Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja mar marcius van
:-(

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

egy orszagutis srac besz@rt keppel jon lefele a hegyrol egy votec telos bringaval!

Az a márciusi szám borítója!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Hitec DH nincs rajta?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egy orszagutis srac besz@rt keppel jon lefele a hegyrol egy votec telos bringaval!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
kinek van meg a februári Bringa?? mert ha valaki tud kérem küldjön képet a boritojárol pliiiz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A következõkrõl mi a vélemény: mongúz fairlane, k2 freeride (disco monkey váza), caprine leendõ vázai.

Nos négy homlokegyenest különbözõ váz...

Mongoose Fairlane: Horst-linkes fullos cc/enduro váz. Drága, de ennek megfelelõen nagyon jó. Mászásra a Horst-link ideális, freeride-ra nem annyira.
K2 Disco Monkey (gondolom, ami a Probike hirdetésében van) Egyforgáspontos freeride váz. Hosszabb rugóút, de a lengõkar komoly erõkarként hat a rugóstagra, élettartama ennek megfelelõen korlátozott. (bár az acélrugós tagok jobban bírják, de alapvetõen nem a váz merevítésére kellene szolgálnia...)
Caprine DH: meg kell mondjam, számomra egy hatalmas csalódás. 50 ezer HUF rugóstaggal, de az valami hulladék. Állítólag 200 mm-t tud a váz. hatalmas alsócsõ, a többi meg filigrán. Biztos jó, hogy Bánkos Lóri tervezte, de ne várjunk csodát ennyi pénzért....
Caprine CC fullie: na ez már komolyabb tervezõmunka eredménye, már csak ránézésre is. Erõsen hajaz a Giant NRS vázaira. Mivel nulla tapasztalat, ezért nem véleményezném. Megvettek valami licencet a ferdeszemûektõl, ami már bevált technológia, vagy egy párat ötvöztek azokból, amiket megvettek, és így alakult ki a váz. Elõnye, hogy kiforrott technológia, hátránya, hogy tutira nehéz. Egy jó rugóstaggal még király váz is lehet.

Én a helyedben szétnéznék az apróban, avn itt pár Univega 950-es használatlanul egyenesen Németországból. Nem is olyan drága. Kinnt 279 euro SID taggal.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bocs, hogy ide rakom de rockiy mountain!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Má hogy a huzatba nem lenneének jók!!! Ezek azért elég komoly vázak!!! Mire használnád ? ? ?

k.ati

k.ati

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
giant xtc se2, se3 vagy merida matts vázak joe, rossze

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Jól van, csak én is itt egybõl el kezdek kalkulálni... :)

ON

Térjünk vissza a témára! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
vazz hüje vagyok..
már megártott a tavasz pedig még el em kezdõdött..
Storm tudod a neved kavart össze..
az a j betû meg elgépelés volt... ::)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Nem a Storm annyi, hanem a Big Air! És mért írtál szájast ???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
KeX ahogy elnézem freeride jellegû vázacskára gondolsz... ::)
csak mert nem volt egyértelmû: ha a Storm egy szájassal ööö akarom miondani százassal olcsóbb (mármint ennyi db ezres, akkor azért az már elgondolkodtató ;))

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én a Caprine Tuareg árát épp tegnap informálódtam meg, 48e Ft+ rugóstag. Tehát full kijön 80e-bõl. Jó lenne egy olyan váz... na meg egy zsák húszezres mellé... :)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
A Merida Big Air 2002 most van valahol egy százassal olcsóbban! Az új BikeMagban van valahol a hirdetés! ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Üdv!

Át szeretnék váltani telós vázra és ehhez szeretném a Ti tapasztalatotokat és szakértelmeteket kérni. Mármint hogy milyet érdemes venni, melyik rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal (fullie pixys biztos jóvétel lesz...). Elsõsorban nem a divatmárkák érdekelnének, hanem a "felhasználóbarátok" és amik egy átlagos halandónak is megfizethetõek.

A következõkrõl mi a vélemény: mongúz fairlane, k2 freeride (disco monkey váza), caprine leendõ vázai.

Elõre is köszönöm!

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Hali

Plíííz felvilágosítást kérek még mindíg a 2003-as Caprine Dual váz árát illetõleg! ;)

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szisztok!!!
david007:->nagyjából a harmadik oldalon a topicoc közül megtalálsz egy olyan topicot hogy santa cruz
kb két hónapja nyítottuk mert én is bullitban gondolkoztam!!
itt megtalálod bulit tesztet meg santa árakat és a forgalmazókat is
AMC

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
jo kis váz az a Bullit DH ra is, csak sok pinz.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
kösz ijjics! mert erröl a vázrol foggalmam nem volt,hogy mi..