Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
13292 hozzászólás a témában

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

az ide dual is törik én úgy hallottam, de napalm az tényleg nagyon állat

A Napalmnak ára is van szépen. :( Egyébként egy Caprine Dual mennyit kóstál, mert én nem láttam sehol?

flash0160

flash0160

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
az ide dual is törik én úgy hallottam, de napalm az tényleg nagyon állat

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
polarx helyett lehet próbálkozni caprine duallal, de annak tavaly el volt baxva a fejcsöve, vagy napalmmal.

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok, a Tobbit En sem ismerem, de a PolarX kiraly ;D nekem bevalt ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Off;
Rob,mijeneazbétyaverzijó?
On

Attól még, hogy Te láttad/látod, mások még nem. ;)

És az egész nem hivatalos, nem is biztos, hogy ez lesz, ha elég gyors a másik integrált, akkor ez halvaszületett gyerek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Kolbee: PolarX mindenelõtt. Én is nyúzom az enyémet egy jó ideje már, de nem tudok fájdalmat otkozni neki. A Merida UMF már csak azért sem jó neked, mert 196 centihez egy 14-es váz nem igazán passzos, a magellant meg lehet kapni 16.5-ösben is.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Csináltatni kell hozzá, mint a Vegákhoz is szoktak... ;) Csak hát az mondjuk nem biztos, hogy olyan klafára sikerül... :P

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Jól néz ki, de Matrix... tutira tök ropi. Beg megkocogtatta és aszonta sörösdoboz:) Vagy alufólia.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
A bullit másolatra gondolsz?
Az elsõ háromszög bazi erõsnek nézett ki, viszont a hátsó szerintem egy padkázástól is eltörne. Papír vélony falvastagság, ilyesmi.
Piros volt. :D

kislust

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem vki az uj matrix osztelos vazrol regeljen man!
kint a sporton lathato volt!

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

A merida UMF-rõl külföldi fórumokban azt mondták, hogy törik, és lehet benne valami, mert kompletten is az egész bicaj csak 160 e Ft (freeride cangaként hirdetik, de enyiért??????? :'())))))))

Én azt hallottam, hogy a Dual Fun törik, az UMF elõdje. De lehet abban is valami, hogy az UMF is széthullik, mivel elég érdekesen nyikorog az a váz valahol a fejcsõ erõsítésénél. Szó szerint. Pedig a gyerek csak kb. 70 kg. :(
Egyébként én is a Polar-X felé hajlok, csak hát az ugye 40 répa, a Matrix Airbone-ra meg csak 28-at írtak a Neuzer honlapon. Aztán ki tudja miért annyival olcsóbb... Nem hallottatok valamit errõl a vázról, illetve a Caprine Dualról?

flash0160

flash0160

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
nekem a mali mamba is bejött.jókis strapabíró váz és mellesleg olcsó is.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
PolarX...(nekem van is egyeladó :P)

kislust

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Talán csak azért 16,mert full gagyi cuccok vannak rajta...
Szvsz Polarikszen kívül mást nem igazán érdemes venni,minden szempontból az a legjobb.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
nem biztos, hogy a caprine, a matrix meg a polarx kevésbé törik ::)
de csak a listádat egészítettem ki 8)

Szervizes emberke is ezt használja, 200as tárcsa, 100+kiló, mégse láttam még gipszben ;)

flash0160

flash0160

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
A merida UMF-rõl külföldi fórumokban azt mondták, hogy törik, és lehet benne valami, mert kompletten is az egész bicaj csak 160 e Ft (freeride cangaként hirdetik, de enyiért??????? :'())))))))

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

ezekhez hasonlít még a Merida UMF

Az UMF az biztos jó bicó, de mikor ráültem a haveroméra a térdemmel majdnem rugdostam a kormányt. Mondjuk nem tudom hány collos volt, majd megnézem. :)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
ezekhez hasonlít még a Merida UMF

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Sziasztok!

Vázvásárlás elõtt állok remélhetõleg hamarosan (nyári meló... ;)), és a tanácsotokat szeretném kérni, hogy hegyrõl való lezúzásra, ugribugrira, stb. milyen hátul merev vázat ajánlanátok. Eddig Polar-X, Caprine Dual és Matrix Airbone ami szóba jöhet. Esetleg akad-e ezen kívül valami max. 40 répáért, illetve mi a felsorolt vázakról a véleményetek?
Ja, és még egy probléma: 196 centihez mekkora vázméretet vegyek? :D

Kolbee

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
;D lehet... viszont 5 cm mel kevesebbet mozog a S8-as és szerintem nehezebb is.. de egy kicsit izmosabb...
amugy azért innen közelitem meg, mert külföldön csak DH racing bicajokkal indulnak külföldön...
én meg letörés ugrálásra és versenyzésre szeretnék egy Qrva erös vázat!
a Marin többet mozog, szoval letörésre jobb
a Marin asszem (tudja valaki mennyivel?) könnyebb, szoval elvileg racingre is jobb
a S8 viszont sokkal robosztusabb és bizonyára erösebb is,nem kell félnem semmiféle elhajlástol