 51
Matra Maraton 30 km absz 131 kat 65
GyorujbaratMaraton 55km absz 112 kat 46
Sok esetben ereztem a nehez sulyt. Mivel BMen estem egyet ezert a lefeleket annyira mar nem nyomom, inkabb felfele akarok erosebb lenni. Ehhez viszont azon felul, hogy a vaz mar kezd eloregedni [1 eve vettem 5000 Ft-ert kormannyal-elso fekkel-hatso fekkel-fekkarokkal-hajtomuvel egyutt-----majd mindent lecsereltem idenre a vazon kivul], nehez is. Mindezt a felfele valo bringazasnal erosen erzem, annak ellenere, hogy kezdo vagyok.
Kiabrandito, hogy Ocsem bringaja 2 kiloval konnyebb ...Nem vagyok gramm manias nem is akarok az lenni, de...
Arban nem akarok elszallni... ezert a fenti 3 vaz kozott szeretnek valasztani. Sok egyeb alternativa is van tudom [Magellan Pyxis,Meridak, Kona?,Scott stb]
Mali Mambarol van fogalmam, haverom 3-4 eve azzal a vazzal maratonozik, s az istenert nem valna meg tole.
Masik kettorol esetleg valami info?
de van két olcsó Kona cinder cone vázam eladó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 05. - 18:24
Mali Mamba: olcsó, de nehéz
Magellan Polaris: kicsit drágább, mint a Mamba, ellenben könnyebb
Mali Magician XC: kb. Polaris ár, de könnyebb annál, integrált kormánycsapágy, amit én személy szerint nem preferálok. Ilyen árban a könnyebb tömeg nem párosul valami erõsebb ötvözettel, szóval ropigyanús kicsit a dolog. De le kell méretni, mert a Maliról szeretnek kamuzni.
Mali Mamba 2092g strapabiro magas embereknek ajanlott ill nehezebbeknek. 17e
Magellan Polaris 1810 g korul Talan jobb a vazgeometriaja...22e
Mali Magician 1600-1700g [?] ....xxxx....??? 24e
Buda Maraton 40 km absz 291 kat 177
Duna Maraton 35km absz 88 kat 51
Matra Maraton 30 km absz 131 kat 65
GyorujbaratMaraton 55km absz 112 kat 46
Sok esetben ereztem a nehez sulyt. Mivel BMen estem egyet ezert a lefeleket annyira mar nem nyomom, inkabb felfele akarok erosebb lenni. Ehhez viszont azon felul, hogy a vaz mar kezd eloregedni [1 eve vettem 5000 Ft-ert kormannyal-elso fekkel-hatso fekkel-fekkarokkal-hajtomuvel egyutt-----majd mindent lecsereltem idenre a vazon kivul], nehez is. Mindezt a felfele valo bringazasnal erosen erzem, annak ellenere, hogy kezdo vagyok.
Kiabrandito, hogy Ocsem bringaja 2 kiloval konnyebb ...Nem vagyok gramm manias nem is akarok az lenni, de...
Arban nem akarok elszallni... ezert a fenti 3 vaz kozott szeretnek valasztani. Sok egyeb alternativa is van tudom [Magellan Pyxis,Meridak, Kona?,Scott stb]
Mali Mambarol van fogalmam, haverom 3-4 eve azzal a vazzal maratonozik, s az istenert nem valna meg tole.
Masik kettorol esetleg valami info?
Írta 2005. október 05. - 15:10
Sziasztok!
Lecserelnem az iden hasznalt 1996os Gepida Mundo acelvazamat...
Erre a kovetkezo vazakat szemeltem ki:
Mali Mamba
Magellan Polaris
Mali Magician XC 05
Ki tudna erdemben ezekrol a vazakrol nyilatkozni nekem?
Elore is koszi
Mali Mamba: olcsó, de nehéz
Magellan Polaris: kicsit drágább, mint a Mamba, ellenben könnyebb
Mali Magician XC: kb. Polaris ár, de könnyebb annál, integrált kormánycsapágy, amit én személy szerint nem preferálok. Ilyen árban a könnyebb tömeg nem párosul valami erõsebb ötvözettel, szóval ropigyanús kicsit a dolog. De le kell méretni, mert a Maliról szeretnek kamuzni.