ja mar marcius van
:-(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. március 13. - 13:12
Írta 2003. március 13. - 11:46
egy orszagutis srac besz@rt keppel jon lefele a hegyrol egy votec telos bringaval!
Az a márciusi szám borítója!
Írta 2003. március 13. - 07:10
Írta 2003. március 12. - 23:57
egy orszagutis srac besz@rt keppel jon lefele a hegyrol egy votec telos bringaval!
Írta 2003. március 12. - 23:24
kinek van meg a februári Bringa?? mert ha valaki tud kérem küldjön képet a boritojárol pliiiz!
Írta 2003. március 12. - 15:04
A következõkrõl mi a vélemény: mongúz fairlane, k2 freeride (disco monkey váza), caprine leendõ vázai.
Nos négy homlokegyenest különbözõ váz...
Mongoose Fairlane: Horst-linkes fullos cc/enduro váz. Drága, de ennek megfelelõen nagyon jó. Mászásra a Horst-link ideális, freeride-ra nem annyira.
K2 Disco Monkey (gondolom, ami a Probike hirdetésében van) Egyforgáspontos freeride váz. Hosszabb rugóút, de a lengõkar komoly erõkarként hat a rugóstagra, élettartama ennek megfelelõen korlátozott. (bár az acélrugós tagok jobban bírják, de alapvetõen nem a váz merevítésére kellene szolgálnia...)
Caprine DH: meg kell mondjam, számomra egy hatalmas csalódás. 50 ezer HUF rugóstaggal, de az valami hulladék. Állítólag 200 mm-t tud a váz. hatalmas alsócsõ, a többi meg filigrán. Biztos jó, hogy Bánkos Lóri tervezte, de ne várjunk csodát ennyi pénzért....
Caprine CC fullie: na ez már komolyabb tervezõmunka eredménye, már csak ránézésre is. Erõsen hajaz a Giant NRS vázaira. Mivel nulla tapasztalat, ezért nem véleményezném. Megvettek valami licencet a ferdeszemûektõl, ami már bevált technológia, vagy egy párat ötvöztek azokból, amiket megvettek, és így alakult ki a váz. Elõnye, hogy kiforrott technológia, hátránya, hogy tutira nehéz. Egy jó rugóstaggal még király váz is lehet.
Én a helyedben szétnéznék az apróban, avn itt pár Univega 950-es használatlanul egyenesen Németországból. Nem is olyan drága. Kinnt 279 euro SID taggal.
Írta 2003. március 12. - 03:19
Írta 2003. március 11. - 23:29
Má hogy a huzatba nem lenneének jók!!! Ezek azért elég komoly vázak!!! Mire használnád ? ? ?
Írta 2003. március 11. - 21:18
Írta 2003. március 11. - 20:18
Jól van, csak én is itt egybõl el kezdek kalkulálni...
ON
Térjünk vissza a témára!
ON
Térjünk vissza a témára!
Írta 2003. március 11. - 20:09
vazz hüje vagyok..
már megártott a tavasz pedig még el em kezdõdött..
Storm tudod a neved kavart össze..
az a j betû meg elgépelés volt... :
már megártott a tavasz pedig még el em kezdõdött..
Storm tudod a neved kavart össze..
az a j betû meg elgépelés volt... :
Írta 2003. március 11. - 19:58
Írta 2003. március 11. - 19:56
KeX ahogy elnézem freeride jellegû vázacskára gondolsz... :
csak mert nem volt egyértelmû: ha a Storm egy szájassal ööö akarom miondani százassal olcsóbb (mármint ennyi db ezres, akkor azért az már elgondolkodtató )
csak mert nem volt egyértelmû: ha a Storm egy szájassal ööö akarom miondani százassal olcsóbb (mármint ennyi db ezres, akkor azért az már elgondolkodtató )
Írta 2003. március 11. - 19:56
Én a Caprine Tuareg árát épp tegnap informálódtam meg, 48e Ft+ rugóstag. Tehát full kijön 80e-bõl. Jó lenne egy olyan váz... na meg egy zsák húszezres mellé...
Írta 2003. március 11. - 19:51
A Merida Big Air 2002 most van valahol egy százassal olcsóbban! Az új BikeMagban van valahol a hirdetés!
Írta 2003. március 11. - 19:46
Üdv!
Át szeretnék váltani telós vázra és ehhez szeretném a Ti tapasztalatotokat és szakértelmeteket kérni. Mármint hogy milyet érdemes venni, melyik rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal (fullie pixys biztos jóvétel lesz...). Elsõsorban nem a divatmárkák érdekelnének, hanem a "felhasználóbarátok" és amik egy átlagos halandónak is megfizethetõek.
A következõkrõl mi a vélemény: mongúz fairlane, k2 freeride (disco monkey váza), caprine leendõ vázai.
Elõre is köszönöm!
Át szeretnék váltani telós vázra és ehhez szeretném a Ti tapasztalatotokat és szakértelmeteket kérni. Mármint hogy milyet érdemes venni, melyik rendelkezik a legjobb ár/érték aránnyal (fullie pixys biztos jóvétel lesz...). Elsõsorban nem a divatmárkák érdekelnének, hanem a "felhasználóbarátok" és amik egy átlagos halandónak is megfizethetõek.
Elõre is köszönöm!
Írta 2003. március 11. - 17:28
Hali
Plíííz felvilágosítást kérek még mindíg a 2003-as Caprine Dual váz árát illetõleg!
Plíííz felvilágosítást kérek még mindíg a 2003-as Caprine Dual váz árát illetõleg!
Írta 2003. március 11. - 17:06
szisztok!!!
david007:->nagyjából a harmadik oldalon a topicoc közül megtalálsz egy olyan topicot hogy santa cruz
kb két hónapja nyítottuk mert én is bullitban gondolkoztam!!
itt megtalálod bulit tesztet meg santa árakat és a forgalmazókat is
AMC
david007:->nagyjából a harmadik oldalon a topicoc közül megtalálsz egy olyan topicot hogy santa cruz
kb két hónapja nyítottuk mert én is bullitban gondolkoztam!!
itt megtalálod bulit tesztet meg santa árakat és a forgalmazókat is
AMC